Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

P90x

Naletio sam pred nekih mjesec dana na P90x tu na fitnessu, Darco je pisao o tome, spomenuo je da mu je redovito nabilo muskulfiber - to mi je bio bait da malo više proučim taj P90x.

Na netu piše naravno kako je zakon, kako je ovakvo kako je onakvo, al reko probat ću sam. Brzi skok na mininova.org i program se skida (oveći je download, nekih 9Gb). Set uključuje 12 dvda i 2 PDFa za planiranje vežbi i prehrane. Prehrana me nije toliko zanimala, nego vježbe, da mi nije isprazno radit serije (nikad nisam teretanu volio, bio par puta i svaki put odustao).



In a word - stvar je jebena :)

Vježbe se sve mogu radit doma i baš su dinamične, brzo se mijenjaju i tempo vježbanja dosta je visok (čitaj: nije dosadno :). Na samom početku vježbe zbilja ubiju, tko može točno pratit ekipu što vježba na videu svaka mu čast. Ja sam već nakon prvog videa bio zgažen, počeo s njima na 15-20 sklekova po seriji (na početku videa), na kraju nisam mogao napravit ni 3- 3 sugava skleka :D

Tko si može priuštit download preporučam ga više od 100%, motivacija je odlična, ekipa pegla, vi pratite u tempu koji vam paše. vježbe su dinamične, ma super je. Ovo je bila ideja koju sam htio nekako na fitness pretočit, onaj dio s motivacijom drugih, ali kao ideja nije zaživjela (možda čeka drugo ljeto samo, ne znam).

Preko uskrsa sam bio stao malo, jer sam znao da slijedi prejedanje ali sad opet počinjem od početka :)

Jel ima netko da je probao a da nije zadovoljan s P90x?

Objavljeno 04.05.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji14komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji14komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija