Print Page | Close Window

Riža i preljevi

Printed From: Fitness.com.hr Forum
Category: Prehrana
Forum Name: Nutricionizam
Forum Description: Rasprave o prehrani, namirnicama, kalorijama i jelovnicima
URL: http://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=3616
Printed Date: 05 Svibanj 2025 at 07:09
Software Version: Web Wiz Forums 10.14 - http://www.webwizforums.com


Topic: Riža i preljevi
Posted By: Zagi.
Subject: Riža i preljevi
Date Posted: 27 Rujan 2010 at 08:49
Dajte neke preljeve za rizu koju su ajmo to reci "dopusteni"...
Kaj se sve moze stavit na rizu kao preljev da ne bude "suha"?


Isprika ako tema nije u redu il na pravom mjestu...



Replies:
Posted By: davor23
Date Posted: 27 Rujan 2010 at 09:45
Originally posted by Zagi. Zagi. wrote:

Dajte neke preljeve za rizu koju su ajmo to reci "dopusteni"...
Kaj se sve moze stavit na rizu kao preljev da ne bude "suha"?


Isprika ako tema nije u redu il na pravom mjestu...

Ma jedes rizu s mesom.. napravis si umak od salse, kapule, cesnjaka i graska.. kao da radis gulas..


-------------
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger


Posted By: Zagi.
Date Posted: 27 Rujan 2010 at 10:49
Kaj je salsa? Kapula?
Kaj je cesnjak i grasak to znam...


Posted By: Theia
Date Posted: 27 Rujan 2010 at 10:54
  A joooooooj.....





Posted By: vlajster
Date Posted: 27 Rujan 2010 at 11:02
Originally posted by Zagi. Zagi. wrote:

Kaj je salsa? Kapula? Kaj je cesnjak i grasak to znam...


Salsa ti je umak hehehe,ako ništa ne znaš odi si u trgovinu kupiti one umake u teglama tipa Uncle Ben's,Podravka itd.

-------------
Vracam se starom poroku...mišicima :P


Posted By: The Phoenix
Date Posted: 27 Rujan 2010 at 11:22
Ma mislio je na paradajz tekuci, kapula je luk, nabacaj sam
unutra i kemijaj, nemreš fulat

-------------
http://www.nikolasfitnesslab.com/ - http://www.nikolasfitnesslab.com/


Posted By: Zagi.
Date Posted: 27 Rujan 2010 at 11:24
Originally posted by Theia Theia wrote:

  A joooooooj.....




A kaj ces... majka do sad vodila brigu o jelu...nisam do prije tjedan dana znao mlijeko zagrijat...


Posted By: Brunhilda
Date Posted: 27 Rujan 2010 at 16:35
Originally posted by Zagi. Zagi. wrote:


Originally posted by Theia Theia wrote:

<span style="color: rgb(255, 5š, 153);"> 
A joooooooj..... </span><br style="color: rgb(255, 5š, 153);">
A kaj ces... majka do sad vodila brigu o jelu...nisam do prije tjedan dana znao mlijeko zagrijat...

he he ma samo polako.. budeš ti još malo i reepte ovdje pisao


Posted By: Zagi.
Date Posted: 27 Rujan 2010 at 20:10
  Naravno...polako...naucit cu ja sve!


Posted By: BorG
Date Posted: 27 Rujan 2010 at 22:11
joj ja uzivam dodat šampinjone sa rižom, to mi je fkt
prejako... a volim i rižu i mrkvu sa rižom... naravno riža
uvjek kao prilog pilecem ili purecem mesu (nemasnom)

-------------
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.


Posted By: vlajster
Date Posted: 29 Rujan 2010 at 22:50
Ma šta se ti brineš ajd...odi u Billu ili Konzum oko š popodne i kupiš si gotov rižoto i aj bok

-------------
Vracam se starom poroku...mišicima :P



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk