Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Ricotta s toplim šumskim voćem

ricotta sumsko voce

Ovaj obrok je u mom slučaju bio desert, prije izlaska. No, nutritivno možete ga slobodno pojesti i za doručak i tako na ukusan i sočan način započeti dan. 

Priprema traje oko 5 minuta, hlađenje 15-ak, a ako vam je rikota prethodno stajala u hladnjaku onda hlađenje možete i preskočiti. 

Za pripremu, za 2 osobe vam je potrebno: 

  • ricotta sir, 250 g
  • 2 žlice meda
  • pola šake badema
  • 100 g zaleđenog šumskog voća

U posudici zagrijete šumsko voće s medom, da se dobro sljubi. U svaku posudicu u kojoj ćete servirati ovaj obrok prvo stavite po 1 žlicu mješavime meda i šumskog voća, pa stavite polovicu ricotte. Po vrhu pospite polovicom nasjeckanih badema, pa prelijete ostatkom šumskog voća i meda. Jedite dok je toplo. 

Ana i ja smo ovo jele u subotu prije izlaska, čisto da se malo zasladimo, a opet da jutro nakon dočekamo zadovoljne svojim odrazom u ogledalu. 

Objavljeno 12.06.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija