Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

kratki osvrt

Pozdrav,fitovci!

Evo i ja već danima razmišljam o pisanju bloga. Imam hrpu toga za reći,a ne znam od kud da počnem.

Pa,ovako, ptićice na grani već znaju da sam bila debeljuca,koja je skinula 25kg. Iskreno, u jednom momentu sam bila oči u oči s anoreksijom. Došla sam do jedva 53 kg,mada to i nije tako malo,ali ja sam izgledala grozno,i da nisam stala na loptu, završila bi u bolnici. Ne znam kako sam se do toga dovela, jedino znam da sam ustvari prestala jesti. I da ne duljim , došla sam ovdje,i počela sve iz početka.

Uglavnom, stavila sam fotku ,momentalnog stanja,u galeriju,dakle to je rezultat mog,pa skoro, trogodišnjeg rada.!

Ustvari sam htjela reći, ja još dan danas nemam blage veze koliko čega, u kojoj namirnici ima. Nemam pojma koliko jedem proteina,koliko UH,a masti još manje. Ne brojim kalorije, neznam koliko je grama proteina u mesu,jajima,siru,ili ne znam čemu, sam već pojela. Ne mogu nikako poloviti cikliranje UH,punjenje, ketoza,i ostale nauke!

Iskreno,baš me briga, ja samo pratim ritam svog organizma, i očito je da pali!

Vježbam, na svoj način,pokupim od svakoga po malo. Evo danas sam napravila 100 jumping jackova,to jedino znam, da se tak zove, inače govorim engleski,ali mi se neda pamtiti imena vježbi. Znam za sklekove,zgibove,čučnjeve, mrtvo dizanje,trbušnjake,i to i radim. Neda ni se pratiti neki program, imam svoj neki ritam.

Odlično se  osjećam,zdrava sam k'o dren. Čitala sam nedavno jedan članak,od našeg poznatog fitovca, i kaže,da ima više faza,kad počneš,pa kad dođeš do toga da se dobro osjećaš,i osjećaš neke pozitivne promjene. Onda je, ak' se ne varam faza,kad skužiš, da drukčije izgledaš, i da ti obleka bolje stoji,i zadnja je ona kad drugi primjete promjenu,i vide mišiće,eeeeeeeeeee,ja sam u toj zadnjoj fazi. Da,primjete,čak su mi otvoreno rekle neke,kolegice da su ljubomorne i zavidne! Aha,tu sam ih čekala,jer im kažem ,tu je puno truda, i dobre volje, red,rad i disciplina!

I ne samo to, ja sam već dugo u fazi, da mi je ovo postao način života,veselje,sreća,i jedva čekam da dođem s posla, i vježbam. Dakle,ovisnost!!!!!!!!!!!!

Eto,opet sam se raspisala,a, samo sam htjela reći,ja u ovome uživam,i došla sam do zaključka,da tek kad  čovjek uspije sve složiti u glavi,i kad si  vježbanje uklopi u život, i da to nije tlaka i muka, nego uživanje,eeeeeeeeeeeeeee tek onda dolaze rezultati. 

Samo da još napomenem, jedem "clean", ali,ne smatram da mi je tlaka, meni je to fino,u tome uživam, isto tako nemam problem,pojesti nešto "loše", i padati u depru,jer sam nešto kao zabrljala,nema više tog straha,odavno. Evo neki dan sam pojela dva komada voćne torte,živa sam, imam istu kilažu,ništa se nije promijenilo!

Dakle, ovo je moje iskustvo,nije preporuka,niti savjet, nemam namjeru pametovati nikome, svi smo odrasli, i znamo što i kako,ako ne znamo,ima ko zna!

Jedini savjet koji ću dati je "Take it easy"

Istina je, u zdravom tijelu zdrav duh, ali i obrnuto, u mom slučaju, prvo zdrav duh,pa tek onda tijelo.

 Hvala na čitanju,pozdrav svima!

 

Objavljeno 03.07.2013.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji18komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji18komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija