Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Update 2b

 

TRENING

 

Upper/lower sistem je dao svoje, trebala mi je promjena pa sam pred tjedan dana složila neki svoj hibrid od par popularnih programa (ko prati, vjerojatno će prepoznat o čemu se radi), uglavnom usmjeren na glavne liftove i pomoćne vježbice za ojačavanje istih, kao i rješavanje slabih karika. Vidjet ćete, nema tu puno filozofije – osnove i to je to – dođi, odradi, pojedi. :)

 

Full body 3x tjedno

 

Dan 1

Čučanj heavy 5x3-5

Bench 5x5 + veslanje (superserija sa minutom odmora)

RDL 5x5

Kosi bench bučicama 5*10

 

 

Dan 2

Čučanj light (50-60% od prvog treninga)

Military 3x5 + 1* 10-12 + široki lat/zgibovi

DL 5x5

Rameni potisak bučicama 5*10

 

 

Dan 3

Čučanj medium day 5x5

Bench 5x5 + 1 * 10-12 + veslanje

Hiperekstenzija na klupici/ Good morning

Ravni bench bučicama 3*12

 

Ovo je okviran koncept, teško mi je pisat jer znam mijenjat i red vježbi, i same vježbe (pogotovo za leđa), razne varijante radit, malo rotirat serije i ponavljanja, a i moram bit fleksibilna najčešće jer nam je gym malen, a testosterona previše………i da, na kraju svakog dana uvijek nešto dodam (najčešće nešto osnovno za ruke) i/ili još neku pomoćnu vježbicu….ali uglavnom to izgleda ovako. Bitna je progresija. Obavezno vodim evidenciju treninga, razradim doma što je cilj sljedeći put tako da na svaki trening dođem s planom. Preporučam ;)

Što se 4. dana tiče to sam pustila za instinktivan trening. Više namijenjen kardiu – prošli put sam odradila 30 min, pola na početku i pola na kraju. Uz to sam odradila upright row, leg press (s povišenim stopalima, ciljano na gluteus), fleksiju, iskorake, tric. ekstenziju ležeću i trbuh. Ovaj će trening najviše bit podložan promjeni ;)

 

 

Za kraj prilažem slike...od prije cca 2 mjeseca i sada......da vidite da se koliko toliko držim u granicama ;)

 

        

 

       

 

      

 

Ok, najprije se ispričavam na veličini i kvaliteti slika. Što se veličine tiče, izmučila sam se dobro sa ovim postavljanjem na blog večeras i ne želim više niti jednom ponoviti ovaj post jer ću kosu počupat :D  Što se kvalitete tiče - mob mi ima svoje dane ponekad, pukne mu da se zamuti taman kad mene uhvati volja za slikanjem. Ogledalo se zakaki od silnih pomicanja naprijed nazad, a meni pukne živac nakon 10 min poziranja pa pustim tako kako je. Uglavnom, bit će bolje...meni je bitno ono što ja vidim. A vidim to da su se ramena počela malo isticati, da se struk širi, pločke pomalo nestaju (mada se znaju nenadano pojavit), a noge rastu ko gljive, naravno :)

 

Novi cilj? Zapravo, zadnje vrijeme sam u dilemama da li ostat malo na ovoj kilaži i izvući iz toga što je više moguće. S obzirom na trenutne mogućnosti, mislim da bi mi to bilo najpametnije. Naravno, mogućnosti se u svakom trenu mogu promijeniti no za sada mi je jedino bitno da napredujem u treningu i da uživam u iščekivanju zime (i mog Mett-a :*) - yeah, napokon se ne tresem na temeperaturi nižoj od 20 stupnjeva :D

 

To je to od mene za sad, naživcirah se neplanirano i idem spat!

 

Pozdravlja vas Gymka

Objavljeno 08.11.2013.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji13komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji13komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija