New Posts New Posts RSS Feed - POPRAVLJAJ ŠTETU:"Čudni gluteusi, krivac zdjelica"
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

POPRAVLJAJ ŠTETU:"Čudni gluteusi, krivac zdjelica"

 Post Reply Post Reply
Author
israela View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 03 Sijecanj 2015
Location: zagreb, croatia
Status: Offline
Points: 213
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote israela Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: POPRAVLJAJ ŠTETU:"Čudni gluteusi, krivac zdjelica"
    Posted: 17 Sijecanj 2016 at 23:37
Tongue Hola ljudi, nije me dugo bilo (nisam dugo svirala mozzart style po tipkovnici). 
Dakle, Manuela se malo zapustila i vidi čuda! Ima 58 kiiila hahaha....(5 nepotrebnih dobivenih tokom blagdana pa nadalje). No nema veze, zdravija sam i čekam još mengu simptomi su svi tu. Čisto obavijesti radi, imam osteopeniju a ne osteoporozu ALI gadne probleme sa kralježnicom i razno raznim slabo vidljivim degenerativnim promjenama na kosturu. Iako sam još u dobroj formi i jedva čekam ponovno krenuti nakon dulje pauze; zanima me par stvari koje 8 mjesecii neznam odgonetnuti.
Tijelo mi je potpuno drugačije nego prije fitnessa i svega što se dešavalo. Kao da nije moje. Jasno, raspored masnog tkiva potpuno je drugačiji nego što je bio prije (sad je malo više cica u igri), pa pokušavam odgonetnuti zbog čega je meni stražnjica toliko ČUDNA. Čitava postura tijela mi je drugačija, pretpostavljam da je radi kralježnice i pomaknute zjedlice možda?
Ili sam krivo aktivirala mišiće tokom one duge mase pa sam neravnomjerno razvila taj dio tijela? Čudno je! 
Pošto sam na njoj najviše radila, i previše (jer sam imala rupu na tom dijelu pa sam mislila da je isključivo gluteus falio) naravno da je tvrda kao kamen i apsolutno odozada gledajući izgleda potpuno normalno. Ali iz profila kao da je nema! Možda zvuči čudno ali dosta me to iritira pošto se još uvijek vidi malena rupica skroz već kod sakralnog djela čim stisnem mišić. Radi li se možda o skraćenim fleksorima kuka? Prerazvijenog maksimusa a uopće mediusa? Ili sve obrtnuto.....izgubila sam se skroz. Kad je stisnem, potpuno je istog volumena kao i kad je opustim. Nije estetika sad u pitanju da nebi bilo, stvano me smeta jer je čudno i čudan mi je osjećaj kad sjedim, kad se naprčim (haha oprostite, to samo kad se gledam i proučavam haha) ALI KAO DA NEŠTO UNUTAR SVEGA TOGA FALI!  Možda neka mišićna vlakanca ili tetive ili slabi unutarnji trbušni mišići (mada se čine dosta jaki)...LEĐNI MIŠIĆI? 
Stvarno mi smeta to, to nije ono za što sam se jako trudila i proljevala znoj :/ nije da želim bubble butt ili nekaj ekstra, već želim taj dio unormalit i izbalansirat. Bojim se da nije neka "unutarnja" mišićna masa koja mi propada (opet neka hipohondrija) ili nedaj bože neka deformacija kukova i sl........stvarno ni neznam kako normalna stražnjica treba izgledati, i kakva treba biti na dodir. NORMALNA, NE HOLIVUDSKA. Što se tiče masnog tkiva, mislim da mu je promjer oko 5-8 cm na najdebljem dijelu...koliki uopće treba biti?
i zadnje..:) IMA LI TKO IKAKVOG SAZNANJA O TOM DIJELU ANATOMIJE I KOJI RAZLOZI MOGU UTJECATI NA UVUČENIJU, PLOSNATU A OPET TVRDU SRAŽNJICU? BILA BIH NEEIZMJERNO ZAHVALNA KAD BI MI NETKO NABROJIO BAREM MOGUĆNOSTI I JOŠ BOLJE, KAKO NA TO UTJECATI. Unaprijed hvala i nadam se da me neće nitko popljuvati (pošto sam i sama dosta nestabilna u vezi svega) ili krivo procjeniti moj pristup situaciji. ....i mislim da ću sad opet halat po člancima nakon dugo vremena :D
Velicanstveni orao na tlu slomio je krila, zato ja sa obje noge odlucih poletit'.
Back to Top
israela View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 03 Sijecanj 2015
Location: zagreb, croatia
Status: Offline
Points: 213
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote israela Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sijecanj 2016 at 16:09
anybody???
Velicanstveni orao na tlu slomio je krila, zato ja sa obje noge odlucih poletit'.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.