31.8.2012. Nagradna igra - napiši recenziju i osvoji knjigu!
Zoran Rudman
Uključi se u novu nagradnu igru i osvoji knjigu! Jednostavno i brzo, nismo otežavali, osvoji vrijedne nagrade. Napiši recenziju proizvoda kojeg si isprobao/la i reci nam svoje mišljenje te iskustvo da li ti se svidio proizvod ili ne. Partner nagradne igre je Mozaik knjiga.
Slobodno vrijeme
29.8.2012. Doping u sportu
Tomislav Jurak, prof. kineziologije
„Nisam siguran da možemo dobiti rat protiv dopinga“ riječi su to medicinskog direktora Međunarodnog olimpijskog odbora Patricka Schamasch-a i nadovezao se „doping je varanje, a varanje je u ljudskoj prirodi.“
Slobodno vrijeme
6.7.2012. Nagradna igra - napravi zdravo i ledeno osvježenje!
Zoran Rudman
Kreće nova nagradna igra! Tražimo zdrave i ledene obroke za osvježenje tijekom ljeta. Napiši recept za sladoled, smoothie, kolač ili nešto slično i osvoji vrijedne nagrade! Partner nagradne igre je Optimum Nutrition.
Slobodno vrijeme
31.5.2012. Bodybuilding legenda: Arnold Schwarzenegger
Ivan Lepčin, osobni trener
Životna priča Arnolda Schwarzeneggera u doslovnom smislu odgovara izreci "Preko trnja do zvijezda". Pročitajte više u samome tekstu!
Kako to rade poznati
24.4.2012. Q10 - novi saveznik u borbi za učvršćivanje kože tijela!
Sponzorirani članak
Kako bi ženama u vječnoj borbi za čvršću kožu tijela povećala izglede za pobjedu, NIVEA je predstavila nove formule seruma i gel-kreme protiv celulita s legendarnim sastojkom za učvršćivanje - koenzimom Q10 te novo Q10plus mlijeko za učvršćivanje.
Ljepota
14.2.2012. Olimp nagradna igra - predloži i osvoji!
Zoran Rudman
Baš smo aktivni u posljednje vrijeme! :) Pokrećemo novi izazov, partner nam je Olimp Sport Nutrition. Dijelimo 1000 kn u proizvodima samo onima koji se najviše potrude! Priključite se, budite originalni i osvojite vrijedne nagrade!
Slobodno vrijeme
27.1.2012. Natalie Portman: vježbe crne labudice
Ivana Ajduković
Zahvaljujući intenzivnom programu vježbanja pod vodstvom voditeljice NewYork City Balleta, Mary Helen Bowers, Natalie Portman pretvorila se iz glumice u uvjerljivu balerinu za potrebe snimanja filma Crni labud (Black Swan). Glumica je predano trenirala i do 8 sati na dan, 6 dana u tjednu.
Kako to rade poznati
16.1.2012. Nagradna igra: pokaži nam netipične vježbe s X-plorer rekvizitima!
Zoran Rudman
Partner nagradne igre je X-plorer. Tražimo nestandarne vježbe s bučicama, pilates loptom i body trimmerom. Priključi se, budi originalan/na i osvoji vrijedne nagrade!
Slobodno vrijeme
3.12.2011. Masaže za opuštanje mišića nakon trčanja
M.P.
Stručnjaci preporučuju, kako bi izbjegli osjećaj neugode te ujedno pomogli vlastitom tijelu da se brže oporavi, masažu nakon svakog trčanja ili intenzivne vježbe.
Ljepota
4.10.2011. Nagradna igra: tražimo trening za što bolje prženje kalorija!
Zoran Rudman
Zaželjeli smo se atraktivnih treninga pa smo osmislili nagradnu igru. Tražimo originalne i kreativne trening programe za što bolje prženje kalorija. Na tebi je da odabereš rekvizit, spravu i sami sistem treninga. Priključi se, budi originalan/na i osvoji vrijedne nagrade!
Slobodno vrijeme
30.9.2011. Danas u podne je otvoren SKOK 2011! Dolazite li?
Sponzorirani članak
Simboličnim tenis mečom i rezanjem crvene vrpce Goran Ivanišević i gradonačelnika Zagreba Milan Bandić otvorili su danas točno u podne u Arena centru Sajam sporta i slobodnog vremena SKOK 2011.
Slobodno vrijeme
22.9.2011. Predstavljanje nove Reebok ZIGTECH kolekcije obuće
Sponzorirani članak
U fitness centru Vita Core Gym, 16. rujna 2011. godine održana je neobična, ali i vrlo zanimljiva prezentacija nove Reebokove ZIGTech tehnologije. Uz pomoć radijske voditeljice Tamare Loos svi prisutni su imali priliku saznati sve novitete iz svijeta ZIG tehnologije, dok je poznati fitness instrukto...
Slobodno vrijeme