Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Novi program i moj zadnji blog

Dragi Fitovci :)

Nadam se da ste se lijepo odmorili(i još se odmarate) i da ste uživali u obilju dobre hrane. Iako je danas blagdan, prošli tjedan sam vam obećao novi program, a ja uvijek održim obećanje ;).

Dakle, kao što sam i najavio od danas kreće moj novi program; 12 tjedana do tijela iz snova. Vrijeme za program je idealno i ako krenete odmah, pred kraj 6. mjeseca ćete biti spremni pokazati svoje „novo“ tijelo na plaži :).

Za ovaj program vam trebaju suspenzijske trake, girje od 16 i 24kg za muškarce te 8 i 12kg za žene i šipka za zgibove. Ovo je najduži i najefektivniji program do sada, ali vježbe se stalno izmjenjuju te će vam zato biti i zabavan. Naravno, kao i sve ostale, i ovaj program možete raditi kod kuće.

Ali osim novog programa imam još jednu veliku novost a to je da je, nažalost, ovo moj zadnji blog na ovom portalu. Nažalost obaveze oko mojeg sajta i puno privatnog posla primorali su me da se tome skroz posvetim. U sljedećih 15-tak dana ću dodati velike novosti na svoj web(forum, intervjue sa najpoznatijim svjetskim trenerima, tutoriale, recepte itd) tako da ćete na jednom mjestu imati sve što vam treba da ostvarite vaše fitness ciljeve. Cilj mi je dovesti sve na najvišu razinu, i nadam se da ćete mi u tome i vi pomoći.

Puno se zahvaljujem Zokiju i cijeloj ekipi s ovog portala što su mi dali priliku da educiram i pomognem ljudima. Ove 4 godine su stvarno proletjele za čas... Hvala vam na svemu :).

Po čitanosti mog bloga(preko 150000 otvaranja) vidim da su ljudi dobro prihvatili moje savjete i jako mi je drago zbog toga. Isto tako ako su moje izjave nekoga uvrijedile, duboko se ispričavam, stvarno nije bilo namjerno.

Komentare i eventualna pitanja na program možete postaviti ispod današnjeg bloga, a sva ostala pitanja na moj mejl putem kontakt forme sa mog sajta.

Hvala svima na podršci tokom ove 4 godine i nadam se da sam vam barem malo uljepšao živote :).

Pozdrav svima i vidimo se na mom sajtu...

Objavljeno 01.04.2013.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija