Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Ja sam poprilično zbunjena....

Možda mi se čini, ali u zadnje vrijeme dobivam puno kritika za bilo što što objavim na blogu.....

Ovako, ja sam član foruma od samih početaka, od 2006. god i mislim da sam od tada podijelila s vama dosta toga, što pročitanog, što učinjenog, što poprilično intimnog.

Ok, možda su mi tokom godina treninzi postali "jači", ali isto tako mislim da smo i svi mi godinama postali snažniji i da možemo takve treninge i podnijeti. Nisam ja rekla da su svi treninzi za početnike (o početnicima i temamam "što da radim da smršavim" više ni ne čitam, samo odgovaram na p.m.).

Svi "lajakte" Zuzanine treninge, odradili ste P90X, Beachbody Insanity....., a onda kad vam ja stavim trening u tom stilu koji traje svega 20ak min, onda je to trening od kojeg ćete se, u najmanju ruku, raspasti! Sve je opasno i od svega ćete se ozlijediti...?! Pa nemojte biti cinični!!! Ako ste već odradili gore navedene treninge, što je onda toooooliko sporno sa treninzima koje ja stavljam? Jeste radili uopće ijedan od gornjih treninga? Mojih treninga? S tim da, moram napomenuti - pobogu - pa nisam ni ja svoje treninge sanjala u ujutro zapisivala na papir - i ja sam to negdje morala naći, pročitati i probati.

S druge strane - ako zagovaram Tracy - onda su to nja nja nja, lagani i dosadni treninzi, "Dosta mi je rasprava o ovoj Tracy" i sl.....

Jednostavno ne vidim više smisao da dolazim ovdje, pišem, ulažem trud i vrijeme......

Objavljeno 08.12.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji57komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji57komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija