Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Whey protein - prodaja i cijena

Gledajući anketu koja je trenutno aktualna, najviše kupujete i ulažete u whey protein. NIšta čudno, whey protein je vjerojatno najpopularniji dodatak prehrani u fitness-u i bodybuilding-u. Whey protein je omiljeni PWM (post workout meal) kod većine vježbača. Valja koristiti 1 mjericu whey-a od 30-ak g u kombinaciji s glukozom (min. 60g) i možete uživati ispijajući ukusni proteinski shake nakon treninga. Ako još niste glasali na spomenutu anketu, glasajte.

Navest ću top 3 najprodavanija whey proteina na fitness.com.hr web shopu u posljednjih 30 dana (whey protein prodaja):

1. Elite Whey 920 g  - Dymatize

2. Gold whey protein 500 g - Weider

3. 100% Whey Gold Standard 908 g - Optimum

Dymatize Elite Whey je popularan whey protein i svi su ga vjerojatno probali. Weiderov Gold Whey Protein ima odlicne okuse, iznimno je kvalitetan i zato se nalazi na ovoj top listi proteina. Optimum 100% Whey Gold Standard smo tek nedavno dodali u našu ponudu - to je ujedno i najprodavaniji whey protein na svijetu. Mnogi sportasi ga smatraju i najkvalitetnijim s obzirom na omjer izolata, hidrolizata i koncentrata proteina sirutke u proizvodu. 

Proteini su osnovni gradivni elementi tijela. Sve stanice, sva tkiva i svi organski sustavi u našemu tijelu sadrže proteine. Svi sportasi ih unose nakon napornih treninga kako bi obnovili svoje tijelo kvalitetnim nutrijentima. 

Whey proteine možete naruciti na fitness.com.hr web shopu - u ponudi je više od 80 proteinskih proizvoda. Whey protein je omiljena "slastica" svih sportaša i fitness-ovaca, preporuka onima koji još nisu probali.. :)

Objavljeno 08.11.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija