Kako da poboljsam svoju ishranu? |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 12 Ožujak 2009 at 09:16 |
||
HAHHAHA!!!!
A pa valjda sam ih ja dovoljno naskupljala!!!!! |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Jel ovo ide pod koristan post? ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
||
ma jooj, niš loše nisam mislila! ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
ok thorn na protejinima, ali da mi je znati na cemu je evica
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
thorn je opet na protejinima
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
A ako se ne tuširam? ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
mislim da nema neke određene,idealne "super-kreme" koje rješavaju strije! bilo kakva hidratantna krema za tijelo djeluje! (pogotovo ona na kojoj piše da je za suhu kožu) naime,strije su posljedica slabe elasticnosti kože,a što se događa kad je koža svakodnevno hidratizirana? mekša je,elasticnija pa tako i nece doc do "pucanja" kože/strija! maži se nakon tuširanja svaki put sa kremicom,vidjet ceš-djeluje! ![]() p.s. nije moguce š00% uklonit strije! ovako ceš prevenirati nastanak novih i ublažit ividljivost starih! |
|||
![]() |
|||
||
haha,theia! vidiš kaj se događa,sad si ti na 49 ak se ne varam! ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Nemoj slucajno tolko puno jest na dan ![]() ![]() Ali ko što kažu, u svakoj šali je pola istine, i ako još k tome dodamo to što si dijabeticarka (kojeg tipa?) trebala bi cak što više puta dnevno jesti kako bi konstantno održavala razinu šecera u krvi. Strija se teško riješiti. Kružile su price o nekoj kremi iz dm-a koja uspijeva u pocetnoj fazi nastanka, ali jednom kad dođu teško ih se rješiti na prirodan nacin. Koža se rastegne dobivanjem na težini i nakon gubitka kg, olabavi na tom dijelu ako se radilo o prebrzom gubitku. |
|||
![]() |
|||
BUCA ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Ožujak 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
||
JA ISTO IMAM PROBLEM VELIKI ALI NE SA TEZINOM
![]() ![]() |
|||
DANDIC
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |