Piletina na moj nacin  
       
      Printed From: Fitness.com.hr Forum
        Category:  Prehrana
       Forum Name:  Recepti
       Forum Description:  Zdravi recepti s piletinom, tunom, posnim, salatom...
       URL: http://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=6457
       Printed Date: 04 Studeni 2025 at 14:46 Software Version: Web Wiz Forums 10.14 - http://www.webwizforums.com
      
 
  
      Topic: Piletina na moj nacin
       
      Posted By: Amy***
       Subject: Piletina na moj nacin
       Date Posted: 27 Prosinac 2012 at 20:23
       
      
        
          
	
Sastojci:
  -500g pilecih prsa -1 veca glavica crnog luka -1 kašikica crvene mlevene slatke paprike -2 kašikice tucane paprike -oko 1,5dcl soka od paradajza -1 kašikica kotanyi zacina za pecenu piletinu 
  Priprema:
  Izdinstati luk na vrlo malo ulja. Zatim dodati belo meso, dinstati oko 10-tak
 minuta, pa dodati slatku i ljutu papriku i dinstati oko 5-10minuta. 
Dodati sok od paradajza i ostaviti da se krcka još 15-20min. Na kraju 
dodati kotanyi zacin za pecenu piletinu. Kao prilog može posni sir, ja tako volim da jedem   Evo i fotografije  http://imageshack.us/photo/my-images/145/dscn1650g.jpg/ - http://imageshack.us/photo/my-images/145/dscn1650g.jpg/  pošto ne umem ovde da ubacim, pa sam kopirala link  
  
          | 
         
        
      
 
  Replies: 
       
      Posted By: LolitaInChains
       
      Date Posted: 27 Prosinac 2012 at 23:30
       
      
        
          
	
Njam, jako dobro izgleda! Hvala za recept    
 
 Dat cu ga mami
  ------------- Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
          | 
         
        
        
       
      
      Posted By: Zoki
       
      Date Posted: 26 Sijecanj 2013 at 12:59
       
      
        
          
	
Slika više ne postoji, može ponovno link ili slika?
  ------------- Fitness oprema i dodaci prehrani na :  http://www.fitness.com.hr/shop.aspx - Fitness.com.hr WebShop-u  -  http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini.aspx - Proteini 
          | 
         
        
        
       
      
     |