Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Bumperi - utezi koje slobodno bacam po vlastitoj spavaćoj sobi!

Duže vrijeme sam željela za doma kupiti šipku i ploče. Kad god sam odlučila krenuti u kupnju nešto se zakompliciralo ili sam jednostavno (i češće) novce potrošila na nešto "potrebnije". Ona sam prije par tjedana svoj plan ispričala frendici, a ona je rekla: "Naravno da ćeš kupiti bumpere, a ne željezne ploče. Pa nećeš svaki tjedan mijenjati parkete!?"

I eto, kupila sam ih! Šipku i 150 kila utega!

Naime, bumperi su napravljeni od gume, pa kad ih bacim na pod (ne ipak na parkete već na gumene podne obloge) nemam straha da će se nešto uništiti ili da će mi susjedi koji žive ispod mene spominjati mamu. Super materijal (čvrsta guma) je jako otporna na bacanja, ne proizvodi buku, štiti pod, te amortizira udarce bez odbijanaca prilikom naglog spuštanja. Super mi je kod ove šipke i bumpera što više nemam onaj strah da neku težinu, ako je uspijem dići, neću moći kontrolirano spustiti jer znam da je jednostavno mogu - baciti na pod i - nikom ništa.  

Istina, bumperi su u početku skuplji od željeznih ploča, ali kad sam zaista zbrojala koliko bi me došlo mijenjanje parketa u prostoriji od 20 kvadrata, tada je računica ipak bila na strani bumpera. 

Što radim s njima?

Igram se umjesto gledanja televizora. Zaista. Ne zafrkavam se. 

Kad gosti dođu, ako mi pofali stolica naslažem bumpere jedan na drugi pa posluži i kao stolica. Tvrda stolica, istina. 

Od mrtvog dizanja, čučnja, potiska iznad glave, nabačaja, izbačaja, trzaja... Od vlastite spavaće sobe napravila sam pravu igraonicu. 

Danas, nakon što ih par tjedana imam mogu reći da ni na sekundu nisam požalila što sam ih kupila. Brzi i kratki trening mogu odraditi kad god poželim, a ako imam vremena mogu se i duže igrati i uvježbavati tehniku, kontrolu pokreta ili što god drugo poželim. Preporučujem svima!

Objavljeno 26.03.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija