New Posts New Posts RSS Feed - D: Vodic kroz 5 najcešcih bolesti srca!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

D: Vodic kroz 5 najcešcih bolesti srca!

 Post Reply Post Reply
Author
lucija3535 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 13 Ožujak 2013
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lucija3535 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: D: Vodic kroz 5 najcešcih bolesti srca!
    Posted: 01 Travanj 2013 at 09:41
Svi komentari na temu: Vodic kroz 5 najcešcih bolesti srca!

Bolujem od paroksizmalne tahikardije. Moje srce nema fizicki vidljivih mana i inace sam zdrava, te moram pazit' da se klonim kofeina, alkohola, alergena iz hrane i da takoder pripazim na elektrolite. Radi ovoga mi je teško naci oblik treninga kojega cu moci provoditi bez rizika za napad aritmije, što me narocito živcira.
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak


Joined: 19 Ožujak 2009
Location: Trogir
Status: Offline
Points: 3429
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Travanj 2013 at 13:34
Lucija koliko cesto imaš napadaje? Jeli koristis koje tablete
I sam uman supraventrikularnu paroksismalnu tahikardiju ali šta se tuce treninganeman nukakvih priblema, svega 2 puta na treningu mi se to desilo.
Šta doktor kaže u vezi treniranja? Ja mislin da bi ti mogla trenirat normalno ako napadaji nisu cesti, a ako se napadaj i desi inda ili valsavon sprjecit ili popit betablokator koji vec za 19 minuta djeluje i to smiri... Jeli uz to imaš još kakve aritmije ekstrasistole i palpitacije?
Back to Top
lucija3535 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 13 Ožujak 2013
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lucija3535 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Travanj 2013 at 13:14
Hvala na odgovoru, zmaj, ja kasnim poprilicno sa svojim. Napadaje imam minimalno 1-2 x tjedno. Dogadaju se najcešce za vrijeme mirovanja, medutim, strah me fizickih aktivnosti jer mi se znalo dogoditi za vrijeme vožnje bicikla i sl., što je nezgodno, s obzirom da mi usput bude muka. Doc mi je dao lijek, malu kolicinu (zna da imam alergijske reakcije na lijekove) koja mi je svejedno prouzrocila alergijsku reakciju (mucnina, probavne smetnje, osipi po tijelu) pa ne pijem ništa. Pocela sam piti L- carnitin, Co Q10 uz omege 3, magnezij i kalij koje uzimam vec dugo, ali ocito je potrebno odredeno razdoblje da pocne djelovat'. U vezi treniranja doc ne kaže ništa, još ga nisam pitala. Sva sreca pa iduci tjedan idem na kontrolu. P.S. Prije pola godine sam operirana elektrofiziološkom metodom, stanje je bilo puuno gore nego sada. Možda cu morat' ponovit' zahvat. Cekam i vidjet cu.
Back to Top
Vekanica View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 27 Svibanj 2019
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vekanica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Svibanj 2019 at 10:31
Ja mogu samo reci na ovu temu da otkako pijem svakog jutra Omegu 3, i tokom dana Magnezijum Cink ne mogu se požaliti više na nijedan simptom koji sam imala jednog kriznog perioda.Pozdrav.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.