Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Kettler

Pošto smo imali jako puno upita za fitness sprave, predstaviti ću jedan poznati njemački brend - Kettler.
 
Poduzetnik Heinz Kettler, 1949. godine stvara Kettler kao brand, koji već preko 60 godina služi kao sinonim za kvalitetu u fitness industriji. 
Kettler danas vodi kćer osnivača, Karin Kettler koja nastavlja viziju svoga oca. Kettler danas zapošljava preko 3000 radnika i svojim inovativnim idejama oblikuje fitness industriju. 
 
Kettler prvi izbacuje aluminijski bicikl 80-ih, te prvi stolno teniski stol otporan na vremenske neprilike. Njihovi najprepoznatljiviji proizvodi danas su Kettler orbitrek, Kettler sobni bicikl i Kettler traka za trčanje.
 
Kettlerove fitness sprave kao što su Kettler orbitrek, Kettler sobni bicikl, Kettler trake za trčanje standardan su asortiman u mnogim fitness centrima diljem svijeta, budući da su glavne karakteristike Kettlerovih sprava za vježbanje kvaliteta i dizajn.
 
Kettler fitness sprave se unatoč svojoj vrhunskoj kvaliteti, nude korisnicima po pristupačnoj cijeni kako bi mogli voditi zdrav i aktivan život u udobnosti vlastitoga doma. Po tome je Kettler prepoznat kao vrhunski brend za kućni fitness.
 
 
Od Kettlerovih orbitreka trebalo bi izdvojiti orbitrek Kettler Axos Cross M. Kettler orbitrek Axos Cross M je izvrstan model za početnike. Orbitrek Kettler Axos Cross M zauzima vlo malo prostora, opremljen je s magnetskim sustavom kočenja (regulacije otpora) , masom zamašnjaka od 12 kg, a otpor se može prilagoditi u 8 različitih razina. Na LCD zaslonu jasno možete vidjeti podatke poput potrošnje energije, mjerenje pulsa, brzinu, udaljenost, vrijeme i sve to dok vježbate. Ovo je ujedno ulazni model odnosno najpovoljniji orbitrek Kettler.
 
Od Kettlerovih sobnih bicikala trebalo bi izdvojiti sobni bicikl Kettler Cycle M. Sobni bicikl Kettler Axos Cycle M je odličan za izvođenje kardio treninga za početnike. Njegov magnetni sustav kočenja i masa zamašnjaka od 6 kg, može se prilagoditi u 8 razina te jednostavno podesiti prema razini kondicije. LCD zaslon na sobnom biciklu Kettler Axos Cycle M prikazuje važne podatke poput potrošnje kalorija, vrijeme vježbanja, brzinu, prijeđenu udaljenost i mjerenje pulsa. Kada prijeđete optimalni broj pulsa obavijestiti će vas vizualni signal upozorenja. Ovo je ujedno ulazni model odnosno najpovoljniji sobni bicikl Kettler.
 
Od Kettlerovih traka za trčanje svakako bi trebalo spomenuti Kettler traku za trčanje Pacer. Moćan 1,6 -2.8 h.p. motor, precizan motorni sustav kontrole i kvalitetno računalo s 7 trening programa omogućuje ozbiljnom trkaču/ici da odradi svoj trening. Nakon svake vježbe, traka za trčanje može se sklopiti tako da uštedite prostor i kotačima odmaknete traku na željeno mjesto. 
 
 
 
Uz sve standardne funkcije računalo na traci za trčanje prikazuje brzinu (km/h), prijeđenu udaljenost (km), vrijeme, potrošnju kalorija, mjerenje pulsa. 
 
Potvrda kvalitete za većinu Kettler fitness sprave je i činjenica da Kettler svojim kupcima daje 3 godine garancije .
 
Kettler sprave za vježbanje ostavile su i nastaviti će ostavljati svoj trag u fitness industriji kao jedne od najkvalitetnijih i najpristupačnijih na tržištu. 
 
U prilog tome ide i činjenica što su Kettlerove sprave za vježbanje i Kettler kao brand općenito, dobili 2009, 2010, 2011 i 2012 godine nagrade +X Most Innovative Brand Award za najinovativnije proizvode i nagrade za dizajn "red dot" Design Award, i "iF product design award". 
 
Kettler je svakako brand koji pruža kvalitetu po pristupačnoj cijeni.

Objavljeno 10.10.2013.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija