Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Kad su se dojmovi slegli: 9. Fitness&Aerobic Camp je nadmašio sva očekivanja! (jedva čekam 2016.)

Kažu da sve o čemu želite pisati treba prvo prespavati, da se dojmovi slegnu, pa tek onda malo bistrije glave i sređenijih emocija prenije misli na papir ili, u ovom slučaju, tastaturu. U nedjelu je u Vodicama završilo 9. izdanje Fitness&Aerobic Campa koje organizira udruga Mojo koju čine međunarodna fitness prezenterica i direktorica Campa, Marija Andrijašević i «njezina desna ruka» i sportska direktorica Dagmar Rohr. Prošle godine sam prvi put bila na Campu i vratila sam se oduševljena. Tada sam mislila da će bilo koje sljedeće izdanje Campa teško nadmašiti 2014. godinu. No, samo godinu dana kasnije – to se dogodilo!

Kad se govori u brojevima, onda u najkraćoj verziji to izgleda ovako: 3 dana, 3 vježbačka prostora, preko 30 satova treninga, 25 prezentera i 250 sudionika. I milijardu dobrih emocija!

No, neću govoriti u brojevima jer na kraju ono što ostaje nisu puke brojke, već sjećanja, učenje, prijateljstva, radost, smijeh i pregršt drugih dobrih emocija koje su se tri dana nesebično dijelile i izmjenjivale u Vodicama. I to je upravo ono po čemu ćemo pamtiti 9. Fitness&Aerobic Camp!

Ono što će vas prvo oduševiti jesu prezenteri. Ne samo zbog njihovog znanja, stručnosti i profesionalnosti nego zbog nevjerojatne kolegijalnosti. Naime, svi dolaze na satove svojih kolega i bez ikakvog problema s egom, uče jedni od drugih, svjesni da je upravo zajedničkim učenjem moguće konstantno napredovati i biti dobar u poslu koji radiš.

Drugo mjestu na ljestvici mojih oduševljavanja su polaznici. Okupljeni iz cijele regije, od Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije do domaćih snaga, oni šire jedno pravo fitness bratstvo i jedinstvo. Jedinstvo u ljubavi prema fitness načinu života, bez obzira je li njihova specijalizacija joga, step, zumba, funkcionalni trening ili nešto peto. I upravo u toj raznolikosti interesa, oni uče jedni od drugih bez nadmetanja i nečije nadmoći.

Treću peticu dobivaju organizatorice koje su uspjele same, uz minimalnu pomoć nekolicine prijatelja, organizirati vrhunski fitness događaj koji nema premca u regiji. Sigurna sam da je tajna njihovog uspjeha u dobroj organizaciji, ali puno više od toga u jasnoj ideji i misli vodilji Campa, a to je promicanje zdravog i kvalitetnog življenja i poticanje brige prema samom sebi kroz sportsku rekreaciju, ples i zabavu!

Iskoristit ću svoj medijski prostor i ipak istaknuti jedan sat koji je mene – bacio s nogu! Sat «partner i acro joge» koju su vodili Biljana Dorotić Džolić i Marko Antunović. U gotovo 120 minuta koliko je njihov sat trajao, našla sam se u položajima u kojima nisam ni sanjala da ću ikada biti niti ih moći izvesti. No, uz njihovu podršku, jasne upute i asistencije te uz apsolutno povjerenje prema svojoj joga partnerici Tajani Grujčić uspjela sam se naći u položajima i stanjima koja su za nekoga tko je zadnjih 18 godina gotovo isključivo u teretani – jedna nova dimenzija stvarnosti!

Dakle, nakon prespavane noći, bez imalo dvojbe mogu reći da sam se zaljubila u ovu vrstu joge i savjetujem svima da probate i budete spremni – oduševiti se! Priložene slike govore više od riječi koje mogu ovdje posložiti.

I znate što, već danas sam sigurna da će 10. Fitness&Aerobic Camp biti još bolji pa već sad rezervirajte (pretpostavljam) prvi vikend u rujnu za druženje sa svojom fitness obitelji. 

Objavljeno 08.09.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija