Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Filet oslića s krumpirom

oslic krumpir

Da me netko pita što je za mene najveće otkriće od "pomagala" u kuhinji, nema sumnje da bi se među 3 našla - vrećica za pečenje! Da, obična vrećica za pečenje je mojem kulinarskom igranju značajno popravila prosjek. I značajno uštedjela na vremenu!

S vrećicom sam se upoznala prije nešto više od godinu dana, na nagovor kolege s posla. Kupila sam ih i stajale su i čekale da ih isprobam. Od toga dana, mogu slobodno reći, ništa više nije kao prije.

U vrećicu stavljam sve. Samo dodam začine i ubacim u pećnicu. Puno je brže gotovo nego drugačijim načinima pripreme, a pritom hrana zadržava okus i ne postane isušena.

Evo jedne ideje "iz vrećice":

  • 200 g fileta oslića
  • 150 g krumpira
  • začini: chilly, sol, papar, peršin

Krumpir sam narezala na sitnije da bude gotov jednako brzo kao riba. Sve sam potrpala u vrećicu, malo protresla da se začini sljube s ribom i krumpirom, zatvorila vrećicu i stavila da se peče. Gotovo je za nekih 20 minuta, na 180 stupnjeva.

Riba ostane sočna, krumpir mekan, kao da je kuhan, a sve zadrži aromu i upije okuse i mirise začina.

I nema prljavog posuđa niti smrada po ribi po cijelom stanu.

Objavljeno 23.05.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija