Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Ljeto i trening!

Inače sam iz Zadra i tu su kao i u ostalim dijelovima Lijepe naše, grooozne vrućine. Iako se trudim svaki dan otići na more i plivati barem 20 minuta, nisam zadovoljna treningom. Zadnja dva tjedna nisam odradila ni jedan pošteni trening onako da je bas zažarilo u mišićima i to me ni najmanje ne veseli. Namjeravala sam početi trenirati sa našom Zuzanom jer mi se čini da su njeni treninzi odlični za održavanje postignutog, ali grooozno mi je vruće i teško mi se prisiliti. Članstvo u teretani uskoro ističe, a ja sam bila tek na desetak treninga.  Definitivno mi treba poticaj da ne izgubim ovo što sam postigla!!!
Danas sam prvi put nakon 6 godina stala na vagu i ugledala broj 55... je da je zapravo 55.9 ali to me ucinilo jako sretnom jer sam samo prehranom uspjela skinuti 2 kg u ova dva tjedna i to bez treninga. Naravno nije to baš u potpunosti bez treninga, ali "trening" se sastoji uglavnom od umjereno brzog hodanja, otprilike 10 minuta dnevno i 20 minutnog plivanja s perajama... mislim da je to za ove vrucine ok! :D
Ekipa, NAPOKON sam dosla na svoje i preezadovoljna sam svojim zdravljem, a i izgledom!!! a sada slijedi onaj teži dio... kako to zadržati!?!?!?!

Objavljeno 11.07.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija