Pripremite:
4 paprike
pola kg pilećeg filea
3 režnja češnjaka
po želji 1 veću rajčicu
nekoliko maslina
himalajsku sol
svježe mljeveni papar
Na dvije žlice hladnog maslinovog ulja popržite narezane paprike. Podlijte s malo vode, posolite, narežite 3 režnja češnjaka.
Kad paprika i omekša i ispari sva voda, izvadite je i na ulju naglo propecite pola kg pilećeg filea narezanog na male odreske. Vratite papriku u posudu, dodajte nasjeckanu rajčicu, masline i kratko ih dinstajte s mesom i paprikom.
Popaprite svježe mljevenim paprom i poslužite.
Objavljeno 22.07.2016.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija