Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Moja Insanity transformacija :)

Eto, kao što sam obećala u prvom postu, donosim krajnje rezultate Insanity programa. Sve u svemu sam ga završila, jedino nisam izdržala zadnjih nekoliko dana - i sve to iz razloga što mi je dosadio. Konstantno ponavljanje jedno te istih treninga + još to što se u svim treninzima 50% vježbi ponavlja - i tako iz dana u dan. Jednostavno nisam to više mogla podnjeti i pod hitno sam išla mjenjati trening.

Ali, sve to na stranu, sa ovim programom sam dobila rezultate kakvima sam se i nadala! Poboljšanje kondicije i izdržljivosti, gubitak kg, dobivanje mišića itd. Ukupno sam izgubila 5kg, znači sa 90kg sada sam došla na 85kg. I da nisam cjeli proces pratila kroz fotke nebi ni bila svjesna da 5kg čini toliku razliku. Zato preporuka svima koji mršave - slikajte se prije i poslije! Samo ćete dobiti na motivaciji. Žao mi je što nisam mjerila i centimetre, ali jednostavno sam prelijena za to :)

No, Insanity nije nikakav čudotvorni magični program koji će vas transformirati u 2 mjeseca. Uz to je potrebna dobra i uravnotežena prehrana, a i nije nimalo lagano izdržati treninge. Zato Insanity nebi preporučila nikom tko već dulje vrijeme nije aktivan i tko ne može nositi svoj višak kg - jer koljena i zglobovi dosta pate (ja recimo s tim nisam imala nikakvih problema). Također, tko misli da može biti na minimumu kcal i UH unosa + raditi Insanity - neka odma odustane. Uz ovakve treninge stvarno treba jesti, uostalom ja sam konstantno bila gladna i jela sam kad me tijelo tražilo (dakle često ).

I za kraj slikice:

1.slika: 22.12.2012. - 90kg

2. slika: 23.2.2012 - 85kg

Objavljeno 23.02.2013.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji37komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji37komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija