Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Jedem zdravu hranu - ali u prevelikim količinama! Time to change

Pozdrav dragi moji :)

Nisam neko vrijeme pisala, ne zato što nisam htjela, dapače, napisala sam 2 posta koja sam htjela objavit još prošli tjedan ali me je zezao mob i nije mi htjelo ništa objavit, a laptop mi nije radio.

Anyway, odlučila sam da je vrijeme za promjenu što se tiče prehrane. 

Već duže vrijeme, otkad sam počela s vježbanjem i cijelim ovim stilom života, trudim se jesti što zdravije i što kvalitetnije - eat clean. 

Međutim, problem kod mene nije što jedem sranja, već što jedem zdravu hranu, no rezultati se zbilja ne vide puno, iako redovito vježbam i u teretani radim po kvalitetnom programu i zbilja dajem sve od sebe.

Shvatila sam da je problem u količini hrane koju pojedem, odnosno unosim puno više kalorija nego što trošim, a kako se bliži ljeto, moram se malo potruditi oko toga da ubrzam sagorijevanje potkožnog masnog tkiva ;)

Današnji dan je prošao odlično, odradila sam kvalitetni trening nogu i pazila na količinu hrane koju jedem, tako da sam u dobrom deficitu što se tiče kalorija danas.

Sada samo treba ustrajati i dalje se držati plana, no ono čega sam cijelo vrijeme svjesna je da ne smijem zaboraviti UŽIVATI u ovom načinu života, jer to je ono što pravi fitness lifestyle znači - uživanje u životu :)

xoxo,

L. 

Objavljeno 20.04.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji7komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji7komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija