Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Uskršnja šunka u korici od meda

sunka

Uskrs bez šunke je kao Badnjak bez bakalara, kao život bez ljubavi. Prazan, nepotpun i tužan. A šunku možete pripremiti na niz način, pa evo jednoga:

Sa šunke skinite svu eventualnu masnoću. Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva. Na protvan stavite papair za pečenje ili aluminijsku foliju. Stavite šunku na foliju, prekrijte je folijom i stavite da se peče, oko 45 minuta.

Dok se šunka peče, u posudi pomiješajte med, kokosov šećer, senf i kokosovo ulje pa stavite na ploču da se zagrijte i šećer otopi i sastojci sljube. Kad je šunka pečena, povećajte temperaturu pećnice na 250 stupnjeva, a šunku otkrijte.

Zarežite šunku nožem, svakih 2-3 cm, pa premažite trećinom smjese meda pa vratite u pećnicu na 15-ak minuta. Potom izvadite i još dva puta ponovite isi postupak, svakih 15 minuta. Na kraju ćete imati hrskavu koricu na šunki koja će joj dati posebnu aromu.

Što kažete?

Objavljeno 10.04.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija