Fitness centar Olimp

Na izvrsnoj lokaciji, u urbanom kvartu, smjestio se fitness centar koji jednostavno ne možete ne zamijetiti!

Fitness centar Olimp smješten je na zagrebačkoj Knežiji. Prostire se na preko 800 m2 površine, koju sačinjava prostor teretane na preko 300 m2, dvorana za aerobic ukupne površine preko 260 m2, prostrane garderobe te recepcija na kojoj možete dobiti sve informacije i osvježiti se proteinskim i ostalim napitcima.

Osim vježbanja u teretani, samostalno ili pod stručnim vodstvom trenera, možete odabrati i neki od naših grupnih programa.

Značajke i posebne ponude:

  • cardio sprave, veliki broj sprava i utega, trx
  • grupni programi
  • neograničeni treninzi
  • prostran i uredan prostor
  • popusti za studente i obitelji
  • proteinski i ostali napitci
  • osiguran parking
  • caffe bar Olimp, u prizemlju zgrade

Polaznici grupnih programa u sigurnim su rukama educiranih i stručnih voditeljica koje prate i usmjeravaju naše vježbače u postizanju željenih ciljeva.

Predstavljamo grupne programe:

CALLANETICS - Callanetics je vrsta aerobik programa koji obuhvaća zagrijavanje u kretanju bez koreografije i skokova, čime se zadovoljava aerobna komponenta aktivnosti i smanjuje mogućnost ozljeda zglobova, koljena i kralježnice. Korištenjem svih rekvizita (bučice, gume, lopte, štapovi…), provode se vježbe za učvršćivanje i oblikovanje tijela. Na kraju sata provode se vježbe istezanja, disanja i opuštanja. Callanetics je pogodan za sve dobne skupine.

FLOW PILATES - Flow Pilates je cjelovit program treninga baziran na klasičnoj pilates tehnici i sadrži preko 500 različitih vježbi. Program se izvodi srednjim intenzitetom i pridonosi: povećanom kapacitetu pluća pravilnim disanjem, povećava snagu i fleksibilnost osobito trbušnih i leđnih mišića, pospješuje uspravno držanje tijela, ravnotežu te povećava svjesnost o vlastitom tijelu. Flow pilatesom potaknut će se pozitivni osjećaji i fluidnost te jednostavnost pokreta i tijela u prostoru, a vježbama za pravilno disanje osigurati učinkovito oslobađanje od svakodnevnog stresa.

BE FIT WITH BODY SKILLS - Program se sastoji od elemenata funkcionalnog treninga, koji uključuje pokrete iz svakodnevnog života, uz skokove i poskoke. Cilj treninga je povećanje kondicije, izdržljivosti, eksplozivnosti i snage, a uz korištenje različitih rekvizita i oblikovanje tijela. Intenzitet treninga je varijabilan, a vježbač sam odabire razinu intenziteta izvođenja vježbi.

CARDIO PILATES - Cardio pilates je program vježbanja u kojem se, osim vježbi iz klasičnog pilatesa, koriste vježbe i iz drugih područja rekreativnog vježbanja.., callaneticsa, workouta, body tehnike i sl. Programom se poboljšava mišićna i aerobna izdržljivost, statička i repetitivna snaga te koordinacija pokreta. Cilj cardio pilatesa je aktivirati aerobnu komponentu te potaknuti rad krvožilnog sustava, osnažiti, istegnuti svoje tijelo i istovremeno se znojiti! Upravo po tome je ovaj program poseban! Klasičan pilates provjeren je program vježbanja kojim se mišići učvršćuju i izdužuju, poprimaju vretenast oblik i definiraju se.

TOTAL BODY WORKOUT - Total Body Workout je program koji ciljano djeluje na učvršćivanje i oblikovanje mišića čitavog tijela. Namijenjen je svima, bilo da se radi o početnicima ili naprednim vježbačima, koji žele učvrstiti svoje tijelo i postići dobru mišićnu definiciju, a pritom se i dobro zabaviti, razonoditi i opustiti.

MILITARY DRILL - Military drill je trening koji pozitivno utječe na razvoj snage, izdržljivosti, fleksibilnosti, koordinacije i svih drugih motoričkih i funkcionalnih sposobnosti do najekstremnijih granica. Izazov ovog treninga je podvrgnuti tijelo vježbama visokog intenziteta. Vježbe se izvode ciljano uz upotrebu različitih rekvizita, a prevladavaju vojnički trbušnjaci, čučnjevi u paru, skokovi, trčanja, podizanje utega. Redukcija potkožnog masnog tkiva i poboljšanje opće fizičke spreme su neizbježne.

Ljubitelji naših grupa podjednako čini i muška populacija tako da, čekamo vas sve željne akcije i dobrog treninga!

Želiš vježbati ovdje, a nešto te zanima? Pitaj!

Fitness centar Olimp smješten je na adresi Zadarska 80, Zagreb i okolica

Ime i prezime:
Email:
Mobitel:
Pitanje: