Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Trening za Definiciju

Draga Fit  Bando!

 

Predstavio bih Vam svoj osobni plan treninga za dobivanje definicije te u današnje vrijeme zanemarene izdržljivosti i mobilnosti (gipkosti) koje će svakome od Vas podariti zdravije, ljepše i funkcionalnije tijelo. Unaprijed želim da znate da nisam nikakav fitness trener ili kojekakav pijun bezobrazne fitness industrije koja zarađuje na osobama niskog samopoštovanja i lošeg mišljenje o svom tijelu. Ovaj post pišem iz osobnog iskustva koje sam skupio trenirajući od 12. godine. Što se tiče toliko nama obožavane prehrane o njoj neću uopće pisati niti gubiti dragocjeno vrijeme na beskorisne dijete i dosadne „zdrave“ recepte nego bih Vas savjetovao da jedete raznoliku hranu i nemate se čega bojati. Hrana nam je dana da u njoj uživamo te da nas svakodnevno pokreće, shvaćajte je kao energiju koja nam je potrebna za normalnu funkciju organizma. Samo bih još htio napomenuti da ne postanete „robovi kalorija“  te da ne brojite svaki zalogaj jer to nije prirodno niti će vas dovesti ka vašim ciljevima. Suplementacija će vam više naškoditi nego pomoći zato je moj savjet da ne koristite nikakve dodatke za povećanje mišićne mase ili topljenja masnog tkiva jer takvo što NE POSTOJI (osim steroida s kojima se ni u ludilu ne bih igrao). Ne nasjedajte na lažne bildere koji se svime špricaju i govore da su za njihove mišiće odgovorni neki čudesni napitci. Naoružajte se strpljenjem jer kraćeg puta ka uspjehu NEMA! Budite motivirani iz dana u dan ljepotom treninga i rezultati sigurno neće izostati ! Toliko što se tiče uvoda sada idemo na sami program.

DAN 1

Trčanje – 3,6 kilometara sa promjenom ritma. 300 m lagano, 300 m brzo.

Core – 3 serije x50 trbušnjaka, x25 leđnjaka

Cucanj – x20 40 kg, x15 50 kg, x10 60 kg

Upper Body – 3 serije x20 sklekova, x8 zgibova, x15 propadanja

Trcanje – 2,1 km lagano + istezanje 20 min

DAN 2

Bicikl – 20 min – 4 min lagano, 4 min promjena ritma min-min, 4 min promjena ritma 30s-30s, 4 min promjena ritma 15s-15s, 4 min lagano

Core – 3 serije x30 trbušnjaka, x15 leđnjaka + 6 plankova

Deadlift – x20 40 kg, x15 50 kg, x10 60 kg

Upper Body – 3 serije Bench press x25 40 kg, Millitary press x10 30kg

Bicikl – 10 min – lagano + 20 min istezanje

DAN 3

Rowing machine – 15 min – srednji tempo

Core – 3 serije x40 kosih trbušnjaka, x 20 leđnjaka

Trcanje – 3 km – 200m lagano, 100m brzo + 15 min istezanje

DAN 4

Odmor

DAN 5

Dan 1 

DAN 6

Dan 2

DAN 7

Dan 3

Napomena: Ovo je otprilike ono što ja radim. Naravno ne radim uvijek iste vježbe i svaki dan nađem nešto novo ali jedino je bitno da svaki dan aktivirate cijelo tijelo bez CHEST DAYS, LEG DAYS i sl. gluposti. Puno trcite, vozite bicikl, znojite se i budite osoba kakva najbolje možete!

 

Objavljeno 18.03.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija