Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Glutealna amnezija

Pa što je sada pak ovo, reći ćete vi?  Svašta sam čuo, ali za zaboravno dupe još nisam. Pa evo sada ćete čuti jednu malu kratku i poučnu priču o pospanom dupetu i kako ga probuditi.
Jednom davno živjelo je jedno normalno dupe. Dok je bilo mlado ono je trčalo, skakalo, penjalo se, vozilo bicikl te je trošilo puno kalorija. Nakon određenog vremena, dupe je završilo školu i zaposlilo se. Prestalo je biti aktvino te je uskoro postalo mekše od jastuka. Zaboravilo je sve zajedničke derneke, trčanja, skakanja, penjanja i ostale vesele stvari od kojih je bilo čvrsto i prpošno.  Jednostavno je postalo zaboravno jer dugo nije radilo te stvari, a trebalo je. Uspavalo se i uljenilo. U zadnje vrijeme služi jedino kao podmetač. Ono malo posla što treba napraviti nekako odradi, a onda posao prebaci svojim starim frendovima iz osnovne škole, Quadricepsima te Iliopsoasu kojeg je upoznalo na maturalnom putovanju. Tu pripomogne i cijela ekipa iz Lumbalne ali oni u zadnje vrijeme jedva da se mogu pokrenuti. Totalno su ukočeni i slabi pa više se ne može računati  na njih.

Ok, vjerujem da ste se zabavali ali idemo sada ipak malo ozbiljnje. Glutealna amnezija je česta pojava kod današnjeg čovjeka, a manifestira se na način da gluteusi ne obavaljaju svoj dio posla. Toliko su se ulijenili da ne znaju što i na koji način treba raditi, jer većinu posla odrađuje netko drugi. Uglavnom teret padne na mišiće koji to ne bi trebali raditi. Javljaju se svakakvi problemi, a najčešći su bolovi u Lumbalnom dijelu leđa. Mnogo ljudi ne bi povezalo svoju glavobolju sa stražnjicom, ali ne kaže se uzalud „ Iz dupeta u glavu“.

Da ne duljim dalje - sve ste shvatili. Ono što ću vam pokazati a to je par vježbica kojima ćete probuditi dupe. Ako i to ne uspije, onda definitivno morate doći kod nas. Jer, mi budimo i najveće pospance.

Glutealna manezija

Objavljeno 23.09.2012.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji7komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji7komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija