Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Moj tromjesečni plan

Predugo sam kretala 'od idućeg ponedjeljka'. Još je to dobro, znalo mi se dogoditi da krenem i do ručka se držim svoje dijete i onda...opet po starom. Ne želim više tako.

Imam 24 godine, 64 kg na visinu 163 cm. Ima me svugdje, mogu reći da sam lijepe ženstvene građe. To me tješi jer ako počnem gubiti kg na svim mjestima jednako..uf :)

Bila sam na moru ovo ljeto i nisam bila previše nezadovoljna zbog svog tijela. Dok nisam sjela. Onda bih na plaži preko nogu uvijek stavljala ručnik da mi se ne vidi celulit i onaj izdajnički, veliki šlauf. Kad sam se vratila doma, trebala sam motivaciju. Već neko vrijeme na fejsu i instagramu pratim Tomislava Gustina i gledam te slike transformacije. Ideš! Trenutno nemam novaca za whey, lanena ulja, čudne bobice, a kamoli teretanu. Pri kraju sam faksa i ne radim. Stalno pišem diplomski, therefore- stalno sjedim.

E sada je moj plan malo drugačiji. Odredila sam si da od danas, 1.9. (em je 1., em je ponedjeljak) pa do 1.12. izgubim 9 kg! Uz male ciljeve svaki mjesec. To je 3 kg po mjesecu, što se čini realno. Kod mene nema 'na finjaka'. Ako si ne zabranim neke stvari, previše ću zastraniti. Disciplina mi nije jača strana zato sam odlučila ovdje pisati o tome, kako bi bilo ovjekovječeno (i sugestije su dobrodošle). Znači, prehrana. Popila sam običnu crnu kavu i pojela jabuku za doručak (odlično za probavu ;)). za ručak se ne bih htjela ograničavati previše, ali u planu mi je jesti pola uobičajene količine koju jedem i bez kruha. ( i ne masno,, prženo i slatko). Večera isto nešto lagano, tipa jogurt ili neka voćka. Da ne bih pukla, dopuštam si cheat meal jednom tjedno (jedan obrok), ali ne sad cijelu čokoladu nego u razini jednog reda. Što se tiče vježbanja, svaki dan čučnjevi s utezima (gravitacija djeluje na guzu), 4 puta tjedno neki kardio te 3 puta tjedno snaga.

Početne statistike:

težina: 63,9 kg

prsa: 90 cm

struk: 77 cm

bokovi: 97 cm

noge: 49 cm

ruke: 27 cm

Mjerila možda nisam na mjestima gdje se inače mjeri, ali se orjentiram po svojim madežima, tako da su to mjerenja uvijek na istim mjestima. I slika još nema..ali bit će.

i što još reći...Wish me luck!

Objavljeno 01.09.2014.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji8komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji8komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija