Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

danas

bok ljudi.
iskreno, ne znam zakaj ovo pišem, nit imam baš cajta, a nit nisam nekaj bog zna kaj motivirana...
no, čitam vas sve redovito (koliko mogu i stignem), stranica mi se jako sviđa, a i jako se razveselim newsletter-u na mail-u.
rodila sam prije 9 mjeseci prekrasnu curicu s kojom neizmjerno uživam. na stranu sve probdjevene noći i teški trenuci, imat svoje dijete u rukama je valjda najljepši osjećaj na svijetu. prije trudnoće bila sam više-manje zadovoljna svojim izgledom tijela, bilo je tu i tamo nekih padova, al sve sam ja to rješavala uz nešto pažljivije prehrane i redovitog vježbanja, tipa aerobik, bike i slično. eh... trudnoća mi je bilo dosta teško podnositi (nije da se branim, al bilo je svega) i ja sam natukla podosta kilograma. nakon poroda, nešto je otišlo, a nešto ostalo. jako sam žalosna što to nikako ne želi otići, a već je prošlo dosta vremena od tog drugog iliti blaženog stanja. :) uglavnom... muku mučim s tih deset kila viška (možda dvanaest), uz malo dijete imam vrlo malo, gotovo nimalo vremena za bavit se sportom (ne)redovito, prehrana je li-la jer uz sve kućanske i uredske poslove te curicu, bacim nekaj u usta, al to nije uvijek zdravo. :(
no dobro... nije da sad tu želim kukat ili jadat se, al uglavnom... nekak mi ova stranica daje poticaj i nadam se da ću uskoro moć napravit te neke sitnice za sebe te vratit svoje tijelo u dobru formu jer znam da ću se tad puno bolje osjećat.

pozz svima, čujemo se!

Objavljeno 16.05.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji13komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji13komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija