Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Salata od tune i jaja

salata tuna

Tuna je jako zahvalna fitness namirnica. Ima puno proteina i jednostavna je za pripremu. U svijetu fitnessa, ravnopravno mjesto s tunom (na vrhu najvažnijih i najboljih) namirnica sigurno zauzimaju jaja. E a kad to svoje spojite, onda nema straha da niste unijeli dovoljno proteina ili da obrok nije zadovoljio vaše nutritivne potrebe. Dodajte ovim dvjema namirnicama jabuku koja je niskokalorična, a daje dodatnu svježinu, aromu i sočnost. 

I uz sve te nutritvine vrijednosti, ovaj obrok je gotov za 10 min. Najveći posao koji imate u njegovoj pripremi jest - kuhanje jaja ;) 

Sastojci: 

  • 1 konzerva tune u salamuri 
  • 1 jabuka
  • 3 jaja
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • začini, po želji

Jaja skuhajte, ogulite i ostavite da se ohlade. Za to vrijeme, procijedite tunu i istresite je u posudicu pa usitnite vilicom. Javuku narežite na kockice pa dodajte tuni. Kad su jaja hladna, narežite i njih na sitno i dodajte u posudu. Stavite žlicu maslinovog ulja i začine pa sve dobro promiješajte. 

Ako niste jako gladni, ostavite malo da stoji, da se okusi sljube. Meni je ova salata jako fina kad je ohlađena pa je ja uvijek napravim, ostavim barem pola sata u hladnjaku, pa onda jedem. 

Dobar tek ;)

Objavljeno 19.07.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija