Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Salata s tunom i crvenim grahom

salata tuna

Večera je obrok koji u mom slučaju ima više funkcija.  

Prvo, to mi je obrok nakon treninga pa nutritivno mora zadovoljiti moje potrebe, a s ciljem oporavka i regeneracije nakon fizičke aktivnosti.

Drugo, s obzirom da se radi o obroku neposredno prije spavanja (u roku od 30-45 minuta nakon večere idem spavati), to je obrok koji mora osigurati miran san te hranu organizmu do jaja za doručak.

Treće, večera je vrijeme kada sažimljem dojmove o danu iza sebe, promišljam o događajima, situacijama i donosim odluke o njihovom eventualnom nastavku. Da te oduke budu mirne i večera mora biti ukusna i doprinositi pozitivnom osjećaju. 

Zaista zahtjevan obrok. ;)

  • 100 g tune
  • 3 žlice crvenog graha
  • 100 g kineskog kupusa (bok choy)
  • 1 žlica bučinog ulja
  • sol

Kupus sam narezala na sitno i malo posolila da omekša. Za to vrijeme sam tunu procijedila i istresla u posudu iz koje ću jesti. Dodala sam 3 žlice graha iz konzerve. Preko stavila kupus i prelila bučinim uljem. Promiješala sam i nakon samo 2 minute imala sam gotovu i za jelo spremnu ukusnu i zdravu večeru. 

A kakav je bio dan? Šaren. Produktivan. Proveden s dragim ljudima. Neke od njih od milja nazivam idiotima, neke kozama. Uglavnom, jedan od onih dana koji prate pozitivan životni ritam i nakon kojih legnete u krevete zadovoljni, baš kao i nakon ove večere. 

Objavljeno 30.06.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija