Print Page | Close Window

Potrebna pomoc (Impact Whey Protein)

Printed From: Fitness.com.hr Forum
Category: Prehrana
Forum Name: Dodaci prehrani
Forum Description: Whey protein, kreatin, BCAA i ostalo - rasprava o dodacima prehrani
URL: http://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=8832
Printed Date: 16 Lipanj 2024 at 21:16
Software Version: Web Wiz Forums 10.14 - http://www.webwizforums.com


Topic: Potrebna pomoc (Impact Whey Protein)
Posted By: Tobi
Subject: Potrebna pomoc (Impact Whey Protein)
Date Posted: 16 Studeni 2013 at 15:55
Pozdrav. krenuo sam na jedan program, to je nesto popud  "extremely workout". Uglavnom imam 22 posto masnog tkiva i to zelim smanjiti te zelim povecati misicnu masu(visina:175,tezina:74,4). Treba mi dodatak prehrani koji ce mi pomoci u tom cijelom procesu no ti dodaci prehrani su jako skupi pogotovo od herbalife-a. Zanima me sto meni tocno treba da bi mi pomoglo u tkz."isklesivanju tijela". Informiran sam više-manje da su to proteini, stoga me zanima vaša preporuka. Našao sam jedan proizvod pa me zanimaju mišljenja no ako imate iskustva s necim sto je pristupno svakom novcaniku i sto je kvalitetno napisite u komentar.  Zahvaljujem unaprijed.
http://www.polleosport.hr/proizvodi/aminokiseline/impact-whey-protein-2500-g - http://www.polleosport.hr/proizvodi/aminokiseline/impact-whey-protein-2500-g



Replies:
Posted By: Zoki
Date Posted: 16 Studeni 2013 at 16:25
Imamo i mi od nedavno Myprotein Impact Whey Protein - na linku:
https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini/Myprotein-Impact-Whey-Protein-2kg.aspx - https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini/Myprotein-Impact-Whey-Protein-2kg.aspx

Taj proizvod je koncentrat proteina sirutke, OK kvalitete, i cijena je nešto pristupacnija.
Možeš probati taj proizvod ili nešto kvalitetniji https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini/100-Whey-Gold-Standard.aspx - 100% Whey Gold Standard .

Ali, za pocetak, proteini ce ti pomoci ukoliko imaš u potpunosti složenu prehranu i trening.
Proteini sami po sebi ti nece isklesati tijelo, oni ce samo maksimizirati napredak ukoliko su svi ostali parametri dobro posloženi.

Razmisli prvenstveno o prehrani, probaj to korigirati maksimalno, smanjiti ugljikohidrate i ubaci proteine kao post workout meai (poslije treninga).


-------------
Fitness oprema i dodaci prehrani na : http://www.fitness.com.hr/shop.aspx - Fitness.com.hr WebShop-u - http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini.aspx - Proteini


Posted By: Tobi
Date Posted: 17 Studeni 2013 at 00:24
Nisam niti rekao da želim to postici sa tim preparatom vec da želim poboljšati napredak no nmvz. Citao sam iskustva nekih ljudi koji su koristili raznorazne preparate pa sam skeptican po pitanju toga jer im je stradalo zdravlje. Znaci taj proizvod je 100% na prirodnim sastojcima? Mislim, imam li zeleno svijetlo? xD


Posted By: iver
Date Posted: 17 Studeni 2013 at 01:59
Veci proizvodjaci paze od kojih dobavljaca kupuju proteine(skoro svi kupuju i miješaju pa pakiraju), pa je minimalno kemijskih onecišcenja i ako si zdrav, nemaš problema sa bubrezima, neškodljivi su u propisanim dozama. Da li su 100% prirodni? Doddaci za ukuse i sladila mogu biti umjetni, ali su to toliko minimalne kolicine da su u biti neškodljive, kao i druga umjetna sladila koja stavljaš u kavu.


Posted By: Tobi
Date Posted: 18 Studeni 2013 at 14:56
To sam i mislio.  A kakvi su ovi https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini/Gold-Whey-Protein.aspx u usporedbi sa  "Myprotein Impact Whey Protein " ?  Je li to više manje isto ili?  



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk