Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Jedan povratnički :)

 

Hello!

 

Dugo me tipkovnica nije vukla u ovom smjeru, no ipak neću u beskrajne uvode. Valjda nam svima ponekad zatreba vrijeme da se malo udaljimo od smjera kojeg smo si zadali kao "the one and only", čisto da bi se na njega opet poželjeli vratiti, još većom voljom i snagom. Srećom da me svo to vrijeme i dalje vuklo - željezo pa eto, gymka ipak nije bila toliko lijena :)

 Kako god, vraćam se malo vama... da podijelim koju misao, iskustvo, dilemu, ideju za obrok, možda i sama potražim koji savjet. Što nas više ima, bolje ćemo svi skupa napredovati, zar ne? :)

 

Okkk, nakon mozganja s čim krenuti, a ne udaviti vas.....stiže nešto praktično i vječno popularno - fini doručak!

 Inače sam, kako sam puno puta na forumu pisala, već 2 godine gotovo pa ovisna o jedno te istom doručku - kombinaciji svježeg sira, jogurta i wheya, sa zobenima, šumskim voćem i najčešće maslacem od badema. Zašto uvijek isto? Jer je okus fenomenalan....i jer se tako jednostavno svakog jutra oslobađam od obveze osmišljavanja barem jednog obroka - ziher! A sve je zdravo i uravnoteženo....divan početak dana. Često tu praksu ponovim i za marendu na poslu, iz istih razloga ;) Eventualno promijenim izvor masti (pa ubacim lanene, ili chia sjemenke) ili pak izbacim svježi sir da ga uštedim i nešto promijenim.

 

 I tako iz dana u dan...iz tjedna u tjedan, mjeseca u mjesec....fino mi je!! :D Razlog za buđenje!

 Uglavnom..jedno jutro ostadoh ja bez zobenih :-O Ovaj put sam tako bila prisiljena mijenjati praksu, silom! Zavirila sam u ormar u potrazi za prigodnim izvorom uh-a koji bi se lijepo uklopio u kašica stil i vidjeh - quinou. Yeah! Odmah se u glavi složila kombinacija - quinoa, whey, šumsko voće, maslac od badema......imamo ugljikohidrate, imamo proteine, imamo zdrave masti, imamo vlakna. Prolazi ..... kuhaj! Navečer - da ujutro bude sve spremno....ooo  kako se lijepo probuditi sa mišlju da je doručak već spreman i da nema mjesta za preskakanje istog...ili pak zamjenu za nešto izvan reda i programa. Da! Uzmite to u obzir ;)

 

Paaa priprema, jednostavnija ne može biti.....50g quinoe sam skuhala u duploj količini vode, čekala da upije i dodavala još vode prema potrebi. Kad je bilo gotovo ubacila sam mjericu wheya od čokolade, dodala šaku šumskog voća i žličicu maslaca od badema.

 

Rezultat? In the picture!

 

 

 

Njam! No...iskreno... i dalje mi je draža moja mliječna kašica....s tim da kad opet zobene presuše - imam dostojnu zamjenu ;)

 

 

 Stay fit!  :P ;)

 

Objavljeno 15.02.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija