Još bolji i još veći: Otvoren je drugi Fitness.com.hr Shop!

Image

Nakon što je prije nešto više od godine dana na adresi Horvaćanska cesta 178 otvoren prvi Fitness.com.hr Shop došlo je vrijeme za otvorenje i drugoga našeg shopa, ovaj put u Novom Zagrebu, u Središću, na adresi Ede Murtića 2A. Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do petka 9-20 h te subotom 9-16 h.

Mnogo naših kupaca iz ovoga dijela grada sada će imati vrhunski shop s fitness opremom, dodacima prehrani i zdravom prehranom nadomak ruke, sada u još većem prostoru.

Shop u kojem će svatko naći nešto za sebe

U Fitness.com.hr Shopu u Novom Zagrebu na površini od 155 m2, svatko će pronaći nešto za sebe jer u širokom rasponu ponude pronaći će sve oni koji se žele zdravo hraniti, oni koji planiraju opremiti kućni vježbački prostor, oni koji već redovno vježbaju i traže dodatke prehrani kao pripomoć treningu, profesionalni sportaši, ali i svi oni koji brinu o svom zdravlju i koji su svjesni važnosti prehrane i fizičke aktivnosti u ukupnom zdravlju.

Zaposlenici u Fitness.com.hr Shopu su visokokvalificirani stručnjaci koji svakom posjetitelju mogu pomoći sa stručnim savjetom i sugestijom oko bilo koje nedoumice pri kupnji. Uz našu pomoć svakom ćete svojem fitness cilju pristupiti na zdrav i siguran način, pa realizacija sigurno neće izostati.

Trebate li još razloga da što prije posjetite Fitness.com.hr Shop koji ima najveći izbor dodataka prehrani i fitness opreme u Hrvatskoj!?

shop

Ponuda Fitness.com.hr Shopa

Od fitness opreme u Fitness.com.hr Shopu možete pronaći doslovno sve: od sobnih bicikala, orbitreka i traka za trčanje, preko utega i šipki te girja, do sitnih rekvizita poput elastičnih traka, pilates lopti i sl.

U ponudi su najpoznatiji svjetski brendovi od kojih izdvajamo Optimum Nutrition, Weider, Scitec Nutrition, Myprotein, Twinlab, Hammer Fitness, Insportline, Bodylab, Natrol i mnoge druge.

Posjetite novi i drugi Fitness.com.hr Shop u Zagrebu, tagirajte se na društvenim mrežama, podijelite svoju lokaciju s prijateljima i uživajte u novom omiljenom mjestu za sve ljubitelje fitnessa, aktivnog načina života, zdrave prehrane i zdravlja.

Detaljan prikaz lokacije trgovine

shop

Objavljeno 14.01.2021.

Fitness.com.hr trgovine i webshop

Sve proizvode za ostvarenje svojih fitness ciljeva potražite u Fitness.com.hr trgovinama u Zagrebu i u Fitness.com.hr webshopu. Najveća ponuda rekvizita, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!