Print Page | Close Window

Celulit - kako ga se riješiti? (Gl. tema)

Printed From: Fitness.com.hr Forum
Category: Ostalo
Forum Name: Ostale teme
Forum Description: Sve ostale rasprave vezane za fitness, ljepotu, zdravlje te sve ostalo sto se ne moze smjestiti u ostale podforume
URL: http://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=895
Printed Date: 28 Ožujak 2024 at 21:47
Software Version: Web Wiz Forums 10.14 - http://www.webwizforums.com


Topic: Celulit - kako ga se riješiti? (Gl. tema)
Posted By: evica
Subject: Celulit - kako ga se riješiti? (Gl. tema)
Date Posted: 12 Travanj 2008 at 13:35
ovako...prije nisam imala celulit (ili tek jeeeeeeeedddvaaaa vidljiv) a sada sa pojacanom aktivnoscu,kolicinom vode (2-3L) i sa zdravom prehranom mi se pojavljuje-i to neubicajenom brzinom!heh...i kaj da sad radim-mazem se kremicama,ali ne djeluje-sve je jace!procitala sam temu na netu ali neznam kaj bi jos moglo djelovat. promijenila sam treninge sa 5xš.5h na 6xšh (jos da se toga pridrzavam da bude nataste....) i jos planiram ubacit nekoliko hiit-a po stepenicama u zgradi od cca 20 min!
ima tko kakve savjete za celulit????



Update - poruka moderatora:
Ovo je glavna tema za celulit i za sva pitanja kako ga se riješiti!
Sve što vas zanima možete ovdje pronaci i pitati!
    

-------------
acid alice in the sky with diamonds



Replies:
Posted By: jedna_mala
Date Posted: 12 Travanj 2008 at 16:48
 fucus sam cula da je jako doba za to.. jucer ga kupih pa vam javim rezultate kroz neko vrijeme.. samo sto to ne bi smjeli uzimati oni koji imaju problema sa stitnjacom jer sadrzi jod u sebi pa se moze desiti da ubrza njezin rad i da ona naotekne...


Posted By: Theia
Date Posted: 13 Travanj 2008 at 19:55
 Reci cu samo jednom - NEMA NAM POMOCI!


Posted By: jedna_mala
Date Posted: 14 Travanj 2008 at 00:49
 draga u nadi je spas!


Posted By: enaa
Date Posted: 14 Travanj 2008 at 11:32
citam u jednom casopisu kako bi se trebale potamniti (solarij, self-taning kreme i sl.) kako se ne bi vidjele sjene narancine kore....



Posted By: evica
Date Posted: 14 Travanj 2008 at 17:57
a kaj mislite o onoj novoj garnierovoj liniji proizvoda protiv celulita-roll on,kremice,masazer...?(zute boje,stalno je na tv-u) 


Posted By: enaa
Date Posted: 15 Travanj 2008 at 08:44
Nazalost, nisam isprobala. Razocarala sam se vec u samponu pa ne koristim ni ostale proizvode te marke. No, ukoliko su se iskazali u anticelulitnom programu, rado bih cula potvrdu.  


Posted By: Strippy
Date Posted: 15 Travanj 2008 at 10:46
Drage moje Garnier ni u ludilu ..ja imala onaj roll on...nis ne pomaze
Probala sam cak i Collistar..on mi je kao jos najbolji samo sto rezultati nisu bas najtrajniji


Posted By: Theia
Date Posted: 16 Travanj 2008 at 10:36

 Jedino stvar koja je mene fascinirala po pitanju celulita je - MASAZA!

Nakon samo jedne masaze (klasicna, cijelo tijelo), meni se celulit toliko povukao da smo ja i frendica stiskale i stiskale moje kozu i NISTA! Sve je to stvar cirkulacije, a u danasnje vrijeme, kad uglavnom sjedimo na tima nasim guzama, tesko je boriti se protiv celulita.

Tako da, ako vam teba instant pomoc, predlazem masazu! Npr, prije mora!



Posted By: petra
Date Posted: 16 Travanj 2008 at 11:16

 Mislim da kreme, ma koliko god skupe ili razvikane bile, nece uciniti cudo.

Prehrana+voda+fiz.aktivnost+masaza MOŽDA pomogne!

Theia...ta masaza je bila obicna masaza ili neka posebna anti-celulitna?

 

Uglavnom...totalno nas je netko tamo gore zakinuo kad je stvarao nas spol  



Posted By: enaa
Date Posted: 16 Travanj 2008 at 11:36
Pogledajmo stvar s realne strane - ako se zdravo hranimo, ako se redovito bavimo tjelovjezbom, ako koristimo kremice, masazu, postignemo lijepi ten, ako smo zdrave - mislim da mozemo biti potpuno mirne i imati razloga za zadovoljstvo. Necemo se valjda povoditi retusiranim slikama i misljenjem da netko nema celulita. Nazalost ima i on je zenska realnost. Istina, ruzna, ali srecom, bezbolna i na dijelovima gdje ih mi najteze vidimo .
 


Posted By: Strippy
Date Posted: 16 Travanj 2008 at 13:11
Meni je kolegica pricala da je isla na nesto sto se zove "limfna drenaza" gdje se nekakvim strojem masira celulit, pa se cijela prica gura prema bubrezima da se cesce mokri i da na taj nacin celulit lakse  odlazi. Proces je navodno bezbolan. Kaze da je u kombinaciji sa anticelulitnom masazom fantastican rezultat...samo sto ta anticelulite masaza navodno boli ko vrag

Ima li itko iskustva s tim ? Koje su cijene? Koliko tretmana?


Posted By: jedna_mala
Date Posted: 16 Travanj 2008 at 19:51
 frendica mi je isla na to ja brijem da je placala cca 80-š00 kn po masazi .. traju ti po pola sata - poslije toga su ju noge bolile - tj taj celulit ju je bolio.. kozmeticarka joj je rekla da joj te masaze nis nece pomoci ak ne bude vjezbala, pila puno vode i zdravo se hranila..


Posted By: tona24
Date Posted: 16 Travanj 2008 at 22:34
 ja sam probala garnier roll-on i one kremice protiv celulita-ciste gluposti! nist ne valja. vichy koncentrat protiv celulita-cca200kn- sam zagladi kozu al celulit ostaje. znaci-ne valja. sad koristim afroditinu kremu protiv celulita , tek 5dana,ali milsim da ni od nje nikakve pomoci.frendica mi je isla kod kozmeticarke na te anticelulitne masaze-i vjezbala je -trcala pola sata poslije te masaze i mazala se nekom obicnom kremom protiv celulita i otislo joj je pola.al cim prestanes trcat i njegovat se-vrati se sve. bar minimalana vjezba traba biti. tak da cu ja isto to za mj -dva dana dok si ustedim para jer š masaza kosta 80kn a moras ici svakih 7dana 6 puta da dobijes neki rezultat..znaci cca 500kn. i da..uzasno boli ,kao gnjece ti taj celulit da to sve procirkulira bolje ..blabla...


Posted By: jedna_mala
Date Posted: 16 Travanj 2008 at 22:53

ja bi isla na to da mogu ali nije to za mene jer meni lako kapilare pucaju - imam osjetljivu kozu full.. meni je roll on ok.. nije da je napravio ko zna kakve rezultate al mi nije ni tako los.. ja imam doma masazer s pipcima - hobo masazer - u obliku hobotnice je.. tog ima za kupit u zg- u u ljekarni u jurisicevoj tam negdje  malo prije mc donaldsa ak ides s trga.. pa cu se pocet opet s tim masirati..

inace tu anticelulitnu masazu sam probala ja sama doma raditi jer frendica mi je isla na tecaj masaze.. kakve sam si ja modrice napravila da je to bilo katastrofa.. noge sve plave..

sad pijem fucus - to sam vec spomenula na forumu i nakon neka 2 tj bi se vec trebali vidjeti rezultati kao bolja prokrvljenost koze... ja se nadam da ce mi pomoci kao sto vec spomenuh naravno javim vam rezultate



Posted By: Theia
Date Posted: 17 Travanj 2008 at 10:13
Originally posted by petra petra wrote:

 

Theia...ta masaza je bila obicna masaza ili neka posebna anti-celulitna?

 

 

 

Obicna. Zelim samo reci poticanje cirkulacije cini cuda. Bar meni, ali ja nemam problema s viskom kila nego s celulitom kojeg moja streberska guza stalno stvara!



Posted By: tona24
Date Posted: 17 Travanj 2008 at 14:24

jedna mala-de reci koliko kosta taj fucus( nikad cula za njega) i gdje se moze nabaviti.  sta je to kao caj ili sirup ili...?!ako valja uzela bih ga i ja



Posted By: petra
Date Posted: 17 Travanj 2008 at 15:21
Originally posted by Theia Theia wrote:

Originally posted by petra petra wrote:

 

Theia...ta masaza je bila obicna masaza ili neka posebna anti-celulitna?

 

 

 

Obicna. Zelim samo reci poticanje cirkulacije cini cuda. Bar meni, ali ja nemam problema s viskom kila nego s celulitom kojeg moja streberska guza stalno stvara!

 

E pa upravo je to i moja dijagnoza. Ni ja nemam problem s kilama, full sam aktivna, ali nekad streberska, a po novom poslovna guza ju stvara :)



Posted By: jedna_mala
Date Posted: 17 Travanj 2008 at 20:48
Originally posted by tona24 tona24 wrote:

jedna mala-de reci koliko kosta taj fucus( nikad cula za njega) i gdje se moze nabaviti.  sta je to kao caj ili sirup ili...?!ako valja uzela bih ga i ja

 

to ti je alga vadjena iz mora u obliku sirupa.. to kaj ja pijem, a inace ju imas i u obliku tableta.. svi ju hvale sto se celulita i skidanja kila tice.. inace ona se stavlja i u anticelulitne kreme.. tablete inace kostaju cca 30 kn, a taj sirup - ciste alge fukus š30kn.. u zg-u je imas samo u ljekarni u petrinjskoj - biljna ljekarna lavanda.. presla sam cijeli grad dok ju nisam nasla, a u tabletama skoro pa u svim biljnim ljekarnama.. sirupov proizvodjac ti je SIPF..to imas i preko neta za naruciti po istoj cijeni..

inace na nekoj emisiji na htv-u je bila prica o celulitu.. pricali su o tome kako se treba uciniti nesto za tijelo iznutra i da je dobro uzimati tu algu.. oni su imali upravo tu algu u tom obliku sirupa.. pije se š zlicica u pola litre vode prije podne i ista takva doza poslije podne.. ili ako ti vise pase uzmes 2 zlicice u litru vode i to pije tokom dana..

ukoliko imas problema sa stitnjacom nije ti preporucljivo to uzimati jer moze ubrzati njen rad i moze ti nateci stitnjaca... iz razloga sto sadrzi jod...

fukus inace ima antioksidanska svojstva i ubrzava rad metabolizma djelujuci preko stitnjace.. kad ga uzimas topi ti masne naslage.. preporucljivo ga je uzimati cca mj i pol i onda napraviti pauzu. s tim da su mi u nekim ljekarnama rekli da nista nema ucinka ako se ne uzima manje od 6 tj i da bi fukus ako se zelim rijesiti celulita trebala uzimati 6 mj... e sad, to se jos malo moram raspitati i po netu malo traziti o toj algi..



Posted By: jedna_mala
Date Posted: 17 Travanj 2008 at 20:52

 e da zaboravih napisati sto se tice ovog u emisiji da bi uz to se bilo dobro mazati  ljesnjakovim uljem pomijesanim sa etericnim uljima limunskog eukaliptusa i himalajskog cedara.. dovoljno je mazati samo šx na dan i kad se namazete treba drzati noge na povisenom cca ak se dobro sijecam pola sata.. kako bi ta ulja iz limfe izvukla vodu i vjerojatno potakla cirkulaciju - ne sijecam se sad tocno - al tak je neki razlog bio..

ako koga zanima omjer tih lja nek kaze.. imam negdje zapisano koliko kapi jednog i drugog etericnog na koju koliciu ljesnakovog..



Posted By: evica
Date Posted: 18 Travanj 2008 at 05:43
Originally posted by jedna_mala jedna_mala wrote:


ako koga zanima omjer tih lja nek kaze.. imam negdje zapisano koliko kapi jednog i drugog etericnog na koju koliciu ljesnakovog..




mene zanima! ti se sastojci svi nabave u biljnoj ljekarni jel?nema drugog mjesta??


Posted By: tona24
Date Posted: 18 Travanj 2008 at 14:50

 da u zg, ja sam u okolici os tak da tko zna jel ima to kod nas. probat cu potrazit u tim biljnim ljekarnama.koliko znam nemam problema s  stitnjacom. neznam jel moguce da kad krenem piti to da mi se jave problemi...sta cu onda??!  ako znas stranicu na netu gdje bi to mogla naruciti- napisi.

tnx

 



Posted By: jedna_mala
Date Posted: 18 Travanj 2008 at 19:58

 evo danas je moja majka kupila fukus u tabletama koje kostaju 70 kn i sadrze cca 60% fukusa.. mogu se piti od 2- 4 na dan.. tog bi vjerojatno trebalo biti u tvojim ljekarnama.. jedino je sirup full tesko nac.. sad ti pronadjem stranicu pa ubacim..

 



Posted By: jedna_mala
Date Posted: 18 Travanj 2008 at 20:01

  http://www.centarcedrus.hr/mirisniducan/shop.asp?cat=13 - http://www.centarcedrus.hr/mirisniducan/shop.asp?cat=š3

ovdje na ovoj stranici inace imas i ona etericna ulja i ulje ljesnjaka za naruciti...

 

evo i neki clanak o fukusu:

http://www.centarcedrus.hr/include/pdf/smrsaviti_prvo_volja_pa_fukus.pdf - http://www.centarcedrus.hr/include/pdf/smrsaviti_prvo_volja_ pa_fukus.pdf



Posted By: ©parogica
Date Posted: 19 Travanj 2008 at 02:09
e da ja zakljucim za sebe sto je najbolje za otklonit celulit-penjat se puno po stepenicama(najucinkovitije!!! Prije sam zivjela u kuci-nema stepenica,a sada na petome katu,bez lifta tako da znam iz prve ruke) pit puno vode bez obzira sto studije govorile,ja znam po sebi da mi dobro cini,i tusirat se hladno.toplo...super procirkulira kozu i totalno se ugodno osjecam iza! To je recept , bar za mene  

-------------
By:©parogica:)


Posted By: evica
Date Posted: 19 Travanj 2008 at 08:19
@ sparogica
valjda ako to radis cijeli zivot,postajes imun na to...


Posted By: ©parogica
Date Posted: 19 Travanj 2008 at 15:25
hmmm...mozda takvi koji su imuni na to moraju k baki na selo...pa da vidis kad upregne 

-------------
By:©parogica:)


Posted By: evica
Date Posted: 19 Travanj 2008 at 16:56
kaj mislite o ovome-palo mi je na pamet da uzmem anticelulitnu kremu i umasiram je pomocu onih elektricnih  masazera! (oni koji se inace koriste za bolove u vratu) bas samga nabavila za nogu,ali mi se cini da bi mogao djelovat...anyway-krecem sa testiranjem! 


Posted By: sogancic
Date Posted: 20 Travanj 2008 at 22:24

 ej ljudi, ja sam ovdje nova, pa ako zapnem, ocekujem pomoc :)

e ovako, koliko znam protiv celulita je : izbjegavanje velike kolicine soli, pijenje gaziranog pica, da se ne nose jako uske farmerke... pomaze masaza (kupila sam plasticni masazer, i svako tusiranje se masiram po guzi i butinama dok mi koza ne pocrveni), jer bitno je da se aktivira cirkulacija, za smanjenje celulita su dobre i masaze vodom, prvo jako vrucom, potom hladnom, i cula sam da talog od kafe, ako se utrljava u dijelove sa celulitom, smanjuje isti jer sadrzi kofein koji je glavni sastojak svih krema protiv celulita.

Eto, toliko od mene za prvi put :)



-------------
Neka dodje sve sto ima doci, i najgoreg ce dana sat i vrijeme proci...


Posted By: evica
Date Posted: 21 Travanj 2008 at 15:22
koliko bi dugo trebalo taj talog utrljavati? ja sam probala 2-3x sa tim talogom i sav mi "iscuri"! jel ga treba cekam da se skrutne pa onda utrljati ili...?? 


Posted By: evica
Date Posted: 22 Travanj 2008 at 20:43
mazem se vec nekoliko dana 2x dnevno sa anticelulitnim kremama i jos tu i tamo sa onim masazerom i primjetila sam da me taj celulit (rupice tocnije) boli!
konkretnije-navecer se izmasiram (uuuuu......hahaha) a ujutro,prije crobnog,me boli!
jel bi to trebalo znaciti da ide celulit dolje ili??
ideje?


Posted By: evica
Date Posted: 29 Travanj 2008 at 20:36
vise ne boli boljelo je samo 2-3 dana) i sada ga opet ima jedva! 


Posted By: jedna_mala
Date Posted: 30 Travanj 2008 at 00:11

 ja sam se pocela masirati hobo masazerom od jucer - svaki dan 3 min jedna i 3min druga noga.. kad  mi ovo postane navika povecat cu broj minuta...

budem probala i ovo s kavom...

sto se kremica tice - ucinak je kratkotrajan - traje onoliko koliko ju koristis.. kad prestanes - nista - sve po starom.. koliko se meni cini...



Posted By: du.forma
Date Posted: 30 Travanj 2008 at 11:12
Originally posted by Theia Theia wrote:

 Jedino stvar koja je mene fascinirala po pitanju celulita je - MASAZA!

Nakon samo jedne masaze (klasicna, cijelo tijelo), meni se celulit toliko povukao da smo ja i frendica stiskale i stiskale moje kozu i NISTA! Sve je to stvar cirkulacije, a u danasnje vrijeme, kad uglavnom sjedimo na tima nasim guzama, tesko je boriti se protiv celulita.

Tako da, ako vam teba instant pomoc, predlazem masazu! Npr, prije mora!

 

Masaza je dobra, jer potice cirkulaciju, a samim tim i izbacivnje otpada-celulita iz organizma. No, sama masaza nece puno pomoci, preporuka je š sat cardio treninga, nakon toga masaza+hidromasaza ili sauna...iz iskustva znam da su rezultati vise nego dobri! Cardio usmjerite na donjem dijelu tijela, 5-6 x tjedno. Od masaza nemojte placati masazu cijelog tijela, vec parcijalno-noge i gluteuse (guze), ako imate mogucnost hidomasaze, ista stvar, barem jednom tjedno...

Pozdrav...



Posted By: ShapeUp
Date Posted: 30 Travanj 2008 at 15:20

 Meni isto nije jasno-ja sad puno vise vjezbam a dobila nesto celulita nije bas da ga ima sad nego malo vidim ja samo haha..A prije su mi uvik svi govorili blago tebi nemas ga nista..Preporuka znojenje i samo znojenje da vidite..

Al kako to kontra efekt..sad?? uz vjezbu  ima ga..nije mi jasno idu li to godine haqha

ma zaboli me ako ga i imam malo ovo lito cu gta istrosit:)



Posted By: Guests
Date Posted: 03 Kolovoz 2008 at 01:04
Problem celulita ženama predstavlja veliki problem.
Savjetnik sam zdrave prehrane i ukoliko netko želi  nešto promijeniti, može mi se javiti. Sa zadovoljstvom pomažem ljudima u postizanju njihovih ciljeva!
E-mail na koji mi možete slati bilo kakve upite: [email protected]


Posted By: d3m0n
Date Posted: 09 Kolovoz 2008 at 01:29
ma vecina zena ne zna ni sta je celulit a sta masno tkivo

kad to budu znale moci ce se raspravljat dalje


Posted By: jedna_mala
Date Posted: 02 Svibanj 2009 at 15:08

 evo ja vam savjetujem jedan pokret iz trbušnog plesa koji bi mogao pomoci kod ovog problema, a to je shimmy.... stanite nogama razmaknutima otprilike u ravnini kukova tako da stopala zaljepite na pod (stopala se ne micu) i koljena micite što brže možete naprijed nazat tako da pri tome imate zategnute noge... i vidjet cete nakon par min kak ce vam cirkulacija proradit - pri ovoj vjezbi "trese" vam se cijelo tijelo... dobijete isti ucinak ko sa onim anticelulitnim aparatom s remenjem kaj vas trese (ima ga na reklamama na tv - bar sam ga ja vidla nedavno)...

evo jedan linkic gdje su objasnjeni šimiji pa isprobajte

http://www.youtube.com/watch?v=e95gQSA1iTY&feature=fvst - http://www.youtube.com/watch?v=e95gQSAšiTY&feature=fvst



Posted By: mare_
Date Posted: 29 Travanj 2010 at 13:51
Hajde ženski dio fitness.com.hr podijelite svoja iskustva
u borbi protiv "najveceg ženskog neprijatelja"! Ugl. zanima
me tko je kakve kreme, tablete, cajeve i masažere koristio?
? Pa ono.. da vidim šta valja isprobati , makar znam
da su prehrana i vježbanje kljuc svega (toga se i držim)
ali vjerujem da nebi odmoglo "nešto sa strane".
Planiram kupiti od Enciana ove tabletice protiv celulita
(cellulite x i cellufree 3 active) i zanima me šta mislite
o tome?    pozz:)


Posted By: Iluvatar
Date Posted: 29 Travanj 2010 at 14:39
Postoji tema o celulitu u podforumu "ostale teme" nisam stigao ali cu danas napisati nešto o tome tamo pa cemo ovu temu izbrisati   

-------------
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.


Posted By: Zoki
Date Posted: 29 Travanj 2010 at 15:38
Tema je preseljena. Ovo je sada glavna tema o celulitu!
Svu raspravu o celulitu i kako ga se riješiti vodite ovdje u ovoj temi.

Pricalo se vec i prije o celulitu, pa proucite i sljedece...

Teme na forumu vezano za celulit :

forum_posts.asp?TID=100&KW=celulit - Kako protiv celulita?
forum_posts.asp?TID=2297&KW=celulit - Kavitacija - celulit
forum_posts.asp?TID=1502&KW=celulit - celulit
forum_posts.asp?TID=š212&KW=celulit - celulit
forum_posts.asp?TID=1007&KW=celulit - kako se riješiti celulita?
forum_posts.asp?TID=976&KW=celulit - Rolanje i skidanje celulita?
forum_posts.asp?TID=2385&KW=celulit - smrzavanje na -š50 / borba protiv celulita

 
Molim vas sve da se sada glavna rasprava vezano za celulit odvija u ovoj temi!
 

-------------
Fitness oprema i dodaci prehrani na : http://www.fitness.com.hr/shop.aspx - Fitness.com.hr WebShop-u - http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini.aspx - Proteini


Posted By: Zoki
Date Posted: 29 Travanj 2010 at 16:58
clanci na fitness.com.hr webu vezano za celulit:

https://www.fitness.com.hr/lifestyle/ljepota/Celulit-2.aspx - Celulit - neprijatelj kroz sva godišnja doba
https://www.fitness.com.hr/lifestyle/ljepota/Celulit.aspx - Nikako da se riješimo tog celulita
https://www.fitness.com.hr/lifestyle/ljepota/Uklanjanje-celulita.aspx - Kretanjem i prehranom protiv celulita

Ena blog post - https://www.fitness.com.hr/blog/evo_i_mene/Celulit_____.aspx - Celulit :(((
Ewie blog post - https://www.fitness.com.hr/blog/Moji_prijatelji_i_njihova_prehrana/Par_savjeta_u_borbi_protiv_celulita.aspx - Par savjeta u borbi protiv celulita

Uživajte u citanju!
Ovo ce sad biti hot topic pred ljeto..


 

-------------
Fitness oprema i dodaci prehrani na : http://www.fitness.com.hr/shop.aspx - Fitness.com.hr WebShop-u - http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini.aspx - Proteini


Posted By: mistique
Date Posted: 29 Travanj 2010 at 17:01
Originally posted by mare_ mare_ wrote:

Hajde ženski dio fitness.com.hr podijelite svoja iskustva
u borbi protiv "najveceg ženskog neprijatelja"! Ugl. zanima
me tko je kakve kreme, tablete, cajeve i masažere koristio?
? Pa ono.. da vidim šta valja isprobati , makar znam
da su prehrana i vježbanje kljuc svega (toga se i držim)
ali vjerujem da nebi odmoglo "nešto sa strane".
Planiram kupiti od Enciana ove tabletice protiv celulita
(cellulite x i cellufree 3 active) i zanima me šta mislite
o tome?    pozz:)


..koristila sam encian cellufree..nikakva korist..jedino cemu sam vjerna je afrodita cekropija gel...vichy nula bodova kao i ostale kremice...u dm-a imaš kupiti masažnu lopticu..niti š0,00 kn...masiraj..masiraj i masiraj...meni je pomoglo..bitno mi je da celilit nije vidljiv prostim okom..a to što ga imam na dupencetu kad stisnem rukama..a pa kvragu...ne hodam na kave samo u tangama..glavno da to izgleda pristojno i glatko u šorcu sad kad dođe ljeto


Posted By: mare_
Date Posted: 29 Travanj 2010 at 18:06
Originally posted by mistique mistique wrote:

Originally posted by mare_ mare_ wrote:

Hajde ženski dio
fitness.com.hr podijelite svoja iskustva
u borbi protiv "najveceg ženskog neprijatelja"! Ugl.
zanima
me tko je kakve kreme, tablete, cajeve i masažere
koristio?
? Pa ono.. da vidim šta valja isprobati , makar
znam
da su prehrana i vježbanje kljuc svega (toga se i držim)
ali vjerujem da nebi odmoglo "nešto sa strane".
Planiram kupiti od Enciana ove tabletice protiv celulita
(cellulite x i cellufree 3 active) i zanima me šta
mislite
o tome?    pozz:)


..koristila sam encian cellufree..nikakva korist..jedino
cemu sam vjerna je afrodita cekropija gel...vichy nula
bodova kao i ostale kremice...u dm-a imaš kupiti masažnu
lopticu..niti š0,00 kn...masiraj..masiraj i
masiraj...meni je pomoglo..bitno mi je da celilit nije
vidljiv prostim okom..a to što ga imam na dupencetu kad
stisnem rukama..a pa kvragu...ne hodam na kave samo u
tangama..glavno da to izgleda pristojno i glatko u šorcu
sad kad dođe ljeto


hehe za taj cekropija gel sam danas cula (citaj procitala
na forum.hr - u) i vidjela da su svi oduševljeni njime,
te se otišla prošetat promenadom i kupit ju
makar se vec duže vrijeme masiram sa masažerom ali kreme
nikada nisam probala.. ali reko budem


Posted By: ena:)))
Date Posted: 29 Travanj 2010 at 18:39
0 bodova za kremice... sve isprobala, nigdje ni malo
ikakvog konkretnog ucinka, samo lazni osjecaj
zategnutosti...

jedino sto mi je stvarno vidljivo pomoglo je LACOTE - GUAM
blato.. ima drenažni ucinak i nije preporucljivo za osobe
koje imaju vene ili kapilare, za taj tip ima hladno blato,
koje je isto super.. onako 250kn pola kile blata.... al
stvarno je predobro...



Posted By: Theia
Date Posted: 30 Travanj 2010 at 10:44
Originally posted by d3m0n d3m0n wrote:

ma vecina zena ne zna ni sta je celulit a sta masno tkivo

kad to budu znale moci ce se raspravljat dalje


A šta je molim te celulit nego masno tkivo?


Posted By: Iluvatar
Date Posted: 30 Travanj 2010 at 13:03
Originally posted by Theia Theia wrote:


Originally posted by d3m0n d3m0n wrote:

ma vecina zena ne zna ni sta je celulit a sta masno tkivokad to budu znale moci ce se raspravljat dalje
<span style="color: rgb(255, 5š, 153);">A šta je molim te celulit nego masno tkivo?</span>


i mene zanima

-------------
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.


Posted By: Ann
Date Posted: 30 Travanj 2010 at 22:55
Originally posted by Theia Theia wrote:


Originally posted by d3m0n d3m0n wrote:

ma vecina zena ne zna ni sta je celulit a sta
masno tkivokad to budu znale moci ce se raspravljat dalje
<span style="color: rgb(255, 5š, 153);">A šta je
molim te celulit nego masno tkivo?</span>

Još ružnije masno tkivo od masnog tkiva!


Posted By: Zoki
Date Posted: 11 Svibanj 2010 at 09:47
Metro-portal preporuca:

Top tri nacina za odstranjivanje celulita

Pogledajte što trebate ciniti kako biste se uspješno i dugotrajno riješili te grozne narancine kore

Autor: Romina McGuinness/Metro World News

Ramona Braganza, fitness trenerica hollywoodskih zvijezda (Halle Berry, Anne Hathaway, Jessice Albe...) ima za vas savjete kako se riješiti te narancine kore:

š. Voda

Važno je da vaše tijelo uvijek ima dovoljno vode, kako bi se iz organizma uspješno izbacili štetni toksini. Zbog toga ce vaša koža biti i ostati glađa.

2. Kreme

Postoji velika kolicina novih krema i losiona koji vam mogu pomoci da vaša koža izgleda ljepše i zategnutije. Ramona Braganza predlaže 'Mamma Mio Get Waisted' (www.mamamio.com), kremu koja pomaže u sagorijevanju nakupljenih masnih stanica i smanjuje celulit.

3. Kretanje i vježba

Naravno da bez vježbe nema ništa. Posebno su korisne vježbe snage koje poboljšavaju kompoziciju tijela jer spaljuju masnocu (a od masnoce se zapravo i sastoji celulit). Osim toga, takve vježbe jacaju i mišice, zbog cega koža postaje zategnutija.



-------------
Fitness oprema i dodaci prehrani na : http://www.fitness.com.hr/shop.aspx - Fitness.com.hr WebShop-u - http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini.aspx - Proteini


Posted By: Babydoll
Date Posted: 10 Lipanj 2010 at 13:39
  Ja sam kupila Afrodita masažne hlacice i nosim ih za vrijeme trcanja/odlaska u teretanu. Naravno ispod namažem anticelulitni gel Afrodita Cercopia, a poslije (navecer ili ujutro) namjeravam mazati Afrodita Guarana za drenažu.
U kreme se ne pouzdam previše ali vjerujem da imaju neki lagani ucinak pa nece škoditi.
Uz to znam da treba piti jako puno tekucine, što je meni problem jer inace jako malo tekucine pijem, ali namjeravam usvojiti tu naviku i piti 2 litre vode ili caja dnevno. Od cajeva su za to najbolji zeleni i žuti, a kao preporuku sam dobila i Fitosan caj (navodno je popularan u manekenskom svijetu) koji se može kupiti u ljekarnama: http://www.fitosan.hr/proizvodi/caj-celulit.htm
Također, planiram jesti puno voca i svježeg povrca, ne vecerati poslije š8h i izbaciti grickalice, slatkiše, masnu hranu i proizvode od bijelog brašna.

Nadam se da cu vidjeti rezultate


-------------
Purrfection...


Posted By: dalila
Date Posted: 10 Lipanj 2010 at 16:32
  a zašto neceš vecerati iza š8h? oceš rucati onda iza š8?


-------------


Posted By: Babydoll
Date Posted: 10 Lipanj 2010 at 16:35
pardon, necu jesti iza š8


-------------
Purrfection...


Posted By: Marijucha
Date Posted: 10 Lipanj 2010 at 22:41
  Mislim da ti nije bas preporucljivo ne jesti iza š8.
Nocu dok spavamo organizam se oporavlja, regenerira i za takav rad potrebna mu je hrana. Idealan obrok prije spavanja trebao bi biti bogat proteinima i "dobrim" mastima ( jaja, posni sir sa orasima i bademima uz to neko povrce kuhano na pari pa s maslinovim uljem i sl.).
Bitno je napraviti kvalitetan i niskokalorican dnevni jelovnik i podijeliti ga u sto veci broj obroka. Time se ubrzava metabolizam, smanjuje osjecaj gladi, a i potice se brza izmjena tvari u organizmu sto je bitno i za rjesavanje celulita.
Zeleni caj, kreme, masaze...sve to moze pomoci ali samo kao potpora uravnotezenoj prehrani i treningu. Sami caj ili krema nece uciniti nikakvo cudo za problem celulita.


Posted By: soner_9393
Date Posted: 11 Lipanj 2010 at 00:08
Originally posted by Babydoll Babydoll wrote:

pardon, necu jesti iza š8


Jedi iza š8.


-------------
Rijeąeno na PM.


Posted By: zlatica
Date Posted: 11 Lipanj 2010 at 00:20

Originally posted by Babydoll Babydoll wrote:

pardon, necu jesti iza š8
  

u to sam i ja vjerovala godinama..naslusala se svakakvih prica ako se ne jede iza š8h da ce se smrsaviti.e pa-istina-ali ce ti se to sve vratiti duplo kasnije a dok se ne vrati izgledat ces mlohavo i izobliceno. dok se nisam uvjerila na vlastitoj kozi-nisam ni ja vjerovala! a ja sada jedem posni i piletinu cak u 22-23h,mama mi se smije ali ja se uopce ne debljam! a ona gladuje ! tako da-pokusaj prehranom-nemas sta izgubiti!

a sto se kremica protiv celulita tice-uzas-ja sam isprobala sve-od vichya do nekog blata...ok je za povrsinski izgled koze.koza je zagladenija i na dodir finija ali celulit se ne mice.....tako da bacanje novca...

negdje davno sam procitala da je jako dobro ulje brsljanja umasirati ali vise ne mogu naci tu str pa nisma sigurna da li s eradi o brsljanu ili nekoj drugoj travki pa me sad strah utrljavati brsljan pa da mi jos nesto bude ..pa ako netko isproba a ostane ziv-nek se javi na pm



Posted By: Babydoll
Date Posted: 11 Lipanj 2010 at 10:05
  Meni je uvijek bilo najlakše smršaviti ako ne jedem poslije š8h, ili cak š7h, ali sviđa mi se ovo s posnim sirom i piletinom, vjerujem da to ne bi puno pokvarilo tako da mislim da cu probati. Hvala na savjetu!
Za kremice znam da su bacanje novca uglavnom, ali nekako bar imam osjecaj da nešto dodatno radim, pa je to više na psihickoj bazi. A i koža je stvarno super mekana i glatka poslije pa eto još jedan razlog.

 

 

-------------
Purrfection...


Posted By: Marijucha
Date Posted: 11 Lipanj 2010 at 10:10
  Je ...anticelulitne kreme trenutacno zaglade i zategnu kožu i dobar je osjecaj.
Dobra shema kad hoces nabacit minjak . Samo triba pazit da krema onda nije jedna od onih koja smrdi po apoteci ili kuci caja


Posted By: Babydoll
Date Posted: 11 Lipanj 2010 at 10:28
Tek sad vidim ostale postove prije.. Izgleda da sam u tome (ne jedenje poslije š8h) griješila onda jer mi se metabolizam jako usporio... Tada sam citala dosta o tome i svi su preporucali da se ne jede poslije š8 pa sam tako i ja ali sam morala odustati jer imam problema s želucem pa mi je loše kad ne jedem dugo. Ovo što mi savjetujete bi izgleda riješilo sve moje probleme. Baš mi je drago da sam došla na ovaj forum, hvala!

-------------
Purrfection...


Posted By: zlatica
Date Posted: 11 Lipanj 2010 at 10:31

 ma ja mislim da ako s emazes obicnom niveom ili bilo kojom kremom od 30kn svaki dan i tak mal masiras da je isti ucinak kao vichy od 300kn...meni to sve bezveze...

al onaj brsljan nikako da mi izade iz  glave..



Posted By: Babydoll
Date Posted: 11 Lipanj 2010 at 10:38
  E sad sam ja googlala taj tvoj bršljan i bila si u pravu :
http://www.fitness-unix.com/ClanakDetalji.aspx?šš28
Izbacilo mi je još puno stranica, proizvoda i prirodnih recepata!


-------------
Purrfection...


Posted By: Inanna
Date Posted: 11 Lipanj 2010 at 11:34
ja se masiram piling rukavicom kad se tuširam.
cekropiju namažem i navucem pripadajuce hlacice za vrijeme vježbanja.
posle se namažem guam gelom ... neko vrijeme sam kombinirala sa onim žutim rolerom ujutro i gel navecer...
pijem kopriva caj, istina rijetko kad se sjetim...
kupila sam si i onu gumenu lopticu u dmu za masažu prije par dana pa uz tv navcer kotrljam po nogama.
uglavnom...sve to zajedno zadnjih mjsec i pol dana i pomalo se vide rezultati...
naravno ceka me više mjesecna muka do totalnog barem skoro totalne eliminacije


Posted By: Marijucha
Date Posted: 11 Lipanj 2010 at 11:38
 Ležanje u plicaku dok te valovi zapljuskuju...najbolji tretman ...još pocrniš pa se i dodatno manje vidi.
 


Posted By: zlatica
Date Posted: 11 Lipanj 2010 at 19:13

Originally posted by Babydoll Babydoll wrote:

  E sad sam ja googlala taj tvoj bršljan i bila si u pravu :
http://www.fitness-unix.com/ClanakDetalji.aspx?šš28
Izbacilo mi je još puno stranica, proizvoda i prirodnih recepata!
 

 

jaoo super!!!! nasla si!! ...krecem u napad!!



Posted By: Hopsy
Date Posted: 08 Ožujak 2011 at 11:55
  ja vise nemrem kako se toga cuda rijesiti

vjezbam vec 3 godine po 3-4 puta tjedna , hmm 80% pazim sto jedem , ali njega sve vise i vise i samo se siri

jel netko probao anticelulitne masaze jel to sta pomaze


Posted By: Zoki
Date Posted: 14 Ožujak 2011 at 23:40
Hopsy, post ti je prebacen u glavnu temu o celulitu.

-------------
Fitness oprema i dodaci prehrani na : http://www.fitness.com.hr/shop.aspx - Fitness.com.hr WebShop-u - http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini.aspx - Proteini


Posted By: Lady_Y
Date Posted: 08 Svibanj 2011 at 17:29
celulit... ženin najveci neprijatelj

osobno... 22 su mi godine.. visoka š68cm, 55kg
3x tjedno vježbam u teretani, 2x tjedno idem na vibracijske treninge...
zdravo se hranim, puno vode pijem.... a noge su mi skoro kao da sam baba vec    


Posted By: Morrighan
Date Posted: 08 Svibanj 2011 at 21:00
Mislim da celulit kod svakoga zbog nekih drugih individualnih faktora postoji... Ja primetim da ga dobijam cim sam duze nego obicno zalepljena za stolicu... Tako da mene, licno, fizicka aktivnost spasava sto se toga tice...

-------------


Posted By: berlava
Date Posted: 08 Svibanj 2011 at 23:41
evo ako kome moze pomoc.

ja sam ga imala(da sad ga vise nemam).probala sam sva ona sranja od kozmetike i kremice i pilinge,...i nista to nije ucinkovito .naravno dok nisam odlucila vizbat i formirat se.

i onda sam vizbala i znojila se i celulit je još bija tu.pa sam ka isla cinit cuda s prehranom tocnije s tekucinom i soli.ka sol je odg.za celulit.pa si ja lipo ukinila sol.naravno al moj organizam to nije mogao podnjet buduci da sam niskotlakaš ,a i sol podize tlak.tako da je opce poznato da niskotlakasi konzumiraju vise soli,dok je visokotlakasima zabranjena sol.naravno skljokala sam se .

tad sam skuzila da to sa soli i smrsavljenjem i vizbanjem nece bas ic.

onda sam otkrila l-carnitin sokic i bas mi je bija cool i za pit i za vizbat.samo kod njega se bas mora radit vjezba i to trcanje ili steper ili orbitrek,ka neka shema da se tako najboje koristi i jos neka shema da se ako se ne vizba zadrzava u nogama.
i tako sam se rijesila vlastitog sala,nahranila njime misice i risila celulita.

sta se pak tice popucalih kapilara na nogama i tu sam si nasla rijesenje.al to vam nista ne znaci jer tog proizvoda jos nema u nasim apotekama .


Posted By: Iluvatar
Date Posted: 09 Svibanj 2011 at 01:45
Originally posted by berlava berlava wrote:


onda sam otkrila l-carnitin sokic i bas mi je bija cool i za pit i za vizbat.samo kod njega se bas mora radit vjezba i to trcanje ili steper ili orbitrek,ka neka shema da se tako najboje koristi i jos neka shema da se ako se ne vizba zadrzava u nogama.
i tako sam se rijesila vlastitog sala,nahranila njime misice i risila celulita.



samo što to baš tako ne ide pogotovo ovo o hranjenju mišica salom

-------------
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.


Posted By: berlava
Date Posted: 09 Svibanj 2011 at 13:09
Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

Originally posted by berlava berlava wrote:


onda sam otkrila l-carnitin sokic i bas mi je bija cool i za pit i za vizbat.samo kod njega se bas mora radit vjezba i to trcanje ili steper ili orbitrek,ka neka shema da se tako najboje koristi i jos neka shema da se ako se ne vizba zadrzava u nogama.
i tako sam se rijesila vlastitog sala,nahranila njime misice i risila celulita.



samo što to baš tako ne ide pogotovo ovo o hranjenju mišica salom
kako ne ide.ma ti i tvoje teorije,na kraju je vazan ucinak,dakle nema celulita amen


Posted By: Iluvatar
Date Posted: 09 Svibanj 2011 at 13:10
Originally posted by berlava berlava wrote:

Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

Originally posted by berlava berlava wrote:


onda sam otkrila l-carnitin sokic i bas mi je bija cool i za pit i za vizbat.samo kod njega se bas mora radit vjezba i to trcanje ili steper ili orbitrek,ka neka shema da se tako najboje koristi i jos neka shema da se ako se ne vizba zadrzava u nogama.
i tako sam se rijesila vlastitog sala,nahranila njime misice i risila celulita.



samo što to baš tako ne ide pogotovo ovo o hranjenju mišica salom
kako ne ide.ma ti i tvoje teorije,na kraju je vazan ucinak,dakle nema celulita amen


to je druga stvar, samo nisi došla do toga kako si baš objasnila, no baš te briga, kako kažeš. celulita nema i to je najbitnije

-------------
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.


Posted By: berlava
Date Posted: 09 Svibanj 2011 at 13:19
Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

Originally posted by berlava berlava wrote:

Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

Originally posted by berlava berlava wrote:


onda sam otkrila l-carnitin sokic i bas mi je bija cool i za pit i za vizbat.samo kod njega se bas mora radit vjezba i to trcanje ili steper ili orbitrek,ka neka shema da se tako najboje koristi i jos neka shema da se ako se ne vizba zadrzava u nogama.
i tako sam se rijesila vlastitog sala,nahranila njime misice i risila celulita.



samo što to baš tako ne ide pogotovo ovo o hranjenju mišica salom
kako ne ide.ma ti i tvoje teorije,na kraju je vazan ucinak,dakle nema celulita amen


to je druga stvar, samo nisi došla do toga kako si baš objasnila, no baš te briga, kako kažeš. celulita nema i to je najbitnije


u glavno ako nekog zanima evo linka pa nek cita i informira se :
http://www.zdravakrava.hr/clanak/627/l-karnitin-eliksir-mrsa vljenja



Posted By: Theia
Date Posted: 25 Svibanj 2011 at 12:07
Kako ga se riješiti? NIKAKO! Wink Zavoliš ga s vremenom! hehehe


Posted By: Iluvatar
Date Posted: 25 Svibanj 2011 at 14:16

Originally posted by Theia Theia wrote:

Kako ga se riješiti? NIKAKO! Wink Zavoliš ga s vremenom! hehehe


bojim se da je theia u pravu cure :P bar za sad Wink



-------------
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.


Posted By: mesek
Date Posted: 26 Svibanj 2011 at 09:27
zašto muškarci nemaju celulit??













jer je to ružno!

-------------
will smoke your weed for food!


Posted By: Gym_girl
Date Posted: 26 Svibanj 2011 at 10:13
Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

Originally posted by berlava berlava wrote:


onda sam otkrila l-carnitin sokic i bas mi je bija cool i za pit i za vizbat.samo kod njega se bas mora radit vjezba i to trcanje ili steper ili orbitrek,ka neka shema da se tako najboje koristi i jos neka shema da se ako se ne vizba zadrzava u nogama.
i tako sam se rijesila vlastitog sala,nahranila njime misice i risila celulita.



samo što to baš tako ne ide pogotovo ovo o hranjenju mišica salom


LOL uuu mnogi bi bili sretni da to tako ide, samo što bi onda jadnim ekticima hranilo miške Big smile

hehe dobra si berlava, who cares, glavno da ga više nema Big smile celulit su masne naslage, ko i svake druge samo tvrdokornije i tvrdoglavije. Ne znam koliko ti je "sokic" pomogao u tome, puno se raspravljalo o l-carnitinu, više bi se oslonila na kardio koji je osigurao oksidaciju masti koja i je prva stvar kod rješavanja cel., (pogotovo ako si ga kombinirala uz odgovarajuci kalorijski deficit) uz dobru prokrvljenost zahvacenog dijela (zadržavanje toksicnih tvari i masnih naslaga u tim dijelovima i nastaje zbog slabe cirkulacije), pravilnu prehranu, litre i litre tekucine i masu kretanja i treninga snage koji ucvršcuje mišice i time sprijecava nakupljanje masti, a i usput sagorijeva to što je preostalo. Ako niš od toga ne pomogne, krivite genetiku zbog viška krivih receptora na krivim mjestima Big smile

Ne znam dal ima nacina da ga se baš skroz skroz ukloni (i ako se ukloni, velike su šanse da ce se vratit cim malo promijenimo smjer kretanja) al to nije ni bitno....bitno je da se netko brine o sebi na svakodnevnoj bazi, nitko nije savršen....




-------------
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/



Posted By: ena:)
Date Posted: 28 Svibanj 2011 at 16:36
Originally posted by Theia Theia wrote:

Kako ga se riješiti? NIKAKO! Wink Zavoliš ga s vremenom! hehehe


slažem se s prvom konstatacijom, s drugom ne.... ne volim ga... grrrrr :@ , i ne gledam ... ne želim znat kako izgleda i nek mi odj s nogu!!!!!!! hahahahahhah


Posted By: dalila
Date Posted: 30 Svibanj 2011 at 11:47
ha ha ha ha ha.... istinaaaaa.....

samoo ja želim da mi još toga odj s noguuuuuu.....


-------------


Posted By: berlava
Date Posted: 30 Svibanj 2011 at 14:45
Originally posted by Gym_girl Gym_girl wrote:


Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

Originally posted by berlava berlava wrote:


onda sam otkrila l-carnitin sokic i bas mi je bija cool i za pit i za vizbat.samo kod njega se bas mora radit vjezba i to trcanje ili steper ili orbitrek,ka neka shema da se tako najboje koristi i jos neka shema da se ako se ne vizba zadrzava u nogama.
i tako sam se rijesila vlastitog sala,nahranila njime misice i risila celulita.



samo što to baš tako ne ide pogotovo ovo o hranjenju mišica salom
LOL uuu mnogi bi bili sretni da to tako ide, samo što bi onda jadnim ekticima hranilo miške Big smilehehe dobra si berlava, who cares, glavno da ga više nema Big smile celulit su masne naslage, ko i svake druge samo tvrdokornije i tvrdoglavije. Ne znam koliko ti je "sokic" pomogao u tome, puno se raspravljalo o l-carnitinu, više bi se oslonila na kardio koji je osigurao oksidaciju masti koja i je prva stvar kod rješavanja cel., (pogotovo ako si ga kombinirala uz odgovarajuci kalorijski deficit) uz dobru prokrvljenost zahvacenog dijela (zadržavanje toksicnih tvari i masnih naslaga u tim dijelovima i nastaje zbog slabe cirkulacije), pravilnu prehranu, litre i litre tekucine i masu kretanja i treninga snage koji ucvršcuje mišice i time sprijecava nakupljanje masti, a i usput sagorijeva to što je preostalo. Ako niš od toga ne pomogne, krivite genetiku zbog viška krivih receptora na krivim mjestima Big smileNe znam dal ima nacina da ga se baš skroz skroz ukloni (i ako se ukloni, velike su šanse da ce se vratit cim malo promijenimo smjer kretanja) al to nije ni bitno....bitno je da se netko brine o sebi na svakodnevnoj bazi, nitko nije savršen....


vako pomogao je on stvarno dosta!i to vidljivo dosta,sta je ubiti ono i najvaznije! . mozda cak i trajno unistija salo unutar mene ahahahahaha ,al eto ja to ne vim pa ne znam ,ono sta vim na povrsini sebe vim da ga nema ,nema grba,nema naracine kore ili kako vec os nazvat to :D.sad ti meni reci jeli djelovalao?
a ocito je.ja sam u startu vizbala bez tog dodatka i bilo je sve super,al celulit je bija tu,nije nesta.zato sam se odlucila na ti sokic i pila to i silovala trake i orbiteke i stepere.ahahaha

ja sam sada na 58kg(s doruckom) inace se uvik važem na tašte .osta neka navika ,još dok sam skidala kile .ja sad vise ne mislim skidat kilograme ,ja mislim da mi je 58kg sasvim normalno ..i sad se planiram a ka bildat ono ne previse lagano neke misice i plocice cinit.

prije nego sta sam se odlucila na ti sokic l-carnitinski,moram ti rec da sam stvaro puno imala celulita,ono dupe i noge su klasika jel ,al men je bilo i na drob i na ruke polako pomalo se stvaralo.
nisam ja nakon š bocice vidila pomak s tim pila sam ja toga oho i aktivno vizbala.zapravo l-carnitin se nesmije pit bez da se ne kreces,vjezbas.
sada nemam celulit na rukama ,nemam na trbuhu jer trbuha nemam vise,na nogama, (i bas gustam u tome :hidden: ).ako ga je ostalo onda mozda negdi malo na dupetu,al zato me nije vise briga,to ce neko masažom rijesit .

svi su sad nesto zadivljeni mojom figurom,cak mi je sestra morala priznat da ja imam boju figuru od nje,ahahahaha a di je ono idem vec 3 dana na more i u 3 dana sam dobila š5 poziva za na kavu i 4 "nemoralne" ponude ahahahahahahaha,mislim dobivala sam ih i prije,al u 3 dana 4 "nemoralne"ponude nikad. najsmisnije mi je kako mi se judi priblizuju(oni koje znam) ,od nekih pari ka da sam u nekom laboratoriju na promatranju .-----oprostite mi,al došlo mi je lito ,pa sad gustam,nemoj te me svatit nekom umisljenom ...ja sam sve osim toga.neke su mi stvari smisne jer sam imala neke prijatelje koi su te od jedanput kroz zivot ,cim si se malo nadebja,otpisali,a sad se vracaju i inzistiraju kave ahahahahahahaha.


dakle u periodu od 5 mjeseci ja sam izgubila 9kg(pucalo se na to da se kile vise ne vrate i da se troši moje salo),celulit i stvorila male neke oblike na svom tilu za daljni rad na mojoj figurni.od sportskih pripravaka sam uzimala samo l-carnitin i nista drugo,whey proteine ne smin,niti energretske cokolade....hranila sam se zdravo i cudnovato,stekla sam naviku odlaska u gym i ne jedenja junka,te naviku dorucka....ovo mi je ko neki moj zlatni pehar!

eto ja sam u svojoj borbi s kilogramima dobila puno vise od gubitka samih kilograma.ja se u ovoj borbi se vim ka pobjednik...al borbi nije kraj jel tek sad pocinje ona teza faza kad cemo radit na misicima .u toj fazi se mislim: uzest nekog za vizbanje s menom ili ne? ,al mislim da cu morat.no otom potom.

poslin ti bacim slike u svoju transformaciju ,jer bija bi i red kad je gotova prva faza moje transformacije
.

p.s.transformacija nikad nebi bila š00% uspjesna bez ekipe s fitness.com.hr foruma i njihovih savjeta


Posted By: mscrigna85
Date Posted: 30 Svibanj 2011 at 16:53
slicno toj masaži može se i sa vježbama napraviti...tj...krenes sa vježbanja za mišica daleka od srca...prema mišicima "blizu srca"....
primjer:   listovi, bic fem., qvadriceps, add, abd....i stražnjica!


Posted By: mscrigna85
Date Posted: 30 Svibanj 2011 at 16:53
Originally posted by mscrigna85 mscrigna85 wrote:

slicno toj masaži (limfo drenaža) može se i sa vježbama napraviti...tj...krenes sa vježbanja za mišica daleka od srca...prema mišicima "blizu srca"....
primjer:   listovi, bic fem., qvadriceps, add, abd....i stražnjica!


Posted By: Modestanya
Date Posted: 30 Svibanj 2011 at 17:51
BMI ti je odlican, vežbaš redovno i to ti je dovoljno!!! Muškarci ne primecuju celulit, a šta te briga šta misle druge žene, imaju ga sigurno više nego ti ! Suviše si kriticna prema sebi!. Ali kad napuniš 35-40 godina, biceš svesna sebe i svojih kvaliteta, pa ti ni više celulit nece smetati, makar ga imala i više .


Posted By: Modestanya
Date Posted: 30 Svibanj 2011 at 17:52
Originally posted by mesek mesek wrote:

zašto muškarci nemaju celulit??

Zbog hormona!













jer je to ružno!


Posted By: Modestanya
Date Posted: 30 Svibanj 2011 at 17:54

Ovo je odgovor za Lady-Y
Originally posted by Modestanya Modestanya wrote:

BMI ti je odlican, vežbaš redovno i to ti je dovoljno!!! Muškarci ne primecuju celulit, a šta te briga šta misle druge žene, imaju ga sigurno više nego ti ! Suviše si kriticna prema sebi!. Ali kad napuniš 35-40 godina, biceš svesna sebe i svojih kvaliteta, pa ti ni više celulit nece smetati, makar ga imala i više .


Posted By: Modestanya
Date Posted: 30 Svibanj 2011 at 18:06
Kremice su glupost, ako ce noge da mi budu modre od masaže, cemu to? Ja sam trenutno na posebnom režimu ishrane, propisanom od strane specijaliste za ishranu, pocela sam ponovo da vežbam (3-4 puta nedeljno po 35 minuta -tri vežbe po 5 serija i intervalni kardio š0 minuta). Ishranom bi trebalo smanjiti višak tecnosti u organizmu, a to se postiže odgovarajucim namirnicama u odgovarajuce vreme. Za prvih mesec dana sam izgubila 4 kg vode, drugog meseca sam smanjila za 7% kolicinu masti u organizmu, celulit se smanjio (ali mi to nije prirotet). Suština je da se žena oseca dobro u svojoj koži, a ja sam se tako osecala i sa 5 kg više! Nije stvar u kilaži nego u glavi.
A zašto sam sve ovo zapocela...odgovor je jednostavan. Pocelo je nagomiolavanje sala oko trbuha, imam porodicno opterecenje za srcana oboljenja i rešila sam da doteram BMI na normalu. Moja doktorka je veci optimista od mene, rešila je da mi konfekcijski broj smanji na 38 !


Posted By: AnastasiaB
Date Posted: 30 Svibanj 2011 at 20:02
ja imam dojam da sam imala manje celulita dok nisam vježbala onda sam ga imala stvarno malo, sad je uocljiviji, ali mislim da ga i dalje nemam puno. i da, muškarci primjecuju celulit samo da pobijem tu zabludu u svakom slucaju, koliko god bio ružan, osobno zacudo nemam kompleks još i oko toga

-------------


Posted By: berlava
Date Posted: 30 Svibanj 2011 at 21:56
Originally posted by mscrigna85 mscrigna85 wrote:

slicno toj masaži može se i sa vježbama napraviti...tj...krenes sa vježbanja za mišica daleka od srca...prema mišicima "blizu srca"....primjer:   listovi, bic fem., qvadriceps, add, abd....i stražnjica!

zasto bi to cinila,kad je veci gust da te neko izmasira rukama još ako je taj neko onako zgodan ,smisa ulala


Posted By: berlava
Date Posted: 31 Svibanj 2011 at 02:24
Originally posted by Modestanya Modestanya wrote:

Kremice su glupost, ako ce noge da mi budu modre od masaže, cemu to? Ja sam trenutno na posebnom režimu ishrane, propisanom od strane specijaliste za ishranu, pocela sam ponovo da vežbam (3-4 puta nedeljno po 35 minuta -tri vežbe po 5 serija i intervalni kardio š0 minuta). Ishranom bi trebalo smanjiti višak tecnosti u organizmu, a to se postiže odgovarajucim namirnicama u odgovarajuce vreme. Za prvih mesec dana sam izgubila 4 kg vode, drugog meseca sam smanjila za 7% kolicinu masti u organizmu, celulit se smanjio (ali mi to nije prirotet). Suština je da se žena oseca dobro u svojoj koži, a ja sam se tako osecala i sa 5 kg više! Nije stvar u kilaži nego u glavi.
A zašto sam sve ovo zapocela...odgovor je jednostavan. Pocelo je nagomiolavanje sala oko trbuha, imam porodicno opterecenje za srcana oboljenja i rešila sam da doteram BMI na normalu. Moja doktorka je veci optimista od mene, rešila je da mi konfekcijski broj smanji na 38 !


prvi put cujem da su nekom noge modre od masaže ahahahaha cista gjupost!a kako cemu?pa za opuštanje i gust!nađeš mladica/ženu za masažu i zeno gustas.kad smo kod vizbanja i celulita.
,ja sam isto izgubila vodu,ali celulit je onda bija najizrazeniji nekako i tad se uveja l-carnitin,koji je ucinija svoje doduse postupno.nema carobnog napitka,bar ne za sad.

pobornik kremica i tbl.za mršavljenje nisam(imam svasta nesto protiv toga).eto kod mene je gym bija 6x tedno 2 h vizbe.al u mene je bilo za...no stanje ja sam trošila salo i nisam smila uzimat puno toga jer imam alergiju na mliko...ja mliko ako dodem u kontakt s njim zavrsim na hitnu na injekcije.eto kad smo i kod konfekcijskog broja ja sam sad trenutno za 2 manja nekad nosila 38 sad je 34 i to gace sa zadnjom rupom na kajisu i jos su mi i tad komodne . .

jeje i ja sam se osicala super s 9 kg viska u svojoj kozi(iskreno nemam kompleksa na sebi niti jedno...iskreno ne dozivljavam se sexy-bar ne samu sebe,ali posebnom da!),al iskreno sad se osicam puno boje ,pa ti sviraj kome os .to da muski ne primjete celulit ti je isto prica koja ne drzi vodu.samo za tvoju inf.muski su najgore babe tracare ,snime kad si 2 kg teza,a di nece celulit .,naravno ima ih i znimke,al ti drgulji su ti rijetki .znas kako se kaze moras pojubit š00 zaba,dok ne dodes do princa .

da se vratim na muske,evo ti primjer:,muskarac te bari jer si mu fizicki privlacna jejeje ima tu i duse i karaktera,al ono sta prije nego to otkrije je fizicki izgled koim ga zena privlaci!naravno moze ga privuc cila figura ili samo jedan dio sad to ovisi o osobi.

vecina njih gubi intereser i gubi zanimanje za svojom zenom kad ista zaboravi vodit racuna o svojoj figuri(unas ti se to jos kaze-ono kad zena zaboravi drzat do sebe).a j...nemos ih krivit,pa da mi je muž(tako ti to nas u dalmaciji naziv za momka,partnera),zapusten i naleti neki smisnic,a ako mi je ukra pogled,tako te i kupija u jednu ruku,pa cu da ga pocnem varat ako ne fizicki,opet cu psihicki.
i tako ti dode do varanja od strane muskih,ako ti drzis do sebe,on te nece vrat,nece mu past napct skinit pogled i ruke sa svoje žene,ponašat ce se zastitnicki,ono ka lagano jubomornim(ne mislim sad ona opsesivna jubomora),vec ono zastitnicki stav di muski stoi izmedu svoje zene i nekog drugog,pa nakar ti bila 2 m udajenja od osobe s kojom govoris...e pa on ce stat izmedu tocno na sredinu izmedu vas .

osim predispozicija kronicnim naslijednim/familijarnim bolestima,kile je uvik dobro skinit ,a j...te laksi si pokretniji,aktivniji,kad nabijes salo trom si tezak sam sebi i grez okolini i sebi.postajes nezadovojan i takve jude niko ne voli.a covik nije stvoren da bude ne drustveno bice.

eto ti draga moja lipo ti razmisli o celilitu dobro ,a ja sad odoh citat forum za svoju sljedecu fazu-zvanu misici!!!zivila ti meni.sve naj ti zelim u transformaciji
.


Posted By: Morrighan
Date Posted: 31 Svibanj 2011 at 18:48
Ma gde likovi primete celulit, to samo ribe pizde oko toga toliko...Ja vecinu likova koji znam, oni ne primecuju ni ocigledno disproporcionalnost tela na primer, a kamoli celulit... Oni gledaju mnogo siru sliku od zena, tako i kad je fizicki izgled u pitanju, sitnice primecuju jedino ako je nesto bac ocigledno.
Pazi da ce oni da vide milimetar celulita kao sto ce neka zena da pizdi oko toga, hoce sutra malo :)

-------------


Posted By: Gym_girl
Date Posted: 01 Lipanj 2011 at 11:07
Originally posted by berlava berlava wrote:

 

da se vratim na muske,evo ti primjer:,muskarac te bari jer si mu fizicki privlacna jejeje ima tu i duse i karaktera,al ono sta prije nego to otkrije je fizicki izgled koim ga zena privlaci!naravno moze ga privuc cila figura ili samo jedan dio sad to ovisi o osobi.

vecina njih gubi intereser i gubi zanimanje za svojom zenom kad ista zaboravi vodit racuna o svojoj figuri(unas ti se to jos kaze-ono kad zena zaboravi drzat do sebe).a j...nemos ih krivit,pa da mi je muž(tako ti to nas u dalmaciji naziv za momka,partnera),zapusten i naleti neki smisnic,a ako mi je ukra pogled,tako te i kupija u jednu ruku,pa cu da ga pocnem varat ako ne fizicki,opet cu psihicki.
i tako ti dode do varanja od strane muskih,ako ti drzis do sebe,on te nece vrat,nece mu past napct skinit pogled i ruke sa svoje žene,ponašat ce se zastitnicki,ono ka lagano jubomornim(ne mislim sad ona opsesivna jubomora),vec ono zastitnicki stav di muski stoi izmedu svoje zene i nekog drugog,pa nakar ti bila 2 m udajenja od osobe s kojom govoris...e pa on ce stat izmedu tocno na sredinu izmedu vas .

Hehe ma koliko bi samo suprotnih primjera sad mogla izvuc Smile I onih gdje su se žene totalno zapustile pa je i dalje ostala ljubav, a i onih gdje su žene tip top pa ih i dalje varaju....ne znamo li svi bar za jedan takav primjer? Wink Ne samo iz javnog života nego i iz svakodnevnog...


Svi smo mi skloni generaliziranju, al to je cisto gubljenje vremena. Neki muškarac ce primjetit celulit ali mu uopce nece smetat. Neki ce ga primjetit pa ce mu totalno smetat i zasjenit ce sve ostalo. Netko ga nece ni skužit. Netko ni ne zna što je to :) Netko ce ga šutke primjetit, a neki iskompleksirani idiot ce se po cijeloj plaži derat da ga i svi ostali vide. Nemate pojma kakvih sve muškaraca ima cure moje...ja stvarno mogu tvrdit da sam se više u životu razocarala ženama nego njima. 


Ako žena nađe nekog kome ce to smetat, cak toliko da nadiđe sve ostalo, to je njen problem. Ocito nije ni svjesna u kakvo sranje se uvalila. Ako je to ljubav, ja se selim s ovog svijeta Smile Samo eto, danas se toliko govori o ljubavi, o vezama, o brakovima...a zapravo se malo njih može nazvat iskrenima. 


Slažem se da se žena mora brinuti o sebi, kao i muškarac. Ali ne zbog drugog ili drugih. Takvi odnosi meni u životu ne trebaju, i žao mi je onih kojima trebaju. Ako ženi smeta celulit neka ga rješava radi sebe, da se ona osjeca bolje pa ce i onda tom pozitivnom energijom poboljšat cijeli odnos. Ali šta mi ima neki majmun tupit da mu to smeta? Ili se ni ne potrudit pric mi radi toga? Radi par rupica na nogama il dupetu? Ako netko trenira, krece se, jede ok, živi normalan i opušten život...znaci brine se o sebi...jel bitna koja "nepravilnost" na tijelu? Uostalom, kad smo vec kod nepravilnosti...ko ih je uopce proglasio nepravilnostima? Kad bi apsolutno svaka žena na ovom svijetu imala brdo celulita, bismo li se brinule radi njega? Ne, jer ne bi ni znale šta to znaci bit bez njega....nebi imale tu sliku uopce, tu neku uvjetovanost da moramo bit ko barbike. Onaj kome to toliko smeta, i ko je još toliko jadan da se ruga tome...za mene ionako nije vrijedan spomena..neka ode kod neke kojoj ce zagorcavat život svojim uvjetima.


Berlava, kažeš da ti se sad obracaju neki za koje prakticki nisi ni postojala kad si bila malo deblja...i to ti govori..što? Wink inace..svaka cast, vidi se da se trudiš i ako ti tako ide kako si radila, samo nastavi Wink


Raspisah se al eto..znate me vec, morala sam Big smile



-------------
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/



Posted By: AnastasiaB
Date Posted: 01 Lipanj 2011 at 11:25
slažem se s tobom. isto tako, izgled ne znaci tako puno bez osobnosti da "zaokruži" cjelinu, a cjelina = privlacnost, ne samo š komponenta, bar ako je osoba dovoljno izgrađena da traži kvalitetu. evo, jošš ocita cinjenica

-------------


Posted By: Gym_girl
Date Posted: 01 Lipanj 2011 at 12:20
Dalo bi se sad raspravljat što sve treba da zaokruži cjelinu, a zapravo nebi ni bilo kraja toj raspravi Smile Kod nekih ce baš upalit takve sitnice kojih ni mi nismo svjesni...cak i one koje mrzimo na sebi - i to ce nekom bit simpaticno, vjerovali mi ili ne :) Nema tu recepta osim onog - da skužimo sami ko smo ustvari ispod svih tih slojeva namještenih za publiku i predstavimo se takvima pa kome drago, super, a kome ne...neka prošece, ima nas dovoljno ;)

Uglavnom..celulit je tu najmanje bitan :)


-------------
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/



Posted By: Augustin
Date Posted: 04 Kolovoz 2011 at 13:32
Auuu kako mi samo i smetaju ovi viska kilosi....

-------------
http://www.supermario-igre.com - Super Mario Igre


Posted By: Lady_Y
Date Posted: 05 Kolovoz 2011 at 09:40
Mene muci celulit, ali zbog mene. I samo zbog mene, jer želim sama sebi bit super
A kome ce se drugome to sviđat...pih... to je sve tako relativno

Ionako sve dolazi, i prolazi... ali mi uvijek ostajemo "sami sa sobom", tako da... cure drage, moramo prvenstveno bit zadovoljne same sa sobom i usrecit sebe da bi onda mogle i druge


Posted By: Gym_girl
Date Posted: 09 Kolovoz 2011 at 08:27
Ok Lady, kužim što hoceš reci al gledaj to ovako...da je celulit opceprihvacen i mjerilo ljepote bi li te toliko smetao kao sada?

The point is....nikad nije samo zbog nas, pod utjecajem smo društva i prihvacenih standarda htjeli mi to priznati ili ne. Da, želimo se osjecati super zbog sebe, da se mi osjecamo dobro, ali zašto se ne osjecamo dobro? Zato što nam tamo neki mamlazi govore da to nije lijepo. Pa debljina je nekad bila poželjna, danas nije. Da li se itko tada mucio što je debel? Prije su se mucili ako su bili mršavi pa nisu ulazili u kalup. Vidi ona plemena sa onim tanjurima u ustima covjece..što žena ima veci tanjur to je poželjnija za udaju  - pa se ti misli Big smile Ili s onim cudima kojima izdužuju vrat. Ne vjerujem da to ekipa radi zbog sebe tamo, ko bi normalan volio imat tanjur u ustima i vrat ko žirafa LOL - možda i misle one da to rade zbog sebe ali samo zato jer su ih drugi izzombirali tako od malih nogu.....Pa pogledaj malo oko sebe..pola svijeta je uniformirano, svi slicni jedni drugima...samo da bi se uklopili i nebi ispali "ludi".

Dakle, da.. treba najprije stvari raditi radi sebe, da se mi osjecamo što bolje u svom tijelu - ali to opet nije iskljucivo zbog sebe jer uvijek lovimo neki zadani ideal - cast izuzecima koji se uspiju otrgnuti od toga i furati neki svoj film kakav god bio bez obzira na ikoga Wink


-------------
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/



Posted By: Morrighan
Date Posted: 09 Kolovoz 2011 at 17:16
Originally posted by Gym_girl Gym_girl wrote:

Ok Lady, kužim što hoceš reci al gledaj to ovako...da je celulit opceprihvacen i mjerilo ljepote bi li te toliko smetao kao sada? The point is....nikad nije samo zbog nas, pod utjecajem smo društva i prihvacenih standarda htjeli mi to priznati ili ne.


Naravno da je to, nazalost tako...Kao kad mi najbolja ortakinja kaze ''ma ja hocu silikone zbog mene, zato sto se MENI vise svidjaju velike grudi, nema to veze sa ostalima''...I ja je uvek na to pitam...''a da li bi bilo tako da su danas merilo lepote npr male grudi''? Naravno da ne bi... Mi smo toliko izbombardovani tim stvarima da je to neverovatno, cesto se pitam jbt koliko su neka misljenja u stvari moja, madato je bas...jezivo posmatrati tako, hahaha! Ali da smo, u vecoj ili manjoj meri izombirani kako ti kazes...jesmo.



-------------


Posted By: dell206
Date Posted: 14 Kolovoz 2011 at 10:59
Fantastican post Gym Girl jeste tako, nase misljenje,norme,vrijednosti ,ideale itd. odmalena formiraju drugi direktno ili indirektno preko medija.
Celulit je samo privremeno resiv problem sve je u genima i dolazi sa godinama morate to prihvatiti.


Posted By: Gym_girl
Date Posted: 14 Kolovoz 2011 at 14:39
Originally posted by Morrighan Morrighan wrote:

cesto se pitam jbt koliko su neka misljenja u stvari moja, madato je bas...jezivo posmatrati tako, hahaha!


Jako ih je malo, ako uopce Wink

Jezivo da....ali cinjenica je da ovisno o tome gdje se rodimo, u kojoj kulturi i u kakvom okruženju odrastamo - tako se i oblikujemo. Da si npr. rođena u Indiji sad biš totalno drukcije razmišljala, ne? Smile Vjerovala biš u neke druge stvari, jela biš nešto sasvim trece, oblacila biš se drukcije, imala totalno suprotne navike i poglede na život...i sve bi ti to bilo super i normalno...kao šta ti je sad isto sve super i normalno Smile

Samo preispitaj malo "svoja" razmišljanja i stavove i zapitaj se zašto je to uopce tako pa ceš vidjet da na pola toga ni ne znaš odgovor, odnosno da si to jednostavno pokupila po putu odrastajuci...od roditelja, prijatelja,okoline, medija........što se smije, što se ne smije, što je normalno, što nije, šta je pristojno, a šta nije, kada treba raditi ovo, a kad ono, što treba piti/jesti u nekoj situaciji, a što u nekoj drugoj, kada je vrijeme za ovo, a kad za ono...ajme primjera i primjera...jezivo hehe...al kad se pocneš oslobađati svega toga...najbolji feeling na svijetu Wink




-------------
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/



Posted By: p0p
Date Posted: 10 Srpanj 2013 at 14:54
Imam 15 godina, 174 cm i 56 kila. Ove godine sam pocela cešce vježbati, paziti na prehranu, zdravlje i i liniju. Trenutno, pod praznicima, trcim 4-5 puta tjedno po barem 30 minuta (zahvaljujuci nekom programu s interneta, sada mogu bez pauze pola sata), radim cucnjeve i planiram ubaciti još neke vježbe snage. Ovu školsku godinu sam išla cesto u teretanu te vježbala i aerobne i anaerobne vježbe. No, zabrinjava me pojava celulita na mojim nogama i stražnjici. Vec sam pisala prije o svojoj prehrani i rekli su mi da je zdrava i kvalitetna, a i trudim se vježbati što više. Mama mi isto ima relativno puno celulita, pa pretpostavljam da mi je dijelom i genetika kriva. Cry Nisam nikada bila debela i uvijek sam se zdravo hranila i bavila nekim sportom, pa stvarno ne znam zašto mi se tako rano pojavio? Angry 

Molim vas, recite mi neke vježbe za smanjenje celulita jer me to stvarno brine i spremna sam vježbati, ako ce se rezultati vidjeti.

Unaprijed hvala and don't judge me! Wink


Posted By: bebolina
Date Posted: 13 Srpanj 2013 at 13:28

Puno tekucine, zdrava prehrana + aktivnost.

Meni je pomagla i afroditina krema protiv celulita s onim tajicama i tako bih vježbala svaki dan.


Ja imam 32 godine i u trudnoci sam dobila jaako puno celulita...malo sam išla na anticelulitne masaže ali vecinom sam ga skinula ovim gore navedenim...i sad nakon dugo godina opet nosim shorts bez srama  Big smile




Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk