Print Page | Close Window

"slaufovi" na trbuhu..

Printed From: Fitness.com.hr Forum
Category: Trening
Forum Name: Vježbanje
Forum Description: Rasprave o treninzima i vježbanju
URL: http://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=888
Printed Date: 14 Lipanj 2024 at 13:29
Software Version: Web Wiz Forums 10.14 - http://www.webwizforums.com


Topic: "slaufovi" na trbuhu..
Posted By: keyser soze
Subject: "slaufovi" na trbuhu..
Date Posted: 09 Travanj 2008 at 20:11
Pozdrav, moj prvi post, nadam se da necete bit grubi

Ovako, imam 2š godinu, te sam imao problematicne zadnjih godinu i pol dana.. do tada sam redovito isao u teretanu, no ne pretjerano zbog bildanja, doli zbog odrzavanje forme... Ima sam uredu liniju, na š85cm 77-78kg, i osjecao sam se fenomenalno. No u zadnjih godinu i pol, kao sto sam i rekao, nije bas bilo najbolje i nabio sam na 92 kile... Koje su se najvise natalozile u trbuhu i grudima...

Ponovno se namjeravam vratiti u formu, i pokusati cim prije skinuti visak kilograma, no brinu me naslage koje su mi se stvorile oko bokova... Kako to skinuti? znam, crobni treninzi itd.. ali postoje li neke ciljane vjezbe za trbuh kojima bih mogao fokusirati problematicno podrucje?

Takodjer, jeli pametno poceti vec uzimati proteine i druge suplemente dok ne skinem kilograme, ili je pametnije prvo skinuti kilograme a onda pucati dodatke?

puno vam hvala



Replies:
Posted By: hrvoje_cepin
Date Posted: 09 Travanj 2008 at 20:28

 Pozdrav.

Visak kilograma ti je najcesce kombinacija lose prehrane i nedovoljne fizicke aktivnosti. Savjetujem ti da promijenis prehranu iz koje bi trebao postupno izbaciti sve sto te nasiti na kratki rok, a da ne spominjem kolace, slatkise, grickalice, obojene sokove i ostale gluposti. Jedi sto vise kuhanih stvari i pokusaj izbjeci situacije u kojima prvo gladujes par sati, a onda se napucas svim i svacim. Jedi malo po malo i raznoliko, jer ces time smiriti organizam dajuci mu poruku da hrane ima u izobilju i da nema panike od gladovanja. Posavjetuj se s trenerom u teretani oko programa za skidanje kilograma.

Puno srece!



-------------
hrvoje_cepin-osijek


Posted By: keyser soze
Date Posted: 09 Travanj 2008 at 21:06
hvala :) 



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk