Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Tjestenina s rajčicom i tunom

tjestenina rajcica

Naravno, tjestenina s rajčicom je jedan od najčešćih obroka koji se jedu na moru, ako uopće u te dane kuhate. Ako ste malo osvješteniji u važnost unosa proteina, obroku ćete dodati i jednu konzervu tune, ali može i bez nje.

Samo nemojte pretjerivati u količini tjestenine jer, budimo realni, većinu vremena, ležite na plaži i nije da baš trošite neku silnu energiju.

Sastojci:

  • 100 g tjestenine
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1 češanj češnjaka
  • 200 g nasjeckanih pelata
  • 1 žlica koncentrata rajčice
  • 1 žličica kokosovog šećera
  • začini: bosiljak, sol
  • po želji, 1 limenka tune u salamuri

Tunu dobro procijedite. Tjesteninu stavite da se kuha, prema uputama na pakiranju. Dok se tjestenina kuha, u posudi zagrijte maslinovo ulje pa stavite na sitno nasjeckan češnjak.

Kad se češnjak zacakli, stavite sve ostale sastojke osim bosiljka. Smanjite vatru i ostavite da se lagano dinsta 5-6 minuta.

Na kraju dodajte bosiljak i promiješajte pa prelijte preko procijeđene tjestenine. Uživajte u tjestenini i poslije odradite dobar trening, da potrošite energiju koju ste ovim obrokom unijeli u sebe. 

Objavljeno 18.08.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija