New Posts New Posts RSS Feed - Vizija, Svrha, Ciljevi
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Vizija, Svrha, Ciljevi

 Post Reply Post Reply
Author
fitnessmirda View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 25 Ožujak 2015
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fitnessmirda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Vizija, Svrha, Ciljevi
    Posted: 25 Ožujak 2015 at 11:38
Pozdrav svima, moje ime je Damir i želim sa svima podjeliti svoju ciziju, svrhu i ciljeve što se tiče fitnessa, ako netko iskusniji ima par savjeta dobrodošli su  :)

Treniram sa vlastitom tjelesnom težinom već 2 godine, u zadnja dva mjeseca treniram po 5 puta tjedno, bavim se raznim fizičkim aktivnostima i čitam literaturu za koju smatram da mi pomaže naučiti više o ljudskom tjelu, hrani i treninzima.

Vizija
U godinu dana želim naučiti dovoljno o fitnessu, prehrani, treninzima, komunikaciji sa ljudima kako bi uspio upisati fitness učilište u Rijeci, položio završni ispit te počeo raditi kao fitness trener u teretani/osobni trener i pomagao ljudima kako bi ostvarili svoje želje i ciljeve.

Svrha
Treniranje me ispunjava, podiže mi samopoštovanje, energiju, osjećam se zdravije. Vjerujem kako ću cijeli život učiti nove stvari o fitnessu, i želim biti spreman podučavati i pomagati ljudima prepoznati i uživati u prednostima treninga i pravilne prehrane. 

Polaganje Fitness Učilišta omogučit će mi obavljanje posla fitness trenera sa diplomom, naučit će me mnogo toga i pripremit me u podučavanju ljudi.

Cilj
Glavni cilj mi je svaki dan čitati 30-60 minuta, istezati se i povećati fleksibilnost, pratiti workout rutinu 5 puta tjedno, srediti prehranu kako bi bio spreman za polaganje prijamnog ispita na Fitness Učilištu!
Back to Top
never-give-up View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu
Avatar

Joined: 19 Lipanj 2014
Location: Dalmacija
Status: Offline
Points: 464
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote never-give-up Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Ožujak 2015 at 14:59
Pozdrav :)
Sviđa mi se napisano, nadam se da ćeš uspjeti u naumu i dalje ostati tako motiviran.
I ako imaš kakav savjet, recept, bilo što .. podijeli na forumu :)
Back to Top
Goranchero View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove
Avatar

Joined: 21 Prosinac 2013
Status: Offline
Points: 526
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote Goranchero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Ožujak 2015 at 08:01


To moraš neko pismo za prijavu pisati? Ovo mi izgleda kao šprance s prve godine ekonomije i one što moraš pisati za ISO 9000.

Relax, i korak po korak. U svakom slučaju, treba učiti, istraživati, raditi i eksperimentirati. Sretno!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.