Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Dorina sa stevijom sadrži aspartam?!!!!

Pozdrav svima:) Malo ću u početku o fokusu, posvećenosti i trikovima koje koristim a u nastavku ću se osvrnuti na sastav Dorine.

Objavila sam slike 22.4. koje mozete vidjeti u galeriji i večeras sam osjetila potrebu pisati :)... Opseg nisam mjerila. Vaga početna tezina 103 do 98 variralo cilo vrijeme :D..

Sada je 96!!!!!!!! :D S tim da nisam vjezbala bas (osin voznje umjerenim tempom bicikl), tako da je ovo voda.

1. Porcije: osvijestila san da sam kroz odrastanje uvijek nutkana da pojedem još (znate kako mame djecu tjeraju da jedu); i tako sam ja naviknula se bila pojest 2-3 tanjura bez po muke... Kad sam tek krenula mjenjat naviku količine na tanjuru su bile ono ogromne!! S vremenom se želudac stisnuo i ja san počela hranu jesti s uzitkom, polagano...

2. Kruh sam izbacila, medjutim pojeden jednom tjedno kad se zaželim. Ako hoću kruh pojedem salatu. Al ako BAŠ BAŠ želim kruh, e onda ga i pojedem!! Promatram uvijek salatu da je niskokalorična i sadrzi vlakna- dok na kruh gledam "začepit će me, napuhat će me, nema ništa zdravo u sebi"

3. Čokolada :D --- umjesto čokolade radila sam si mix  banana+kakao i u hladnjak (preporučam da bananu u sokovnik/blender izmiksate).. Okus je kao puding! Ja san odusevljena. Doduše kupovala sam obični kakao (koji sadrzi šečer !!). Ali u Lidla ima gorki kakao bez šečera,pa ću u izvidnicu. U taj puding mozete tamnu čokoladu sa ribežom/gratakažom- izgratati i ukusnije je. Čitala sam da DORINA SA STEVIJOM- NIJE DOBRA! i išla istraziti i gle stvarno sadrzi aspartam!!!!!! Tako da ju necu vise uzimati već samo tamnu kad se zaželim tu i tamo.

Kad uđem u trgovinu brzim hodom prozujim pored police od čokolade, ne zadrzavam se. Ako me ulovi napast. UZmen čokoladu u ruku i proučim sastav, kad vidim koliko masti ima u sebi. Vratim natrag i produljim svojim putem.

Druga varijanta jogurt+chia sjemenke+kakao+stevija!!

Također uvela sam "PRAVILO RUČKA" . Ako se zaželim pojest palačinku ili nešto onako malo za osladit se... To odgodim za dan kasnije, nikako navečer već za ručak! Pa kasnije samo lagano salatu i posni. Znači ako san već odlučila počastit se ne moran cili dan. Dovoljno za ručak! Pa ostatak dana po posnome i salatici.

4. Posni sir + tunjevina... Posni sir u blenderu moze biti zamjena za šlag- jer kada ga izmiksate bude onako kao šlag takvog oblika.

5. Probava mi se poboljšala!

Malo me danas lovi frka s tlakom.

Plan sljedeći s vjezbanjem:

jutro: jillian michaels 30dana. i penjanje do 10tog kata i natrag pjeske, brzi hod uvrstiti, na ljeto plivanje i rolanje.

Ono sto je sad najvaznija stavka ujutro počet s jillian michaels. sad mi je malo frka s tlakom-manta mi se tako da ujutro krećemo!

HVALA SVIMA NA PODRŠCI, ČITAM I PRATIM VAS, UPORNO SEBI PONAVLJAM DA JE VRIJEME NAJVAZNIJE!!!!! I STRPLJENA SPAŠENA. NIGDI MI SE NE ŽURI, TIJELO TREBA SE POKRENUTI I DOĆI SEBI NAKON GODINA TOVLJENJA GLUPOSTIMA PA POLAKO; A I JA NE ZELIN SILITI SEBE NEKAKVIM REZIMIMA PA DA PUKNEN NAKON 3DANA, POLAKO.. POVEĆENOST... DOSLJEDNOST.. MALO OSLADIT SE ZA RUCKOM ALI RIJETKO.. I POZITIVAN STAV.. ubila san vas sa capslockom za kraj haha :D hvala vam ljubim vas :)

Objavljeno 19.05.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija