Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Povrće u jajima

jaje povrce

Obroke tijekom dana uvijek na vrijeme planiram. Svakoga dana, navečer provjerim imam li sve što mi je potrebno za doručak, a i pripremim meso, salate i priloge koje ću ponijeti za ručak. No, večeru vrlo često "prepuštam slučaju". Točnije, večeru često sklepam od nekih ostataka od ručka ili od onoga što pronađem u frižideru. 

Jedan od takvih obroka je bio i ovaj u kojem je bilo: 

  • 4-5 šampinjona
  • 1/2 glavice luka
  • 1 paprika
  • 2 šake baby špinata
  • 3 rajčice
  • 1 tikvica
  • 5 jaja
  • 100 g ribanog sira, gauda ili tako nešto što će se otopiti 
  • 50 ml mlijeka
  • začini: sol, papar, češnjak, peršin

Pećnicu sam zagrijala na 180 stupnjeva. 

Povrće sam narezala na kockice, trakice, fetice ili kako vam se već sviđa pa promiješala i istresla u protvan. Jaja sam umutila i dodala mu sir, mlijeko i začine. Jaja sam prelila preko povrća i sve stavila u pećnicu na 15 minuta. 

Ostavila sam da se malo ohladi i navalila. 

Za ovaj recept vam je dobro da imate neki manji protvan, odnosno da stavite onoliko jaja koliko je potrebno da većina povrća bude potopljeno. 

Objavljeno 30.08.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija