Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Piletina peperoni

Pripremite:

4 paprike
pola kg pilećeg filea
3 režnja češnjaka
po želji 1 veću rajčicu
nekoliko maslina
himalajsku sol
svježe mljeveni papar


Na dvije žlice hladnog maslinovog ulja popržite narezane paprike. Podlijte s malo vode, posolite, narežite 3 režnja češnjaka.



Kad paprika i omekša i ispari sva voda, izvadite je i na ulju naglo propecite pola kg pilećeg filea narezanog na male odreske. Vratite papriku u posudu, dodajte nasjeckanu rajčicu, masline i kratko ih dinstajte s mesom i paprikom.
Popaprite svježe mljevenim paprom i poslužite.

Objavljeno 22.07.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija