Akcija: 40% popusta na odabrane trake za trčanje

Još bolji i još veći: Otvoren je drugi Fitness.com.hr Shop!

Image

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Najveća ponuda fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Nakon što je prije nešto više od godine dana na adresi Horvaćanska cesta 178 otvoren prvi Fitness.com.hr Shop došlo je vrijeme za otvorenje i drugoga našeg shopa, ovaj put u Novom Zagrebu, u Središću, na adresi Ede Murtića 2A. Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do petka 9-20 h te subotom 9-16 h.

Mnogo naših kupaca iz ovoga dijela grada sada će imati vrhunski shop s fitness opremom, dodacima prehrani i zdravom prehranom nadomak ruke, sada u još većem prostoru.

Shop u kojem će svatko naći nešto za sebe

U Fitness.com.hr Shopu u Novom Zagrebu na površini od 155 m2, svatko će pronaći nešto za sebe jer u širokom rasponu ponude pronaći će sve oni koji se žele zdravo hraniti, oni koji planiraju opremiti kućni vježbački prostor, oni koji već redovno vježbaju i traže dodatke prehrani kao pripomoć treningu, profesionalni sportaši, ali i svi oni koji brinu o svom zdravlju i koji su svjesni važnosti prehrane i fizičke aktivnosti u ukupnom zdravlju.

Zaposlenici u Fitness.com.hr Shopu su visokokvalificirani stručnjaci koji svakom posjetitelju mogu pomoći sa stručnim savjetom i sugestijom oko bilo koje nedoumice pri kupnji. Uz našu pomoć svakom ćete svojem fitness cilju pristupiti na zdrav i siguran način, pa realizacija sigurno neće izostati.

Trebate li još razloga da što prije posjetite Fitness.com.hr Shop koji ima najveći izbor dodataka prehrani i fitness opreme u Hrvatskoj!?

shop

Ponuda Fitness.com.hr Shopa

Od fitness opreme u Fitness.com.hr Shopu možete pronaći doslovno sve: od sobnih bicikala, orbitreka i traka za trčanje, preko utega i šipki te girja, do sitnih rekvizita poput elastičnih traka, pilates lopti i sl.

U ponudi su najpoznatiji svjetski brendovi od kojih izdvajamo Optimum Nutrition, Weider, Scitec Nutrition, Myprotein, Twinlab, Hammer Fitness, Insportline, Bodylab, Natrol i mnoge druge.

Posjetite novi i drugi Fitness.com.hr Shop u Zagrebu, tagirajte se na društvenim mrežama, podijelite svoju lokaciju s prijateljima i uživajte u novom omiljenom mjestu za sve ljubitelje fitnessa, aktivnog načina života, zdrave prehrane i zdravlja.

Detaljan prikaz lokacije trgovine

shop

Objavljeno 27.02.2023.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!