Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Zec u umaku od krušaka

Ako imate bilo kakve moralne ili druge dvojbe oko jedenja zečetine slobodno nemojte čitati dalje. 

Kristina i ja nemamo. To je naša okrutna i ukusna istina. 

Kristina je napravila, a ja sam sjela i zajedno s njom uživala i jela. 

Dijelim s vama recept za zeca u umaku od krušaka

Sastojci: 

  • 1 zec, izrezan na manje dijelove
  • 2 glavice crvenog luka
  • 3 kruške
  • 2 blanširane rajčice
  • 1 žlica grožđica
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • lovorov list po želji

Stavi pržiti luk na 2 žlice maslinovog ulja, dodaj zeca, rajčicu, kruške (oguliti koru), grožđice, lovor. Podlij vodom. Neka se lagano krčka 1h. Posoli, popapri po želji. Nakon 1h izvadi meso iz lonca i umak izmiksaj štapnim mikserom. Vrati meso i serviraj uz prilog po želji.

Kristina se ovaj put odlučila za mrkvicu, ali može i bilo koje drugo povrće ili riža, ovisno o nutritivnim potrebama.

Uslast!

Objavljeno 09.10.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija