Fitness studio Futura

Fitness studio "Futura" nalazi se na odličnoj lokaciji u ulici Florijana Andrašeca 18, u neposrednoj blizini tramvaja te velikog broja mjesta za parkiranje.

 


U ugodnom i vedrom prostoru (560m2), klimatiziranom, čistom i vrhunski opremljenom po vodstvom stručne ekipe možete vježbajući ostvariti sve svoje skrivene želje,oplemeniti duh i tijelo.

Osoblje se sastoji od vrhunskih bivših i sadašnjih natjecatelja u body-buildingu i fitnessu ,osoba koje su cijeli svoj sportski vijek provele u radu su utezima te su već godinama vlasnici trenerskih licenci Svjetske Fitness Federacije (WFF-a) te se svakim danom školuju prateći nove trendove vježbanja,rehabilitacijskih programa te raznih drugih oblika treninga u teretani.

Specifičnost našeg načina rada ja da svima poklanjamo veliku pažnju za vrijeme treninga ,učimo vježbače pravilno vježbati te spremno odgovaramo na sva pitanja vezana uz pravilnu prehranu i suplementaciju.Također smo na dispoziciji za pružanje posebnih usluga osobnih treninga te individualne izrade jelovnika.

Nudimo posebne pogodnosti za studente, članove povratnike kao i za naše najvjernije članove!

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na brojeve naših telefona ili nas jednostavno posjetite i upoznajte nas!

Vrata su Vam uvijek otvorena!

Želiš vježbati ovdje, a nešto te zanima? Pitaj!

Fitness studio Futura smješten je na adresi Bleiweisova 26, Zagreb i okolica

Ime i prezime:
Email:
Mobitel:
Pitanje: