New Posts New Posts RSS Feed - Programi i vježbe za ozljedene zglobove
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Programi i vježbe za ozljedene zglobove

 Post Reply Post Reply
Author
Sesto culo View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 14 Sijecanj 2012
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sesto culo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Programi i vježbe za ozljedene zglobove
    Posted: 14 Sijecanj 2012 at 00:21
Odmah se ispricavam zbog otvaranja nove teme,novi sam nemoj te zamjerit ali nije mi cilj spamat nego bih volio kad bih dobio neke konkretne odgovore.

Naime,imam problem zgloba na lijevoj nozi i vucem ga od 8.mj. gdje sam zadobio ozljedu na malonogometnom turniru.Par puta zglob je slikan i uvijek mi je receno da nije ništa da se vratim sportskim aktivnostima nakon š0-tak dana,međutim ozljeda se s nova na novo obnavljala i nisu cak ni pomogle razno razne fizikalne terapije,jer poslije svake utakmice zglob bi buknuo pa bi imo određenu pauzu.

U principu sam igrao 2 utakmice 5 propuštao,problem je taj što ja trcat mogu,a problem se javlja pri šutiranju lopte gdje osjecam bol u lijevom gležnju i utakmicu uspijem izgurat kroz bolove reci cu na karakter,mada nije lijepo sebe hvaliti.

Moje pitanje,dali netko ima neki poseban program/plan vježbi kroz jedan određeni vremenski period za jacanje zgloba,jer sam uistinu sve probao i ništa zasad nije dalo rezultate,a ne želim se odreci nogometa u tek 2š.godini i siguran sam da postoji rješenje.
Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak
Avatar

Joined: 15 Srpanj 2007
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 4399
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Sijecanj 2012 at 11:10
Pozdrav. Jako je teško dati program vježbi ovako online, pogotovo za ozljede, opcenito to ne ide po nekoj šablloni, ngo se treba procjeniti tebe i stanje tvojih mišica i zgolobova. Na Fiz. terapiji da li si imao neke vježbe? Ili su to sao bile fizikalne procedure? Koliko si radio propriocepciju?
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.