Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Tortilja s piletinom i tikvicama

tortilja

Scenarij je jucer bio ovakav: navečer sam bila na druženju s prijateljicama. Došla sam doma malo prije ponoći, umorna i pospana. Ali uz sve te nemile osjećaje, onaj kojem sam pridala najviše pažnje je bio osjećaj gladi ;) Glad ne smijete zanemarivati, samo je bitno da razlučite jeste li zaista gladni ili npr. žedni, ili vam je dosadno ili ste tužni pa želite hranom zatomiti taj osjećaj...

Moja glad je (gotovo) uvijek ona prava - glad. Nisam u to imala sumnje jer sam na druženju popila gotovo litru tekućine - dakle žedna nisam bila. Ne muče me neke emotivne brige, a i nisam tip koji tada jede (prije ću u takvim situacijama gladovati). A i poslijepodne sam odradila težak trening nogu - dakle ovo je bila GLAD-GLAD! ;)

Gladi sam se oslučila riješiti tortiljama. Par dana su mi one u žiži interesa pa se zabavljam različitim kombinacijama. Jučer je na red došla i najjednostavnija ovih dana. 

  • 120 g puretine
  • 100 g tikvica
  • 1 tortilja
  • papar, kurkuma, peršin
  • 1 žličica kokosovog ulja

Na tavi sam zagrijala kokosovo ulje pa ubacila na kockice narezanu puretinu. kad je puretina bila skoro gotova, dodala sam na trakice narezanu tikvicu pa začinila i pekla još 2 minute, da tikvica ostane "živa". 

Sklonila sam s ploče i u tavu, preko smjese stavila tortilju pa poklopila, samo da se zagrije, malo upari i tako - omekša da je mogu lakše umorati. 

Potom sam tortilju izvadila i stavila u tanjur. Smjesu sam istresla na polovicu tortilje i što čvršće je umotala da se smjesa sljubi. Prerazala sam tortilju na pola pa stavila na tanjur i dodala malo rajčice. 

Obrok je gotovo za 10 minuta. U ponoć sam već bila u krevetu. Sita i zadovoljna. 

Objavljeno 04.08.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija