Stomak |
Post Reply
|
| Author | |
IvanaMilica
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: StomakPosted: 06 Prosinac 2011 at 13:19 |
|
Treniram cetiri puta sedmicno, dva puta crobik, jednom step i jednom Tc Bo. Zadovljna sam razultatima, super se osjecam i u dobroj sam kondiciji, međutim, "problem" je stomak, ili tacnije višak sa strane. To sam oduvijek imala... Od kad znam za sebe, bila sam ili mršava ili normalne građe, ali uvijek sam imala taj višak! Nije to strašno, ali me nervira, jer sam svim ostalim zadovoljna! Ima li neko neki savjet konkretno za taj dio tijela?! Hvala!
|
|
![]() |
|
The Phoenix
Fitness freak
Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07 Prosinac 2011 at 01:14 |
|
Morat ceš stisnuti još malo prehrani (pod time ne mislim rezati kalorije puno, nego disciplina i kombinacija namirnica) i treningom skinuti još malo potkožnog masnog tkiva sve dok ne ode taj dio, jer ne postoji nacin da iskljucivo riješiš samo problematicni dio
|
|
![]() |
|
Lidija85
Cita FAQ
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19 Sijecanj 2012 at 13:54 |
|
Jeli moguce taj dio skinuti nekim od aparata za skidanje masni naslaga? Ako si zadovoljna sa svim ostalim i ako te samo to muci pokusaj sa nekim od aparata....
|
|
![]() |
|
The Phoenix
Fitness freak
Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19 Sijecanj 2012 at 14:51 |
Zar nebi bilo bolje to riješiti prehranom i vježbanjem nego odmah najlakše tražit precice i rec odi pod nož il bacaj hrpu love na neucinkovite tretmane.....? |
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |

Topic Options
Post Options
Thanks(0)

Lidija85 wrote: