Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Proteinska rolada od špinata!

Situacija ide ovako: Šalje mi jučer naša čitateljica Kristina sliku rolade od špinata. Ja odgovaram s "uf", jer šalje baš u vrijeme kad sam gladna. Nakon slike, vlada tajac. Nekoliko sati. Njen recept je "hard to get", jasno mi je to. Igramo igru ;)

Nekoliko sati kasnije dobivam i recept. Nakon popisa namirnica i opisa pripreme, stoji rečenica: Za sve nejasnoće u receptu ne odgovaram!

Čitam ponovo recept i kužim da nema mjera za dio namirnica koje se mažu preko "biskvitića". Javljam se Kristini jer pretpostavljam da je omaškom zaboravila staviti količine. Kopirat ću vam chat:

Ja: Nadjev, koje su količine?
Kristina: Količine? Daj me nemoj to pitati! Maži! Reži! Kao da ja znam koliko tko voli! Ne gnjavi me već jedi!

Eto, odgovor nisam dobila, pa vam preporučujem da: mažete, režete i samo odredite količinu nadjeva! ;)

Sastojci:

  • 4 bjelanjka
  • 4 velike žlice posnog sira
  • 2 velike šalice kuhanog špinata

Nadjev (koliko tko voli):

  • posni sir
  • pureća prsa (salama)
  • kiseli krastavci

Izmiksajte snijeg od 4 bjelanjka. U posebnu posudu izmiksajte 4 velike žlice posnog sira i 2 velike šalice blanširanog, ocijeđenog špinata. Posolite po želji. U tu dobivenu kremu postupno dodavajte čvrsti bjelanjak. U pleh stavite papira za pečenje i razlijte tu smjesu. Kad se ispeče, premažite taj biskvitić posnim sirom, stavite nasjeckana pureća prsa i kisele krastavce. Zarolajte i stavite u hladnjak na 2-3h. Ohlađeno režite kao roladicu.

Hvala Kristina!

(sad će me nalupati kad vidi da sam sve ovo objavila ;)

Objavljeno 18.09.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija