Kalorijska vrijednost obroka
FIT

Kalorijska vrijednost obroka

Izračunajte kalorije pojedinih namirnica ili čitavog obroka. Planirajte obroke na osnovu kalorija.

UPUTSTVA:

Izaberite namirnicu sa nekog od padajućih menija i upišite broj porcija za svaku odabranu namirnicu. Nakon što odaberete sve željene namirnice i upišete brojeve porcija, izračunajte broj kalorija.

Hint: ako se malo poigrate primjetit ćete da možete izračunati i cjelokupni kalorijski unos za vaš pojedini dan.

Naziv jela Broj kalorija po porciji

Broj porcija (unesite) Ukupno

Kakav vam je članak?
Pročitaj i ovo:
  • BMI kalkulator x 133
    Indeks tjelesne mase (engl. Body Mass Index, BMI) je metoda izračuna uhranjenosti. BMI se izračunava vrlo jednostavno, a temelji se na odnosu tjelesne težine i visine osobe. Izračunajte svoj indeks tj...
  • Kalkulator potrošnje kalorija x 110
    Izračunajte potrošnju kalorija po pojedinim sportovima! One mogu biti: plivanje, aerobik, vožnja bicikla, trčanje, preskakanje užeta i mnoge dr. Unesite svoju kilažu, vrijeme trajanja aktivnosti i ot...
  • Bazalni metabolizam - kalkulator x 58
    Izračunajte svoj bazalni metabolizam! Bazalni metabolizam (BMR) je minimum potrebne energije za dnevno održavanje tjelesnih funkcija kod osobe koja spava, sjedi ili naprosto ništa ne radi.
Na forumu ima 2 komentara na ovu temu
Forum
Svi komentari na temu: Kalorijska vrijednost obroka

odušeljev san internet sajtom fitness.com hr.definitvno najbolja firma u hrvatskoj pa i na balkanu sa dodacima sportske prehrane informacija i savjeta svaka čast na stranicima fitness.com.hr nalazim stvari i do 50 % jeftinije nego na drugim bodybilderskim sajtovima ili dućani sportske prehrane iako je bila dostava iz zg došla mi je 30 kuna a meni do mravinaca naselje blizu splita treba za gorivo bar 400 kuna do zagreba.
bandog
30.07.14. u 09:55
line
Ovo cudo mi ne racuna kalorije
anitaluna
18.05.15. u 21:27
line
Opcije
Isprintaj
Veličina slova

Objavljeno: 17.09.2009
Piše:
Zoran Rudman