Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Morate probati: "Pizza" od lubenice s proteinellom i orašastim plodovima

lubenica

Znate ono kako kažu: U malim bočicama se nalazi otrov. Ili parfemi. Pritom su navedene fraze metafore za ljude sitnije građe i njihove osobine. No, postoje slučajevi kada te metafore treba proširiti. Postoje ti neki parfemi koji u sebi sadrže niz drugih iznenađenja... 

Prije nekoliko mjeseci na treningu sam upoznala Olju. Ono što sam tada mogla zaključiti o njoj je bilo da ta sitna i nježna mlada žena, ozbiljno trenka i ne boji se kilaža koji su blizu njezine težine. Nekoliko dana kasnije dodale smo se na društvenim mrežama. Tada je slika o Olji dobila jednu novu dimenziju - njeni profili vrve slasticama s kojih ne možete skinuti pogled. I na svaku, ali baš svaku sliku joj želite komentirati: "Ovo želim probati! I ovo! I ovo! SVEEEE!"

Igrom slučaja Olja i njeno društvo se ovoga ljeta u isto vrijeme našlo na Visu kada i ja. Iako je početak komunikacije i dogovora oko druženja bio vezan za kupanjac i eventualno neki trening, sve je (predvidivo) završilo u - tanjuru! 

A ono što Olja radi je - neopisivo! 

Dovoljno će vam biti da vam napišem da je za jedan zajednički doručak ona napravila 6 slijedova! Da, dobro ste pročitali - ZA DORUČAK! 

Osim što sam se s godišnjeg vratila crna da me vlastita majka neće prepoznati, drugo što sam dogovorila jest da mi Olja pošaljene neke od svojih recepata, da ih podijelim s vama! 

Jedan od najjednostavnijih, naoko najneobičnijih, ali i jaaaaako finih jest ovo što ću vam pisati u nastavku teksta: 

"Pizza" od lubenice s proteinellom i orašastim plodovima

Sastojci: 

  • lubenica, narezana na fete, debljine oko 1-2cm
  • proteinella, proteinski namaz od belgijske čokolade
  • crna čokolada s malinama
  • bademi 

Lubenicu narežete na fete, preko stavite proteinellu i preko nje usitnjenu čokoladu i bademe. Svakim grizom, uživat ćete u sočnoj lubanici, slatkoj proteinelli i hrskavim komadićima čokolade i badema. Ovo je ljetni desert koji ćete obožavati! 

Hvala Olja na svakom zalogaju!

Objavljeno 17.08.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija