Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Zdrave pogačice (npr. klincima za školu)

Kada me netko pita u što vjerujem, moj odgovor je uvijek isti - vjerujem u energiju! I dok oni koji slično razmišljaju, odmah znaju o čemu govorim, drugi me pitaju da pojasnim što podrazumijevam pod time.

Znate onaj osjećaj kad recimo upoznate nekoga i odmah vam se na neki način ta osoba svidi. Osjećate da je energija te osobe ugodna, da je osoba pozitivna i da takve vibracije širi oko sebe. I svaki put kad tu osobu sretnete, pa makar to bilo i samo negdje u prolazu, jasno vam je uvijek isto: taj čovjek širi oko sebe neke dobre vibracije! 

E sad zamislite ovo: zamislite dvoje ljudi koji su takvi. Bračni par koji, kad ih sretnete, čujete online... ma čak i kad samo vidite neki njihov post na društvenim mrežama, osjetite tu pozitivu! 

E točno takvi su Tea i Aleksandar Miketa! Rijetko se to sreće, zaista! 

Prenijela sam vam nekoliko Teinih recepata: peksimete i prijedlog obroka umjesto kruha, a danas je i Aleksandar pokazao svoje kulinarsko umijeće. Njegov post prenosim u cijelosti, bez izmjena:

zdrave počacice

"Brzinska dječja marenda za školu, priprema cca 15 minuta, taman dok pijete kavu.

Zobene pahuljice (zblendane u "brašno"), zblendani bademi, sjemenke crnog kima, sol, origano, jedno jaje, malo vode i žlica jogurta. Peče se na tavi za palačinke s malo kokosovog ulja.

Nije komplicirano, ali zahtjeva odluku i trud. Možda su jednostavnija rješenja odlazak u pekaru, novac za krafnu, pizza cut ili što već. Ponekad je i to sasvim normalno.

Na ovaj način educiramo dijete jer ono upija sve što radimo i stvaramo mu drugačije navike. Ako vas vidi da obroke pripremate s pažnjom i ljubavlju vjerojatno će to ostati u memoriji. Kao što će i u memoriji ostati odlazak u pekaru po marendu. Na vjerojatno isti način će i vaše dijete educirati svoje. Sve je učenje. Neprekidno."

Vjerujem da vam je već i iz ovog statusa jasno o čemu sam u uvodu bloga pisala! 

Hvala Mikete, na svemu!

Objavljeno 05.05.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija