18.12.2013. Video: Važnost fleksibilnosti i 10 najčešćih vježbi istezanja
Marina Soldo, viši trener fitnessa, STOTT PILATES® Certified Instructor, Progressive Pilates® Instruktor
Fleksibilnost je sposobnost izvođenja pokreta u jednom ili više zglobnih sustava, a razvijamo je kontinuiranim izvođenjem vježbi istezanja. Koliko smo fleksibilni ovisi prvenstveno o strukturi i obliku zglobnih tijela u kojima se izvodi pokret, strukturi mišića i ligamenata, te njihovoj elastičnosti...
Video
24.5.2011. Video: 5 trening rutina koje morate probati!
Zoran Rudman
Za sve naše drage FITovce, u suradnji s Daliborom Petrinićem, pripremili smo video treninge koji će vam prikazati nekoliko vježbi koje možete izvesti u 30 minuta i koje možete izvoditi svaki dan.
Video
14.3.2011. 15 video vježbi s konopom
Dalibor Petrinić, osobni trener
Pošto je funkcionalni trening sve popularniji, u priloženim videima sam demonstrirao 15 različitih vježbi sa konopom. Konop je moj najomiljeniji rekvizit kad su u pitanju kondicija i topljenje masti, te ga zato i redovito koristim u vlastitim treninzima!
Video
11.12.2009. Video prikaz - funkcionalni trening s girjama!
Goran Rudman
Zahvaljujući Tomislavu i Dream gymu donosimo vam nove super video materijale! Ovaj puta radi se o sve popularnijem rekvizitu, girjama iliti kettlebellsima. Uživajte u pregledu!
Video
8.6.2009. Video prikaz - vježbe za ruke
Zoran Rudman
Pregledajte video isječke za trening ruku. Ako želite ojačati svoj biceps ili triceps, promotrite pozorno video primjerke i primite se treninga.
Video
8.6.2009. Video prikaz - vježbe za ramena
Pregledajte video isječke za trening ramena. Neke od vježbi za ramena su: arnoldov potisak, potisak bučicama u sjedećem položaju, lateralno podizanje bučicama u stojećem položaju, odručenje bučicama sjedeći, povlačenje bučicama do brade i još mnogo video primjeraka...
Video
8.6.2009. Video prikaz - vježbe za leđa
Želite dobiti popularni "trokut"? Pregledajte sve video isječke i primjenite neke od vježbi u svom treningu. Obrađene su vježbe za donji dio leđa, latissimus dorsi te trapezius.
Video
8.6.2009. Video prikaz - vježbe za prsa
Pregledajte sve vježbe koje će vam poslužiti da ojačate svoja prsa. Ravni bench press, razvlačenje bučicama na ravnoj klupi, sklekovi samo su neke od vježbi koje možete odraditi za svoja prsa. Pregledajte ostatak...
Video
8.6.2009. Video prikaz - vježbe za trbušne mišiće
Zoran Rudman
Ukoliko želite imate jake te izražene trbušne mišiće definitivno pregledajte sve video primjerke u ovom članku. Članak prikazuje preko 20 video primjeraka gdje se obrađuje trbušna mišićna skupina.
Video
8.6.2009. Video prikaz - vježbe za stražnjicu
Istražite sve vježbe za stražnjicu kroz video primjerke koji su dostupni u ovom članku. Preko 15 video priloga prikazuje pojedinu vježbu za stražnjicu.
Video
8.6.2009. Video prikaz - vježbe za noge
Kvadricepsi, zadnja loža te listovi su obrađeni kroz video priloge za noge. Ojačajte svoje noge na način da pogledate sve video priloge te isprobate sve vježbe iz ove mišićne skupine.
Video