23.10.2015. Istraživanje: Najbolji suplementi u 2015. godini!
Zoran Rudman
Pozivamo sve fitness.com.hr posjetitelje da glasaju u anketi i pomognu nam odabrati najbolje suplemente u 2015. godini. Samo 1 minuta je dovoljno kako bi ispunili anketu. Nakon završetka ankete dobiti ćete na poklon kupon kod s kojim ostvarujete 10% popus
Dodaci prehrani
26.8.2014. Glasajte za najbolje suplemente u 2014. godini!
Zoran Rudman
Pozivamo sve fitness.com.hr posjetitelje da glasaju u anketi i pomognu nam odabrati najbolje suplemente u 2014. godini. Samo 1 minuta je dovoljno kako bi ispunili anketu. Nakon završetka ankete dobiti ćete na poklon kupon kod s kojim ostvarujete 5% ili 10
Dodaci prehrani
2.10.2013. Proglašeni najbolji suplementi za 2013. godinu!
Zoran Rudman
Odabrani su najbolji suplementi po glasovima fitness.com.hr posjetitelja za 2013 godinu. Svakako preporučamo da pogledate proizvode koji su ocjenjeni kao najbolji kako bi ih primjenili u svom sportskom planu.
Dodaci prehrani
23.8.2013. Glasajte za najbolje suplemente u 2013. godini!
Zoran Rudman
Pozivamo sve fitness.com.hr posjetitelje da glasaju u anketi i pomognu nam odabrati najbolje suplemente u 2013. godini. Samo 1 minuta je dovoljno kako bi ispunili anketu. Nakon završetka ankete dobiti ćete na poklon kupon kod s kojim ostvarujete 10% popus
Dodaci prehrani
4.2.2013. Proglašeni najbolji suplementi za 2012. godinu!
Zoran Rudman
Odabrani su najbolji suplementi po glasovima fitness.com.hr posjetitelja za 2012 godinu. Svakako preporučamo da pogledate proizvode koji su ocjenjeni kao najbolji kako bi ih primjenili u svom sportskom planu.
Dodaci prehrani
30.11.2012. Glasajte za najbolje suplemente u 2012. godini!
Zoran Rudman
Pozivamo sve fitness.com.hr posjetitelje da glasaju u anketi i pomognu nam odabrati najbolje suplemente u 2012. godini. Samo 1 minuta je dovoljno kako bi ispunili anketu. Nakon završetka ankete dobiti ćete na poklon kupon kod s kojim ostvarujete 10% popus
Dodaci prehrani
31.8.2012. Nagradna igra - napiši recenziju i osvoji knjigu!
Zoran Rudman
Uključite se u novu nagradnu igru i osvojite knjigu! Napišite recenziju proizvoda kojeg ste isprobali i recite nam svoje mišljenje te iskustvo da li vam se svidio proizvod ili ne. Partner nagradne igre je Mozaik knjiga.
Slobodno vrijeme
6.7.2012. Nagradna igra - napravi zdravo i ledeno osvježenje!
Zoran Rudman
Kreće nova nagradna igra! Tražimo zdrave i ledene obroke za osvježenje tijekom ljeta. Napiši recept za sladoled, smoothie, kolač ili nešto slično i osvoji vrijedne nagrade! Partner nagradne igre je Optimum Nutrition.
Slobodno vrijeme
13.3.2012. Outdoor Sport - magazin za sve ljubitelje sporta
Zoran Rudman
Potražite novi broj Outdoor Sport magazina na kioscima.
Outdoor sportovi
14.2.2012. Olimp nagradna igra - predloži i osvoji!
Zoran Rudman
Baš smo aktivni u posljednje vrijeme! :) Pokrećemo novi izazov, partner nam je Olimp Sport Nutrition. Dijelimo 1000 kn u proizvodima samo onima koji se najviše potrude! Priključite se, budite originalni i osvojite vrijedne nagrade!
Slobodno vrijeme
16.1.2012. Nagradna igra: pokaži nam netipične vježbe s X-plorer rekvizitima!
Zoran Rudman
Partner nagradne igre je X-plorer. Tražimo nestandarne vježbe s bučicama, pilates loptom i body trimmerom. Priključi se, budi originalan/na i osvoji vrijedne nagrade!
Slobodno vrijeme
4.10.2011. Nagradna igra: tražimo trening za što bolje prženje kalorija!
Zoran Rudman
Zaželjeli smo se atraktivnih treninga pa smo osmislili nagradnu igru. Tražimo originalne i kreativne trening programe za što bolje prženje kalorija. Priključi se, budi originalan/na i osvoji vrijedne nagrade!
Slobodno vrijeme
2.8.2011. Nagradna igra - osmisli originalne recepte i osvoji nagrade!
Zoran Rudman
Zaželjeli smo se ukusnih i zdravih recepata pa smo osmislili nagradnu igru. Tražimo originalne, kreativne recepte za zdrave i ukusne obroke. Ogladnili smo, otvoreni su nam apetiti – čekamo da nam se posluži nešto super, cool i zdravo! :)
Slobodno vrijeme
24.5.2011. Video: 5 trening rutina koje morate probati!
Zoran Rudman
Za sve naše drage FITovce, u suradnji s Daliborom Petrinićem, pripremili smo video treninge koji će vam prikazati nekoliko vježbi koje možete izvesti u 30 minuta i koje možete izvoditi svaki dan.
Video
25.2.2011. Intervju s Phoenixom, pobjednikom "Transformiraj se" natjecanja!
18.8.2010. Intervju s Evom Rusan - novom državnom prvakinjom u kategoriji Body fitness!
Zoran Rudman
Pa evo ukratko... Zovem se Eva Rusan, imam 29 godina, rođena sam i živim u Zagrebu, bavim se bodybuildingom (točnije Body fitnessom) te plesom, klizanjem, snowboardingom, jahanjem...koliko mi to slobodno vrijeme dopušta. :)
Savjeti za vježbanje
30.6.2010. Intervju  s dugogodišnjom trenericom i uspješnom natjecateljicom Martinom Lepčin
Zoran Rudman
Bilo je to još u prošlom stoljeću, smiješno zvuči, ali živa istina. U teretanu sam prvi puta ušla sa svojih nepunih 16 godina. Cijeli svoj život sam zaljubljenik u sport tako da je rad sa utezima bilo samo pitanje vremena.
Savjeti za vježbanje
22.6.2010. Intervju s pobjednicima izazova - FIT u 90 dana!
Zoran Rudman
Donosimo vam intervju s pobjednicima izazova - FIT u 90 dana - u kojem smo ispitali njihove nove navike, način prehrane, plan treninga, što im je bilo najteže u tih 90 dana i kako se sada osjećaju nakon što je sve gotovo i koji su im planovi za dalje. Sv
Savjeti za vježbanje
7.6.2010. Glasajte za pobjednika - fitness.com.hr izazov - FIT u 90 dana!
1.3.2010. fitness.com.hr izazov je krenuo - FIT u 90 dana!
Zoran Rudman
Kroz natjecanje cilj nam je 13 kandidata pretvorit u zamamne FITovce - neki su odlučili potisnut svoj masni volumen i definirati se, dok drugi žele veći mišićni volumen odnosno mišićnu masu.
Savjeti za vježbanje
20.11.2009. Nova nagradna igra studeni - završila!
Zoran Rudman
Pripremili smo za vas motivirajuću nagradnu igru u kojoj ćete nam otkriti neke svoje trikove kako postati i ostati FIT
Slobodno vrijeme
20.11.2009. Obranite se od mogućnosti zaraze virusom svinjske gripe u teretani!
Zoran Rudman
Uz javni prijevoz i javna okupljanja, teretane su trenutačno na glasu kao neka od mjesta na kojima je izgledna zaraza virusom gripe H1N1. Iz tog razloga za naše fitovce donosimo korisne savjete kako se obraniti od zaraze, a pritom ne izbjegavati teretane
Ozljede i bolesti
18.9.2009. Fitness kalkulatori - isprobajte ih!
Zoran Rudman
Kreirali smo fitness kalkulatore koji će vam pomoći u kalkulacijama u vezi kalorija, aktivnosti i općenito vježbanja. Pročitajte kratke opise te ih isprobajte!
Savjeti za vježbanje
17.9.2009. Kalkulator kalorija ovisno o ciljevima
Zoran Rudman
Saznajte koliko vam je potrebno kalorija ukoliko želite sadržati isto tjelesno stanje, povećati ga ili smanjiti. Unesite svoju kilažu te doznajte omjer ugljikohidrata, proteina te masti u svom kalorijskom opsegu.
Kalkulatori
17.9.2009. BMI kalkulator
Zoran Rudman
Indeks tjelesne mase (engl. Body Mass Index, BMI) je metoda izračuna uhranjenosti. BMI se izračunava vrlo jednostavno, a temelji se na odnosu tjelesne težine i visine osobe. Izračunajte svoj indeks tjelesne mase uz pomoć ovog kalkulatora!
Kalkulatori
17.9.2009. Kalkulator potrošnje kalorija
Zoran Rudman
Izračunajte potrošnju kalorija po pojedinim sportovima! One mogu biti: plivanje, aerobik, vožnja bicikla, trčanje, preskakanje užeta i mnoge dr.
Kalkulatori
17.9.2009. Bazalni metabolizam - kalkulator
Zoran Rudman
Izračunajte svoj bazalni metabolizam! Bazalni metabolizam (BMR) je minimum potrebne energije za dnevno održavanje tjelesnih funkcija kod osobe koja spava, sjedi ili naprosto ništa ne radi.
Kalkulatori
17.9.2009. Kalorijska vrijednost obroka
Zoran Rudman
Želite znati koliko kalorija ima vaš obrok? Vrlo je jednostavno saznati. Odaberite namirnice, količinu i dobit ćete ukupan iznos kalorija za jedan ili više obroka.
Kalkulatori
4.9.2009. NAGRADNA igra završila!
Zoran Rudman
Nagradna igra kreće od danas (03.09.2009.) i traje do 15.09.2009. U ovih 13 dana morate biti aktivni da bi ispunili uvjete i ušli u uži krug mogućih dobitnika. Stoga svi na posao!
Slobodno vrijeme
8.6.2009. Video prikaz - vježbe za ruke
8.6.2009. Video prikaz - vježbe za trbušne mišiće
Zoran Rudman
Video prikaz - vježbe za trbušne mišiće
Video