Savršena vecera
Printed From: Fitness.com.hr Forum
Category: Prehrana
Forum Name: Nutricionizam
Forum Description: Rasprave o prehrani, namirnicama, kalorijama i jelovnicima
URL: http://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=2244
Printed Date: 06 Studeni 2025 at 11:40 Software Version: Web Wiz Forums 10.14 - http://www.webwizforums.com
Topic: Savršena vecera
Posted By: davor23
Subject: Savršena vecera
Date Posted: 13 Veljaca 2010 at 20:20
Zanimaju me vasi recepti glede vecere.. Moja vecera je u vrijeme mrsavljenja bila uglavnom posni sir sa kikirikijem.. ponekad pileca prsa ili tuna.. sada sam zanemarivao to i naravno dobio kilograme, no danas je poceo rezim i evo vecera mislim da ce biti samo proteinski shake A vama?
------------- I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
Replies:
Posted By: Kate
Date Posted: 13 Veljaca 2010 at 21:05
Proteini Proteini Proteini - Najcešce POSNI i toi u raznim kombinacijama(+jogurt, pureca šunka, pomidora)
ili PUREcA šUNKA,PILEcA PRSA U OVITKU, HLADNA PILEcA PRSA(OD DAN RANIJE PEcENOG PILETA), TVRDI SIR S MANJE MASTI-SKUTA, EMENTALER, MOZZARELLA, prije sam znala dobit fini MLADI OVcJI SIR, RIBANAC,JAJA KUHANA/POšIRANA
Integralni kruh i pecivo skoro uvijek, ali u manjim kolicinama
Povrce-najcešce razne SALATE(radic, matovilac, endivija), POMIDORA, CIKLA, ROTKVICE, HREN
Nisam baš ljubitelj toplih vecera, nemam naviku kuhati, jedino se tu i tamo zalomi kakav gris na mlijeku ili kašica od mljevenih integralnih žitarica na mlijeku, po zimi kakv kakao s kruhom i pekmezom, ali to su iznimke.
No, vrlo cesto after dinner/prid Tv-om žvaknem komadicak neceg slatkog(keksic-dva ili mrva cokolade crne)
|
Posted By: davor23
Date Posted: 14 Veljaca 2010 at 19:43
A meni ce danas biti kikiriki i svjezi sir.. sutra bude slika prvih proteinskih plocica.. upravo se hlade u frizideru 
------------- I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
Posted By: Kate
Date Posted: 14 Veljaca 2010 at 19:45
Ma posni je klasika
Meni opce ne dojadi.
|
Posted By: davor23
Date Posted: 14 Veljaca 2010 at 19:46
Meni je nekad bez jogurta takva muka ga jest.. pogotovo ako je bas jako ocijedjen.. 
------------- I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
Posted By: Gym_girl
Date Posted: 14 Veljaca 2010 at 22:03
|
možda bi ti bilo bolje povrce navecer Davore sa nekim izvorom proteina..... a ok reagiras na kikiriki? Meni se cini da mi ne pase...
moja vecera je uglavnom ostatak od rucka - neko lisnato povrce ili salata i meso/tuna/jaja....a ako sam na poslu posni s bademima, ili sa dvopekom, ili sam...
------------- "To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected]
www.instagram.com/me_better365/
|
Posted By: davor23
Date Posted: 14 Veljaca 2010 at 22:14
Ali gledam da proteini idu sa masnocama.. pa od kikirikija se nisam debljao.. ali uzmi u obzir da sam jeo š200,š300 kcal dok sam mrsavio.. onda sam mogao i cokoladu pojest navecer, pa se nebi debljao
------------- I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
Posted By: dalila
Date Posted: 14 Veljaca 2010 at 22:20
;) ja posni žlica vrhnja danas... Inace posni i bademi..... kad mi dosadi jaja i žlica posnog i salata neka..... ;)
|
Posted By: Iluvatar
Date Posted: 14 Veljaca 2010 at 23:40
Ja cu danas vecerati domacu pizzu sa posnim naravno, ali opet.. terba unjeti kalorija kad se puno trenira, tako se opravdavam za ovo veceras
------------- Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm.
|
Posted By: ThornOfFaith
Date Posted: 15 Veljaca 2010 at 12:16
Davore, posni + kikiriki za kojeg š00% moš bit siguran da te nece udebljat, a prefin je i dobar izvor vlakanai sveg živoga 
------------- https://www.facebook.com/pages/Team-OS/279735542091911 - https://www.facebook.com/pages/Team-OS/279735542091911
|
Posted By: davor23
Date Posted: 15 Veljaca 2010 at 12:20
Jucer je bio posni i kikiriki.. a curi sam slozio tost sa integralnim kruhom, gaudom, purecom sunkom, majonezom, kecapom i krastavcima.. i onda sam morao gledat kako jede... nema tezih trenutaka 
------------- I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
Posted By: ivka
Date Posted: 16 Veljaca 2010 at 11:01
mene ponekad izluduje ta vecera...zadnje vrijeme mixam juhice + neka salata. krem juha od tikvica: skuham tikvicu-manju (narezanu) ostavim š dcl vode u kojoj se kuhala, tikvicu ocijedim bacim u blender, izmiksam, vratim u vodu pustim da provrije i stavim š žlicu vrhnja za kuhanje...mljac. Ista stvar s blitvom, špinatom, brokulom, cvjetacom....
Moze i bez zlice vrhnja ali je s njim puuuno ukusnije, mislim da nije prekaloricno,ili?
|
Posted By: Kate
Date Posted: 16 Veljaca 2010 at 14:19
Ivka
Kad smo vec kod tikvica, evo šta ja zadnje vrime znam napravit:
(Za š person)
š KRUMPIR narezat na manje komade i stavit kuhat lagano u malo blago posoljene vode-tek toliko da ih prekrije.
TIKVICE š vecu ili 2 manje narežem na kolutice/šnitice dodati nakon cca š0 min i sve skupa krckati da ispari cim više vode(ako treba - malo i izbaciti te vode).
Tako nekih š5 min i na kraju dodati malo pasirane rajcice. Izmiješati i pustiti još vrutak-dva i na kraju dodati svježi peršin nasjeckani.
To ispadne ko neki lagani cušpajz i jako dobro ide uz pecenu piletinu i salatu.
|
Posted By: poison eyes
Date Posted: 16 Veljaca 2010 at 14:38
Moja omiljena vecera:
Komad piletina (prsa ili file zabatka) prokuhan u malo vode s bosiljkom.. Mrvica vegete i papra.
Nekada s malo pasirane rajcice,nekada bez.
Nešto posnog sira. Mljac..
(Ovo je dovoljno jer još nisam u fazi pretjerane fizicke aktivnosti)
------------- Dabog da crko' fejsbuk kad ga svako ima..
|
Posted By: Theia
Date Posted: 17 Veljaca 2010 at 09:05
Gym_girl wrote:
možda bi ti bilo bolje povrce navecer Davore sa nekim izvorom proteina..... a ok reagiras na kikiriki? Meni se cini da mi ne pase...
|
Moja žuc podivlja na prženi kikiriki. Na masno opcenito, ali na kikiriki.... Uh. 
|
|